Lanvin
Fanka BB :)
Hahaha, no i luz to nie temat tabuNo oczywiście później i tak wyszło na jaw [emoji14] bo gadka o tym, że nad morzem chyba inne powietrze bo bardziej jeść i seksic się chce, no i, że w 4 w przyczepie ciężko... i powiedziałam że zawsze też z lasu skorzystać mogą [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja tak reaguje na wszelkie robactwo, a w lesie szczególnie obawiam się kleszczy i pająków. A zaczęło się od tego jak byłam mała i byłam z tatą ma grzybach, wlazlam w miejsce, gdzie jak wstałam, to dookoła na każdym drzewie były ogromne pajęczyny ze sporymi pająkami...do dziś to widzę, do lasu nie wchodzę...@Lanvin ja się robaków generalnie nie boję, ale kleszcze u mnie wzbudzają panikę. Cała rodzina już ze mnie rypie. Kiedyś tam dawno temu rozglądaliśmy się za jakąś działką pod ewentualny dom, to jak było za blisko lasu to mówiłam, że nie bo kleszcze. I ciągle każdy krzak to dla mnie stanowi śmiertelne zagrożenie w postaci czyhających kleszczy.
Oby się udało oby się udało...[emoji8]Tu sie nie ma co zastanawiac tylko trzeba dzialac :-) witam CIĘ w naszych skromnych progach ...
@Emzilka u mnie tez sex przed terminem porodu spowodowal odejscie wód plodowych i skurcze ale za to poród mialam szybki i mało bolesny kiedys gdzies slyszalam o tym ze sperma meska rozpulchnia szyjke macicy i sex przed terminem porodu jest jak najbardziej korzystny lepiej urodzic po sexie i chwili przyjemnosci niz po oxytocynie za dwa dni
U mnie sloneczna piekna pogoda oby juz nie wróciło ochlodzenie ,uwielbiam lato ....
Dzis mam 25dc/28 jeszcze 3 sądne dni przede mną ale powiem wam kochane ze ja to rzeczywiscie mam silną wolę i samozaparcie od 3 miesiecy 2 testy leżą mi w szufladzie nie ruszone :-)
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom