Cześć kochane, widziałam że mnie wywoływałyście, a ja w krzakach
Wczoraj jak miałam chwilę to się rozpisałam, starałam się każdej coś odpisać i cały post mi się skasował, no tak się wkur...zwłaszcza, że miałam zły dzień do południa, że już mi się nie chciało kolejny raz pisać.
U mnie dziś 9dc, więc wypadałoby coś działać...donga biorę 3 dzień.
@Flower, nie przemeczaj się za bardzo kochana, dobrze że wakacje idą, to trochę odpoczniesz od szkoły i dzieciaków, akurat pierwszy trymestr Ci minie
@Windy91 ani mi się waż chować w krzakach, Ty mnie tak potrafisz rozbawić, że płaczę.
@StorAnia @Martaldz jak nie urok, to sraczka... Bez sensu, że tylko w jednym miejscu hsg możecie zrobić :/
@Paraplu, cieszę się, że K ogarnął i przeprosił...nie spodziewałam się, że aż tyle z Was ma taki problem ze znajomosciami...u mnie z kolei jest tak, że najlepsza przyjaciółka mieszka we Wrocławiu, widzimy się kilka razy w roku. My mamy darmowe paliwo, to staram się do niej wpadać chociaż na kawę jak tylko jesteśmy we Wrocławiu, ale tęsknię za nią ogromnie
większość znajomych się porozjeżdżała po Polsce i na miejscu mam koleżankę z klasy z liceum, która jest chrzestna małego, a i tak widzimy się kilka razy w roku, bo ona wiecznie nie może...jest jeszcze druga koleżanka z liceum i jej mąż, który notabene był moim najlepszym kumplem w czasach liceum i przeze mnie przez przypadek zostali parą i z nimi akurat widujemy się regularnie co tydzień/dwa, jadą z nami też nad morze
ale ja też większość czasu rozmawiam ze znajomymi online, albo tu z Wami, bo ciężko się spotykać tak często, jak kiedyś. Co do imprez, to mi też szkoda, ale z drugiej strony ostatnio stwierdziłam, że nie chce zdziadzieć, też chcę mieć coś od życia i muszę raz na dwa miesiące chociaż spotkać się lub wyjść ze znajomymi. Teraz w sobotę planujemy wyjść na miasto jak znajomym uda się małą zostawić u babci
a za dwa tygodnie jest zlot food Trucków, więc też się wybieramy
może trochę kasa w błoto idzie przy takich wejściach, ale trzeba się czasem wyluzować
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom