reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas już 6 będzie :) Mam nadzieje, że nie będzie takich upałow jak rok temu, bo pamiętam, że o 18:40 w kościele mieliśmy ślub a na dworzu 36 stopni wtedy było :) :)
Oj było gorąco. Ja z jednej strony to się bardzo cieszyłam, bo nie miałam żadnego okrycia do sukienki a jeszcze kilka dni wcześniej przyszło ochłodzenie. :) była cieplutka noc. To będziemy świętować :)

Ja juz myślałam nad tym czy nie isc panstwowo do jakiegoś żeby tylko na wyniki mi dawał.
@Martaldz ja się na tym nie znam to nie pomogę. A czemu ten miesiąc odpuszczony??
Ja samoistnie nie miewam owulacji, a żeby nie tracić Bóg wie ile czasu na to aż kolejna @ się pojawi to chce wziąć dupka żeby wywołać i zrobić jak najszybciej to hsg. Wtedy będę miała w tym samym cyklu stymulacje i hsg.

Ja się ciągle zastanawiam po jaką cholerę tyle składek miesięcznie płacimy, skoro nic z tego nie ma. Jak przychodzi co do czego to i tak wszystko prywatnie trzeba załatwiać :/

Heh, ja w ciąży na same wizyty wydałam ok. 1500zl, a ceny były niższe niż teraz, bo za wizytę 100zł płaciłam, a gdzie badania, leki, pessar i cała reszta. Boję się ile tym razem wyjdzie :/

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Racja, ile wózków by za to było... Ja po hsg przestałam liczyć, 1800 samo badanie, teraz 350zl wizyta, z dojazdem 650, tablety 200 miesięcznie. Na dodatek nie tylko place składki ale mam jeszcze prywatną opiekę medyczną! Jak tak o tym myślę... Przerwa na parę miesięcy = fajne wakacje!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym miesiącu też już do 1000zł dobiłam z lekarzami i lekami. Paragony z apteki to już wyrzucam, żeby mąż nie widział...a to jeszcze nie koniec. Jeszcze laryngolog mnie czeka i dentysta.

Nawet nie mów... ja miesiąc w miesiąc 1 000 zł zostawiam w aptekach i u lekarzy (jak nie więcej) a dalej nic. Serio coraz częściej myślę o in vitro bo jak to podsumuję to wyjdzie taka sama kwota.... ehhhh...

Mnie wczoraj i dziś trochę pokłół jajnik a poza tym to nic. Jutro wizyta czy pęcherzyk pękł. jakoś podchodzę do tego iui niezbyt optymistycznie.... jeszcze jedno i in vitro...

A też miałaś mieć w MP? Jestem zła na to wszystko, to takie niesprawiedliwe!!!!!

Tak, też miałam mieć jak napisałaś, że zepsute to myślałam, że mnie szlag trafi. No, ale cóż zrobić. Mam nadzieje, że naprawia to do następnego miesiąca bo chyba osiwieje już zupełnie.

Ale upał u mnie[emoji47]chwilke zagrzmialo pokropilo i tyle[emoji21]wszyscy z pogody korzystają chyba bo cisza taka.
Ja mam dziś 9 dc i zaczęliśmy od wczoraj już dzialac[emoji6]wb tym cyklu dzialamy chocby codziennie[emoji4]nie opalcie sie za bardzo kochane buzki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry