reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie no ale ja sie nie kloce :)

@NeSSi ja chce! [emoji7]

@Bulbasek ale ja Ci nigdzie nie ublizylam. Nazewnictwo chemiczne jest proste jak cep a Ty napisalas, ze to kwestia wiary w zrodla. Rozbawilo mnie to i tyle bo z wiara mi nie po drodze :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Już Ci słońce śle :) Tylko chyba muszę zamrozić bo nie dojadą całe do Cię :)

reklama
Hej dziewczyny u mnie koniec złudzeń w tym cyklu. Owu była 4 dni wcześniej i tak samo wcześniej okres. Ale wiem że równo po 14 dniach przychodzi @. Nie wiem jak w następnym cyklu będzie ale następna @ teoretycznie 29.06. Tym razem ja lecę w krzaki poplakac sobie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj poziomek też bym zjadła, ale jeszcze nie widziałam :)
Nie wiedziałam, że poziomka może uczulić ...truskawka ponoć silnie ..w sumie chyba jedna rodzina :)
Już wysyłam :) 4 duże i pełny brzuch - gasi też pragnienie :)
Mniam mniam mniam hehe. Pojadłam. Teraz muszę kupić bo mi spokoju nie dadzą :p

@StorAnia naprzód

@limonka8721 nie ma krzaków. Siedzisz w tym z nami .
Kobietki proszę w weekend za dużo nie pisac bo mam malo czasu na neta. Caly weekend zaplanowany.

@Bulbasek a wiesz, ze nie ma czegos takiego jak wit. C prawo i lewoskretna [emoji12]

Tutaj jest ladnie opisane.
Link do: Lewoskrętna witamina C - Damian Parol

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też pierwsza myśl która przebiegła mi po głowie po przeczytaniu postu.

1usavcqgt1dml95x.png

Ale chyba nie jest możliwa owulacja w 45 dniu cyklu z clo, z trzema dniami plamienia po drodze gdzieś tam?
Nie mam pojęcia Aniu. Chociaz przecież jest możliwa podwójna owulacja.
I dlatego ja wierzę tylko w monitoring. Wiesz co jest grane. Ja już się nie mogę środy doczekać. Wizyta i ostateczny plan działania. U mnie napewno po owu bo ciasno się zrobiło. Nawet szyjki nie mogę zbadać.
A dzwoniłam do laboratorium i nie można u nas zrobić badania na cito w alab. A chciałam wynik progesteronu do gina zabrać. Wcześniej niz 7dpo nie ma co robić . chyba ze ktos wie cxy progesteron można badac po południu??

Hej dziewczyny doczytalam Was bo produkcja pelna parą. Ja bylam w tymbtug na usg i jest juz serduszko ale tak bylam zaaferowana tym usg ze cala zeszta informacji z glowy mi uleciala. A mialam dzisiaj sie stawic w poradni przyszpitalnej na czczo. Owszem stawilam sie po dobrym snialadaniu. Jedynie co to musze oontrolowac cisnienie bo bardzo wysokie mialam na wizycie, 5razy mi mierzyli w roznych odstępach czasowych. A nie byłam zestresowana. Jedyny plus ze dostalam skierowanie na badania na fundusz bo do gina chodze prywatnie.
Dla chorowitkow zdrowka!

reklama
@tita82 świetnie!!! mega się cieszę!
@oczekiwanie ja dzisiaj progesteron robiłam rano, a potem mi kazał wziąć luteinę i zrobić po 8h czyli o 18. siedzę pod laboratorium i czekam ;D

Swoją drogą wreszcie mam dla samej siebie jakieś dobre info. TSH 1,75 po eutyroxie, prolaktyna 11 po dostinexie, estradiol też chyba w normie jak na ta fazę cyklu. Ciekawe jak progesteron wyjdzie.

Do góry