reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej :) Uff dziś luźniejszy dzień :) W środę moja Córa tańczyła krakowiaka na wiosennym przeglądzie, w czwartek festyn rodzinny a w między czasie jakieś zakupy, mąż się rozchorował po raz kolejny więc lekarz, apteka. Normalnie nie miałam czasu nawet posiedzieć :p Jutro idę na kolejny festyn, bo moja Córka dostała zaproszenie wraz z wyróżnieniem za kolejny konkurs plastyczny i będzie rozdanie nagród. Jakaś artystka mi rośnie :)

@Lanvin @NeSSi Super prace Waszych pociech :) Wklejam pracę mojej 4 latki pt : Moja Rodzinka :) Od lewej : Ja, Córka, Mąż i z tyłu babcia z którą mieszkamy :)
Zobacz załącznik 808989

@Flower zdrówka :)
@Docia1975 No ładnie to wygląda :) Trzymam kciuki :) Kiedy testujesz?
@Paraplu świetne wieszaki :)

U mnie 6 dc. @ się kończy - jeszcze trochę plamień. Może na weekend podziałamy tak na początek :) Martwię się trochę tymi wynikami :( stosunek LH/FSH to 0,48 :( Mam nadzieję, że luteina pomoże :)

U mnie dziś piękna pogoda:) Jutro zapowiadają 28 stopni, więc postanowiłyśmy ze szwagierką rozłożenie basenu:)
Miłego dnia :)

Piękny rysunek, jak na 4 lata. A wynikami się nie martw. Lekarz wszystko naprawi.
@Docia1975 pięknie to wygląda.

U mnie apka po dzisiejszej temperaturze zmieniło mi owu na niedziele, gdzie w poniedziałek byl pecherzyk 18mm takze trzeba ufac sobie i usg

@Lanvin musicie szczerze porozmawiać bo to nie decyzja na miesiąc. Pewnie powiedział to bez przemyslenia jak to faceci. Ale bez sensu takie zachowanie.

@kotek87 przetrzymaj go z 3 dni. Kiedy się spodziewasz plodnych???
Ja zaczęłam plamic na czerwono jak nigdy i to 3 dni wcześniej bo planowana @ jest na poniedziałek. Ehh...

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Moze to nie @ &&&

Kochanie nie warto mówić czegoś na złość ;) szkoda życia :)
@oczekiwanie Szparka jak to jest z tą owulacją? Przed skokiem czy po skoku tempki????

Przed skokiem, jak wyższa jest później 3 dni z rzędu. Tak mi nasze kobietki ostatnio pisały ;)
@Sylwiaaa36 może tak byc ze test negatyw a bhcg pokaze. Moze owu była później.

reklama
Dzis dopiero 5 DC, a płodne to tak od 11-12 nie wiem dokładnie bo jestem na clo w CZW mam wizyte to bedzie 11 DC juz mu powiedzialam ze od wtedy to codziennie.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

@Bulbasek hahaha nie no jesli uwazasz, ze wiedza chemiczna i nazewnictwo chemiczne jest kwestia wiary to nie bedze Ci przekonywac, ze jest inaczej :).

Taka tylko ciekawostka, wit. C (chemiczna nazwa kwas L-askirbinowy) w owocach i warzywach jest prawoskretna :)

kwas D-askorbinowy jest lewoskretny ale nie jest witamina C.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochanie nie warto mówić czegoś na złość ;) szkoda życia :)
@oczekiwanie Szparka jak to jest z tą owulacją? Przed skokiem czy po skoku tempki????
Ja miałam zawsze dzień przed pierwszym skokiem! :D czasem jest w dzień skoku ;)

Hehe nie warto, ale tak trudo się czasem powstrzymać [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Bulbasek hahaha nie no jesli uwazasz, ze wiedza chemiczna i nazewnictwo chemiczne jest kwestia wiary to nie bedze Ci przekonywac, ze jest inaczej :).

Taka tylko ciekawostka, wit. C (chemiczna nazwa kwas L-askirbinowy) w owocach i warzywach jest prawoskretna :)

kwas D-askorbinowy jest lewoskretny ale nie jest witamina C.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Logiczne no nie [emoji23]

Wczoraj miałam śluz kurzy, dzisiaj boli jajnik i temperatura poszła w górę... a my nic nie działamy bo nie widzę już w tym sensu... :( szlag :( a jeśli owulacja była? :( może to jedna z ostatnich... :( :(
Objawy mogą na to wskazywać, i jeszcze temp...

Nie dasz rady dzisiaj? :*

Komu ?:D Ponoć są afrodyzjakami miłości ;D
IMG_20170602_141454.jpg

IMG_20170602_141522.jpg

Chyba na hormonach wzrostu rosły ;D

Załączniki

• IMG_20170602_141454.jpg
    IMG_20170602_141454.jpg
    198,2 KB · Wyświetleń: 465
  • IMG_20170602_141522.jpg
    IMG_20170602_141522.jpg
    259,5 KB · Wyświetleń: 459
reklama
@Paraplu kwas laskorbinowy jest prawoskretny. Ja się zgadzam. Nie musisz mi ublizac, ze nazewnictwo chemiczne to dla mnie kwestia wiary. Nie będę już się bawić w wysyłanie linków i filmików mówiących o złożoności tej kwestii, bo to nie ma sensu z tego co widzę. Dlatego jeśli pozwolisz nie kontynuujmy tego tematu na forum staraczek. Miłego dnia.

Do góry