reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie testowałam dzisiaj, pojawiło mi się rano beżowe plamienie, które trwa cały dzień...
Może jutro rozwinie się @, jeśli nie to może wtedy test lub beta...

Nie miałam nawet chwili żeby do Was wpaść, oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki :-)
Pozdrawiam :biggrin2:
Oby się nie rozwinęła i to plamienie oznaczało co innego...:) &&&

Miałam nie główkować ale nie umiem.
Nie chcę się nastawiać na "Tak", ale przemyślałam fakty: biorąc pod uwagę długość ostatnich cykli 32,32,27, możliwość wystąpienia "dni płodnych" i możliwość wystąpienia owulki + fakt, że przytulanki były 11dc, 14dc,16dc z pewną dozą nieśmiałości mogę stwierdzić, że istnieje pewne prawdopodobieństwo sukcesu:biggrin2:

Miałam nie główkować ale nie umiem.
Nie chcę się nastawiać na "Tak", ale przemyślałam fakty: biorąc pod uwagę długość ostatnich cykli 32,32,27, możliwość wystąpienia "dni płodnych" i możliwość wystąpienia owulki + fakt, że przytulanki były 11dc, 14dc,16dc z pewną dozą nieśmiałości mogę stwierdzić, że istnieje pewne prawdopodobieństwo sukcesu:biggrin2:
Oby tak właśnie było ! :)

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.

Załączniki

• IMG_20160620_074802.jpg
    IMG_20160620_074802.jpg
    434,6 KB · Wyświetleń: 97
Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.
Test jak najbardziej pozytywny. :)
Ginekolog może jeszcze nic nie zobaczyć...
Na Twoim miejscu zrobilabym jutro bete :)

Zdecydowanie jest pozytywny. [emoji4] Gratulacje. [emoji4] [emoji106] [emoji255]

reklama
Stawiam sernik na trzydzieste urodziny!!! [emoji4] [emoji322] [emoji323] [emoji324] Życzę sobie oglądać tu codziennie same pozytywne testy ciążowe. [emoji4] [emoji3] [emoji324] Które mogą piją moje Zdrówko. [emoji3] [emoji483] [emoji485] [emoji512]

Do góry