Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj było gorąco. Ja z jednej strony to się bardzo cieszyłam, bo nie miałam żadnego okrycia do sukienki a jeszcze kilka dni wcześniej przyszło ochłodzenie. była cieplutka noc. To będziemy świętowaćU nas już 6 będzie Mam nadzieje, że nie będzie takich upałow jak rok temu, bo pamiętam, że o 18:40 w kościele mieliśmy ślub a na dworzu 36 stopni wtedy było
Ja samoistnie nie miewam owulacji, a żeby nie tracić Bóg wie ile czasu na to aż kolejna @ się pojawi to chce wziąć dupka żeby wywołać i zrobić jak najszybciej to hsg. Wtedy będę miała w tym samym cyklu stymulacje i hsg.Ja juz myślałam nad tym czy nie isc panstwowo do jakiegoś żeby tylko na wyniki mi dawał.
@Martaldz ja się na tym nie znam to nie pomogę. A czemu ten miesiąc odpuszczony??
Racja, ile wózków by za to było... Ja po hsg przestałam liczyć, 1800 samo badanie, teraz 350zl wizyta, z dojazdem 650, tablety 200 miesięcznie. Na dodatek nie tylko place składki ale mam jeszcze prywatną opiekę medyczną! Jak tak o tym myślę... Przerwa na parę miesięcy = fajne wakacje!Ja się ciągle zastanawiam po jaką cholerę tyle składek miesięcznie płacimy, skoro nic z tego nie ma. Jak przychodzi co do czego to i tak wszystko prywatnie trzeba załatwiać :/
Heh, ja w ciąży na same wizyty wydałam ok. 1500zl, a ceny były niższe niż teraz, bo za wizytę 100zł płaciłam, a gdzie badania, leki, pessar i cała reszta. Boję się ile tym razem wyjdzie :/
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w tym miesiącu też już do 1000zł dobiłam z lekarzami i lekami. Paragony z apteki to już wyrzucam, żeby mąż nie widział...a to jeszcze nie koniec. Jeszcze laryngolog mnie czeka i dentysta.
A też miałaś mieć w MP? Jestem zła na to wszystko, to takie niesprawiedliwe!!!!!
Robią w salve i w gamecie też, ale to prywatnie.A tylko w MP robią hsg w Łodzi?
Mnie pewnie znowu w przyszłym miesiącu się nie uda...
Ja miałam skierowanieJaka u was cena hsg?? Ja jak sprawdzałam na necie to tak 600zl