reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie pamiętam co jeszcze komu miałam odpisać :( za dużo tego...

Wczoraj mój mały zrobił mi przed snem niespodziankę i narysował mnie [emoji7] wrzucalam rysunek na fb, ale nie wszystkie mają fb, więc wklejam tu :)

1496307335-aaaaaa.jpeg

A, i za dwa tygodnie zaczynam remont!! Nie mogę się doczekać! Jutro idziemy załatwiać kredyt :) w sobotę kupujemy płytki do kuchni i chcemy w castoramie zrobić projekt łazienki, musimy też zamówić panele, drzwi wewnętrzne i rolety :) także trochę zajmę głowę :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna mamuśka[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Wczoraj mój mały zrobił mi przed snem niespodziankę i narysował mnie [emoji7] wrzucalam rysunek na fb, ale nie wszystkie mają fb, więc wklejam tu :)

1496307335-aaaaaa.jpeg

A, i za dwa tygodnie zaczynam remont!! Nie mogę się doczekać! Jutro idziemy załatwiać kredyt :) w sobotę kupujemy płytki do kuchni i chcemy w castoramie zrobić projekt łazienki, musimy też zamówić panele, drzwi wewnętrzne i rolety :) także trochę zajmę głowę :)

Mój też twórca :D Tylko powiedział, że nie umie środka brzucha namalować :D
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    218,4 KB · Wyświetleń: 513

1496307335-aaaaaa.jpeg

No zajebista chuda bladynka urocze

Ja też bedę robic remont kuchni ale jeszcze dokładnie nie wiem kiedy mam nadzieje ze rodzinka mojego meza pójdzie już na górę niedługo...
wczoraj ogladalismy sprzęty i wyszło ok 9,000 nie licząc mebli lamp.i innych pierdół.
no ale to robi się juz na lata i na wszystko co bym chciała musze meza teraz namawiać bo inaczej na pewno w nast. latach tych rzeczy się nie zmieni.
w zeszłym roku robiliśmy sypialnie i salon. Salon trzeba jeszcze troche dokonczyc w sensie kupic pierdoły.
a w nast. roku łzienka. Marzy mi się wanna (teraz mamy sam prysznic) i pralkosuszarka.

u mnie dop. 4 dc ale @ już się po mału kończy, wt ym cyklu od wiz gina (11dc) mam zamiar działac codziennie :)
My za meble płacimy chyba 6300, a sprzęty jak liczyliśmy to ok. 7000 wyjdzie. My niestety musimy zrobić wszystko, bo to mieszkanie od dewelopera...

Mój też twórca :D Tylko powiedział, że nie umie środka brzucha namalować :D
Zobacz załącznik 808838
Haha, super! Widzisz... Tylko w moim brzuchu prócz tłuszczu nic nie ma [emoji23] a ludzie już myśleli, że w ciąży jestem. Ja durna nie wpadłam na to, że tak to może wyglądać [emoji2]

Ta to ma szczęście, co ;) dla niej pewnie kłopot, a my byśmy wszystko oddały za taką ciążę...
@MartaBarbaraWeronika myślę, że masz większe szanse niż my, bzykające się "na czas"...
@Spark myślę, że Doktor @Martaldz też by nic nie wymyśliła, bo @Martaldz też niestety nie zrobi hsg w tym cyklu :(
@oczekiwanie trzymam kciuki! Takie poświęcenie musi być wynagrodzone ;)

U mnie nadal cisza... poplamiłam dwa dni i tyle. Szlag mnie trafia, że nic nie mogę ogarnąć, na nic nie mam najmniejszego wpływu :(
Wczorajszy dentysta nie był przyjemny, ale w niedzielę utracona plomba wróciła na swoje miejsce. Niestety przy wypadaniu, plomba przerysowała mi szkliwo i w tym miejscu ząb jest bardzo wrażliwy... muszę smarować żelem elmex, może pomoże...
Ale skoro już się wywnętrzniam to opowiem Wam o moim ostatnim sukcesie :D moja Mamcia jest osobą niską i bardzo otyłą. Od dobrych czterech lat siedzi w domu i nie wychodzi. Też ze względu na Nią kupiłam działkę. Miałam nadzieję, że pokocha ją równie mocno jak ja. W pierwszym roku nie chciała jechać na działkę, bo nie było gdzie spać, nie było wody, prąd od sąsiadów... Postawiłam domek, był niewykończony, ale na dwa weekendy pojechała. Jak zobaczyłam ją drepczącą do nas do ogródka, popłakałam się ze szczęścia... W zeszłym roku domek wykończony, mebelki wstawione, wiata , polowa łazienka, swoja woda, swój prąd, pojechała z nami na miesiąc. Wolniutko dreptała po działce, na odpoczynki, ale zaczęła się ruszać... Niestety po powrocie do domu, znowu krzesło, telewizor i spacer na balkon!!! W tym roku postawiłam twarde warunki. W lutym zmarł nasz sąsiad z działki, Pan miał 80 lat, ale pomagał jak mógł. Podlewał nasz ogródek, pomidory, drzewa i inne nasadzenia. Powiedziałam do Mamci, że skoro Go już nie ma, to oni z Tatą muszą siedzieć od czerwca na działce, tym bardziej, że mamy posadzone młode drzewka owocowe i mogą się nie przyjąć jeśli nie będą podlewane... Powiedziałam jeszcze, że kupimy Jej rower rehabilitacyjny Tolek. Oczywiście zaczęły się wykręty, bo drogi, bo kredyt, bo ona nie da rady... Wczoraj zadałam pytanie, na kiedy się szykują, kiedy mam ich zawieźć. Zresztą chciałbym zamówić dostawę roweru już na działkę, bo nie mam jak go przewieźć, a tu pada odpowiedź, że szykują się na środę :D Matko jak ja się ucieszyłam :D i nie było buntu, co do roweru... :D bardzo kocham moją Mamcię. Mam nadzieję, że chociaż spróbuje pojeździć tym rowerkiem.
Ufff, wygadałam się ;)

Piękny gest z Twojej strony[emoji7]
Ale tak to jest , jak sie kocha to sie odda nawet i ostatnia kromkę chleba.
To mama będzie teraz miała co do roboty

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry