reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się nieśmiało!
O mnie - byłam tu 7 lat temu :) Mama 6latka. W końcu mąż się zdecydował i mamy 1 cykl starań.
@ 14.05.17, mam na imię Kinga i mam 26lat. Owu miałam między 24-28 maja. Z czego dwa razy <3 Wcześniej też ;) Mam nadzieję że się uda a jak nie to będziemy "walczyć" dalej. Mąż bardzo chciałby córeczkę, nawet imię wybrał -Milena :)
Bardzo chciałabym wrócić i poznać się z nowymi mamami :)

reklama
Kurcia super wynik tsh. Ja mam nadczynność GB i odstawilam leki na zlecenie endo. Wyniki super bez lekow tsh1.57. Bylam dzisiaj na kontroli u endo i powiedziala ze mam co mc kontrolowac tsh i ft4 i w razie odchylenia dzwonić do niej, bi szkoda moich pieniedzy (chodze priv). Teraz super tylko ta durna choroba po porodzie moze wrocic z podwojna sila bo mialam wysokie przeciwciala.

Witam.sie popoludniowo a raczej wieczorowo :-)
Bede pozniej nadrabiac posty poki co ide zrelaksowac sie do wanny a potem łóżeczko...i wtedy poczytam co tu moje ukochane popisaly :happy:
Ja mam.dzis 28dc jutro powinna przyjsc ta nieszczęsna @@@ poki co spokojnie ale pewnie i tak mnie odwiedzi za bardzo mnie kocha zeby sobie odpuścić hahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

Haha no a co w tym swiecie jest logicznego ;)
A tak na serio dla kogos chociaz po rozszerzonej chemii w liceum to jest o wiele latwiejsze w zrozumieniu bo przerabia sie nazewnictwo zwiazkow chemicznych i ich elementow jak np. grupa karboksylowa, izomery optyczne (wlasnei ta prawo- i lewoskretnosc).
Bez takich podstaw chemia wydaje sie czarna magia i kompletnie bez sensu :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Dla mnie właśnie taka jest :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby ktoś chciał zobaczyć to w moim albumie umieściłam filmik jak się młoda budzi i rozrabia w brzuszku :)

Sparky - apropo temp. haha ...przypomniał mi się incydent ze szkoły. Mój Szogun strasznie szaleje na przerwach, a że ma chłopak trochę kg, to zaraz cały mokry i zgrzany. Siedział i dochodził na lekcji do siebie,- wychowawczyni myśli ''coś źle wygląda -wyślę go do pielęgniarki''. Ta mu mierzy temp. 37.4 jak nic :D I dzwonią mnie wzywają ...lecę biegiem prawie zęby po trasie zgubiłam, patrzę siedzi dziecko smutne, głowa spuszczona, mokry cały. Zabrałam go do domu, zmierzyłam temp. kurcze co jest ? 36.6 o_O , no nic, zabiorę do lekarza niech go obluka. Lekarz oczy robi, że młody okaz zdrowia ;D a ten mój z uśmiechem ''ale wolne już mam tak?'' :D No i polabował większą część piątku ...taki schorowany był :D
Hahaha ahh te dzieci!!! [emoji14] ja też chcę filmik!!!! :D

1496426531-aaaaaa.jpeg

Dla tych z okolic, może się przyda :)

reklama
Dziewczyny, czy któraś robiła badanie dhea i miała nadmiar?
Bo mi wyszedł wynik 20 ng/ml przy normie do 6. I szperam co to może być. Oczywiście sama sobie zrobiłam to badanie, wiec z lekarzem na razie nie mam jak tego skonsultować bo się nie wybieram. Ale może któraś już miała takie wyniki i coś dalej lekarz zalecił badać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry