oczekiwanie
Fanka BB :)
Hej Uff dziś luźniejszy dzień W środę moja Córa tańczyła krakowiaka na wiosennym przeglądzie, w czwartek festyn rodzinny a w między czasie jakieś zakupy, mąż się rozchorował po raz kolejny więc lekarz, apteka. Normalnie nie miałam czasu nawet posiedzieć Jutro idę na kolejny festyn, bo moja Córka dostała zaproszenie wraz z wyróżnieniem za kolejny konkurs plastyczny i będzie rozdanie nagród. Jakaś artystka mi rośnie
@Lanvin @NeSSi Super prace Waszych pociech Wklejam pracę mojej 4 latki pt : Moja Rodzinka Od lewej : Ja, Córka, Mąż i z tyłu babcia z którą mieszkamy
Zobacz załącznik 808989
@Flower zdrówka
@Docia1975 No ładnie to wygląda Trzymam kciuki Kiedy testujesz?
@Paraplu świetne wieszaki
U mnie 6 dc. @ się kończy - jeszcze trochę plamień. Może na weekend podziałamy tak na początek Martwię się trochę tymi wynikami stosunek LH/FSH to 0,48 Mam nadzieję, że luteina pomoże
U mnie dziś piękna pogoda Jutro zapowiadają 28 stopni, więc postanowiłyśmy ze szwagierką rozłożenie basenu
Miłego dnia
Piękny rysunek, jak na 4 lata. A wynikami się nie martw. Lekarz wszystko naprawi.
@Docia1975 pięknie to wygląda.
U mnie apka po dzisiejszej temperaturze zmieniło mi owu na niedziele, gdzie w poniedziałek byl pecherzyk 18mm takze trzeba ufac sobie i usg
@Lanvin musicie szczerze porozmawiać bo to nie decyzja na miesiąc. Pewnie powiedział to bez przemyslenia jak to faceci. Ale bez sensu takie zachowanie.
@kotek87 przetrzymaj go z 3 dni. Kiedy się spodziewasz plodnych???
Moze to nie @ &&&Ja zaczęłam plamic na czerwono jak nigdy i to 3 dni wcześniej bo planowana @ jest na poniedziałek. Ehh...
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie nie warto mówić czegoś na złość szkoda życia
@oczekiwanie Szparka jak to jest z tą owulacją? Przed skokiem czy po skoku tempki????
Przed skokiem, jak wyższa jest później 3 dni z rzędu. Tak mi nasze kobietki ostatnio pisały
@Sylwiaaa36 może tak byc ze test negatyw a bhcg pokaze. Moze owu była później.