reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Oj było gorąco. Ja z jednej strony to się bardzo cieszyłam, bo nie miałam żadnego okrycia do sukienki a jeszcze kilka dni wcześniej przyszło ochłodzenie. była cieplutka noc. To będziemy świętowaćU nas już 6 będzie Mam nadzieje, że nie będzie takich upałow jak rok temu, bo pamiętam, że o 18:40 w kościele mieliśmy ślub a na dworzu 36 stopni wtedy było
Ja samoistnie nie miewam owulacji, a żeby nie tracić Bóg wie ile czasu na to aż kolejna @ się pojawi to chce wziąć dupka żeby wywołać i zrobić jak najszybciej to hsg. Wtedy będę miała w tym samym cyklu stymulacje i hsg.Ja juz myślałam nad tym czy nie isc panstwowo do jakiegoś żeby tylko na wyniki mi dawał.
@Martaldz ja się na tym nie znam to nie pomogę. A czemu ten miesiąc odpuszczony??
Racja, ile wózków by za to było... Ja po hsg przestałam liczyć, 1800 samo badanie, teraz 350zl wizyta, z dojazdem 650, tablety 200 miesięcznie. Na dodatek nie tylko place składki ale mam jeszcze prywatną opiekę medyczną! Jak tak o tym myślę... Przerwa na parę miesięcy = fajne wakacje!Ja się ciągle zastanawiam po jaką cholerę tyle składek miesięcznie płacimy, skoro nic z tego nie ma. Jak przychodzi co do czego to i tak wszystko prywatnie trzeba załatwiać :/
Heh, ja w ciąży na same wizyty wydałam ok. 1500zl, a ceny były niższe niż teraz, bo za wizytę 100zł płaciłam, a gdzie badania, leki, pessar i cała reszta. Boję się ile tym razem wyjdzie :/
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
MoKa
Ja w tym miesiącu też już do 1000zł dobiłam z lekarzami i lekami. Paragony z apteki to już wyrzucam, żeby mąż nie widział...a to jeszcze nie koniec. Jeszcze laryngolog mnie czeka i dentysta.
Nawet nie mów... ja miesiąc w miesiąc 1 000 zł zostawiam w aptekach i u lekarzy (jak nie więcej) a dalej nic. Serio coraz częściej myślę o in vitro bo jak to podsumuję to wyjdzie taka sama kwota.... ehhhh...
Mnie wczoraj i dziś trochę pokłół jajnik a poza tym to nic. Jutro wizyta czy pęcherzyk pękł. jakoś podchodzę do tego iui niezbyt optymistycznie.... jeszcze jedno i in vitro...
A też miałaś mieć w MP? Jestem zła na to wszystko, to takie niesprawiedliwe!!!!!
Tak, też miałam mieć jak napisałaś, że zepsute to myślałam, że mnie szlag trafi. No, ale cóż zrobić. Mam nadzieje, że naprawia to do następnego miesiąca bo chyba osiwieje już zupełnie.
judytka777
Ale upał u mnie[emoji47]chwilke zagrzmialo pokropilo i tyle[emoji21]wszyscy z pogody korzystają chyba bo cisza taka.
Ja mam dziś 9 dc i zaczęliśmy od wczoraj już dzialac[emoji6]wb tym cyklu dzialamy chocby codziennie[emoji4]nie opalcie sie za bardzo kochane buzki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dziś 9 dc i zaczęliśmy od wczoraj już dzialac[emoji6]wb tym cyklu dzialamy chocby codziennie[emoji4]nie opalcie sie za bardzo kochane buzki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Robią w salve i w gamecie też, ale to prywatnie.A tylko w MP robią hsg w Łodzi?
Mnie pewnie znowu w przyszłym miesiącu się nie uda...
oczekiwanie
Jaka u was cena hsg?? Ja jak sprawdzałam na necie to tak 600zl
reklama
Ja miałam skierowanieJaka u was cena hsg?? Ja jak sprawdzałam na necie to tak 600zl
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom