reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ta to ma szczęście, co ;) dla niej pewnie kłopot, a my byśmy wszystko oddały za taką ciążę...
@MartaBarbaraWeronika myślę, że masz większe szanse niż my, bzykające się "na czas"...
@Spark myślę, że Doktor @Martaldz też by nic nie wymyśliła, bo @Martaldz też niestety nie zrobi hsg w tym cyklu :(
@oczekiwanie trzymam kciuki! Takie poświęcenie musi być wynagrodzone ;)

Nie przyspieszymy nic niestety, w matce polce robią to tylko w środy i czwartki. Musimy czekać aż naprawią, więc generalnie jesteśmy w dupie [emoji6]

reklama
Hej:happy:
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka! W końcu my też dziećmi jesteśmy, troche wyrośniętymi ale dziećmi;):D
Jakie plany macie na dzien dziecka?
Co porabiacie ze swoimi pociechami?
Ja mojego syncia dzisiaj wcześniej odbiorę z przedszkola, pojedziemy na salę zabaw potem do kina, a na koniec na boisko gdzie dzieciaczki będą miały rozgrywki w piłce nożnej, mam nadzieję że mu się spodoba:happy:
Co do staranek naszych to...zrobiłam już kilka testów (ostatni we wtorek) i negatyw a to był 27dc, wczoraj miałam dostać@ i jej nie ma. Boję się zrobić kolejny test i kolejnego rozczarowania. Ostatnie 3 miesiące @ regularnie co 28 dni, ale w sumie 1 dzień to żadne spóźnienie, kiedyś zdarzały się cykle 34 dniowe więc może coś się poprzestawiało:baffled:
Poczekam jeszcze z 2 dni, nie kupiłam już kolejnych testów bo pewnie wszystkie bym zużyła:zawstydzona/y:
@marc zdrówka życzę i oby to plamienie nie było @ :happy:
@MartaBarbaraWeronika zazdroszczę Ci Twojego podejścia do staranek!
@ketsurui ciasto wygląda rewelacyjnie, aż ślinka cieknnie:p
@StorAnia a robiłaś test?
@MoKa nie jesteś sama z tymi objawami, ja od owulacji wypatruję objawów ciąży :oops:
W czerwcu odpuszczam testy owulacyjne, jedziemy na urlop nad morze za tydzień, więc może jak trochę odpuszczę to coś cudownego się w końcu pojawi.:happy:
Miłego dzionka Wam życzę:happy:

W udanym cyklu jajnik bolał mnie zaraz po @, w owu i po owu. Prawie cały czas, więc ja bym się tak mocno jajnikiem nie sugerowała. ;) zajmij czymś głowę i nie myśl tyle, bo zwariujesz Kobieto! :)

Ja się nie sugeruję jajnikiem bo od kilku miesięcy kompletnie nie wierzę w żadne objawy. Ja się tylko martwię czy coś złego się nie dzieje (powrót zrostów itp). Głowę bardzo staram się zająć pracą ale dziś to tak mega boli że chyba z tego bólu tak mi słabo i niedobrze :(

Witam. Ja miałam nadzieję na ten cykl Ale chyba nic z tego :( cycek boli jak zawsze przed @ temperatura we wtorek 37 dzisiaj już 36,7 ehh... :( dzisiaj jest 11 dzień po owu.
W poniedziałek i wtorek byłam na opiekunczym na młodszego synka bo biegunka a dzisiaj i jutro bo starszy syn ma migdały ropne i antybiotyk.
Dostaje jakiegos dola. Muszę wziąść się w garść.
Miłego dnia wam życzę :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już gotuje na 13 do laryngologa,tata robił wymaz,dziś będzie wynik i musi mi dać zgodę na operację taty,później do rodzinnego po skierowanie na karetkę,planowo 6czerwca przyjęcie,a tak leki i zastrzyki szczepienia 3zoltaczke ,badania płatne 2szt i tysiąca nie ma,i ubezpieczony niech szlak trafi być tu zdrowy,

Cześć kochane, widziałam że mnie wywoływałyście, a ja w krzakach :)

Wczoraj jak miałam chwilę to się rozpisałam, starałam się każdej coś odpisać i cały post mi się skasował, no tak się wkur...zwłaszcza, że miałam zły dzień do południa, że już mi się nie chciało kolejny raz pisać.

U mnie dziś 9dc, więc wypadałoby coś działać...donga biorę 3 dzień.

@Flower, nie przemeczaj się za bardzo kochana, dobrze że wakacje idą, to trochę odpoczniesz od szkoły i dzieciaków, akurat pierwszy trymestr Ci minie :)

@Windy91 ani mi się waż chować w krzakach, Ty mnie tak potrafisz rozbawić, że płaczę.

@StorAnia @Martaldz jak nie urok, to sraczka... Bez sensu, że tylko w jednym miejscu hsg możecie zrobić :/

@Paraplu, cieszę się, że K ogarnął i przeprosił...nie spodziewałam się, że aż tyle z Was ma taki problem ze znajomosciami...u mnie z kolei jest tak, że najlepsza przyjaciółka mieszka we Wrocławiu, widzimy się kilka razy w roku. My mamy darmowe paliwo, to staram się do niej wpadać chociaż na kawę jak tylko jesteśmy we Wrocławiu, ale tęsknię za nią ogromnie :( większość znajomych się porozjeżdżała po Polsce i na miejscu mam koleżankę z klasy z liceum, która jest chrzestna małego, a i tak widzimy się kilka razy w roku, bo ona wiecznie nie może...jest jeszcze druga koleżanka z liceum i jej mąż, który notabene był moim najlepszym kumplem w czasach liceum i przeze mnie przez przypadek zostali parą i z nimi akurat widujemy się regularnie co tydzień/dwa, jadą z nami też nad morze :) ale ja też większość czasu rozmawiam ze znajomymi online, albo tu z Wami, bo ciężko się spotykać tak często, jak kiedyś. Co do imprez, to mi też szkoda, ale z drugiej strony ostatnio stwierdziłam, że nie chce zdziadzieć, też chcę mieć coś od życia i muszę raz na dwa miesiące chociaż spotkać się lub wyjść ze znajomymi. Teraz w sobotę planujemy wyjść na miasto jak znajomym uda się małą zostawić u babci :) a za dwa tygodnie jest zlot food Trucków, więc też się wybieramy :) może trochę kasa w błoto idzie przy takich wejściach, ale trzeba się czasem wyluzować :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie pamiętam co jeszcze komu miałam odpisać :( za dużo tego...

Wczoraj mój mały zrobił mi przed snem niespodziankę i narysował mnie [emoji7] wrzucalam rysunek na fb, ale nie wszystkie mają fb, więc wklejam tu :)

1496307335-aaaaaa.jpeg

A, i za dwa tygodnie zaczynam remont!! Nie mogę się doczekać! Jutro idziemy załatwiać kredyt :) w sobotę kupujemy płytki do kuchni i chcemy w castoramie zrobić projekt łazienki, musimy też zamówić panele, drzwi wewnętrzne i rolety :) także trochę zajmę głowę :)

reklama
Nie pamiętam co jeszcze komu miałam odpisać :( za dużo tego...

Wczoraj mój mały zrobił mi przed snem niespodziankę i narysował mnie [emoji7] wrzucalam rysunek na fb, ale nie wszystkie mają fb, więc wklejam tu :)

1496307335-aaaaaa.jpeg

A, i za dwa tygodnie zaczynam remont!! Nie mogę się doczekać! Jutro idziemy załatwiać kredyt :) w sobotę kupujemy płytki do kuchni i chcemy w castoramie zrobić projekt łazienki, musimy też zamówić panele, drzwi wewnętrzne i rolety :) także trochę zajmę głowę :)

Ja też bedę robic remont kuchni ale jeszcze dokładnie nie wiem kiedy mam nadzieje ze rodzinka mojego meza pójdzie już na górę niedługo...
wczoraj ogladalismy sprzęty i wyszło ok 9,000 nie licząc mebli lamp.i innych pierdół.
no ale to robi się juz na lata i na wszystko co bym chciała musze meza teraz namawiać bo inaczej na pewno w nast. latach tych rzeczy się nie zmieni.
w zeszłym roku robiliśmy sypialnie i salon. Salon trzeba jeszcze troche dokonczyc w sensie kupic pierdoły.
a w nast. roku łzienka. Marzy mi się wanna (teraz mamy sam prysznic) i pralkosuszarka.

u mnie dop. 4 dc ale @ już się po mału kończy, wt ym cyklu od wiz gina (11dc) mam zamiar działac codziennie :)

Do góry