reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się nieśmiało!
O mnie - byłam tu 7 lat temu :) Mama 6latka. W końcu mąż się zdecydował i mamy 1 cykl starań.
@ 14.05.17, mam na imię Kinga i mam 26lat. Owu miałam między 24-28 maja. Z czego dwa razy <3 Wcześniej też ;) Mam nadzieję że się uda a jak nie to będziemy "walczyć" dalej. Mąż bardzo chciałby córeczkę, nawet imię wybrał -Milena :)
Bardzo chciałabym wrócić i poznać się z nowymi mamami :)

reklama
Kurcia super wynik tsh. Ja mam nadczynność GB i odstawilam leki na zlecenie endo. Wyniki super bez lekow tsh1.57. Bylam dzisiaj na kontroli u endo i powiedziala ze mam co mc kontrolowac tsh i ft4 i w razie odchylenia dzwonić do niej, bi szkoda moich pieniedzy (chodze priv). Teraz super tylko ta durna choroba po porodzie moze wrocic z podwojna sila bo mialam wysokie przeciwciala.

Witam.sie popoludniowo a raczej wieczorowo :-)
Bede pozniej nadrabiac posty poki co ide zrelaksowac sie do wanny a potem łóżeczko...i wtedy poczytam co tu moje ukochane popisaly :happy:
Ja mam.dzis 28dc jutro powinna przyjsc ta nieszczęsna @@@ poki co spokojnie ale pewnie i tak mnie odwiedzi za bardzo mnie kocha zeby sobie odpuścić hahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

Haha no a co w tym swiecie jest logicznego ;)
A tak na serio dla kogos chociaz po rozszerzonej chemii w liceum to jest o wiele latwiejsze w zrozumieniu bo przerabia sie nazewnictwo zwiazkow chemicznych i ich elementow jak np. grupa karboksylowa, izomery optyczne (wlasnei ta prawo- i lewoskretnosc).
Bez takich podstaw chemia wydaje sie czarna magia i kompletnie bez sensu :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Dla mnie właśnie taka jest :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby ktoś chciał zobaczyć to w moim albumie umieściłam filmik jak się młoda budzi i rozrabia w brzuszku :)

Sparky - apropo temp. haha ...przypomniał mi się incydent ze szkoły. Mój Szogun strasznie szaleje na przerwach, a że ma chłopak trochę kg, to zaraz cały mokry i zgrzany. Siedział i dochodził na lekcji do siebie,- wychowawczyni myśli ''coś źle wygląda -wyślę go do pielęgniarki''. Ta mu mierzy temp. 37.4 jak nic :D I dzwonią mnie wzywają ...lecę biegiem prawie zęby po trasie zgubiłam, patrzę siedzi dziecko smutne, głowa spuszczona, mokry cały. Zabrałam go do domu, zmierzyłam temp. kurcze co jest ? 36.6 o_O , no nic, zabiorę do lekarza niech go obluka. Lekarz oczy robi, że młody okaz zdrowia ;D a ten mój z uśmiechem ''ale wolne już mam tak?'' :D No i polabował większą część piątku ...taki schorowany był :D
Hahaha ahh te dzieci!!! [emoji14] ja też chcę filmik!!!! :D

1496426531-aaaaaa.jpeg

Dla tych z okolic, może się przyda :)

reklama
Dziewczyny, czy któraś robiła badanie dhea i miała nadmiar?
Bo mi wyszedł wynik 20 ng/ml przy normie do 6. I szperam co to może być. Oczywiście sama sobie zrobiłam to badanie, wiec z lekarzem na razie nie mam jak tego skonsultować bo się nie wybieram. Ale może któraś już miała takie wyniki i coś dalej lekarz zalecił badać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry