Spark
Fanka BB :)
Nie, dzisiaj nie. Pewnie jutro się pojawi.Przyszła wredna @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, dzisiaj nie. Pewnie jutro się pojawi.Przyszła wredna @?
Oby się nie rozwinęła i to plamienie oznaczało co innego...Nie testowałam dzisiaj, pojawiło mi się rano beżowe plamienie, które trwa cały dzień...
Może jutro rozwinie się @, jeśli nie to może wtedy test lub beta...
Nie miałam nawet chwili żeby do Was wpaść, oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki :-)
Pozdrawiam![]()
Oby tak właśnie było !Miałam nie główkować ale nie umiem.
Nie chcę się nastawiać na "Tak", ale przemyślałam fakty: biorąc pod uwagę długość ostatnich cykli 32,32,27, możliwość wystąpienia "dni płodnych" i możliwość wystąpienia owulki + fakt, że przytulanki były 11dc, 14dc,16dc z pewną dozą nieśmiałości mogę stwierdzić, że istnieje pewne prawdopodobieństwo sukcesu![]()
Inga pisała, że jak się @ nie rozwinie to testuje dziś albo jutro, reszta nie wiemhej czy ktoras dzis testuje?
Test jak najbardziej pozytywny.Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.
Zdecydowanie jest pozytywny. [emoji4] Gratulacje. [emoji4] [emoji106] [emoji255]Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.