Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja własnie niedawno pisałam, że na mnie tak bromergon (to to samo co parlodel) zadziałał, że myslałam, że zejdę. Miałam helikopterki jak na dobrym kacu i wymioty pół nocy. Miałam jedną tabletkę. Przez dwa dni łykałam po pół, a potem przeszłam na całą i było już ok. Dziewczyny pisały, że organizm musi się przyzwyczaić i rzeczywiście tak było. Biorę cały czas na noc, a rano tylko lekko kręci mi się w głowie i zanim wyjdę z domu przechodziDziewczyny wczoraj wieczorem wzięłam pol tabletki parlodel i rano upadlam tak mi sie w głowie kręciło. Zalałam się cała potem. Musiałam poleżeć jeszcze 15min. Teraz jest ok. Ale od czwartku mam brac jeszcze 1/4 tabletki rano. To nie wiem, jak to bedzie w pracy. Nie dam rady chyba.
No musi się w.końcu udać ja badania.miałam teraz zrobić, ale tyle wydatków w tym miesiącu mamy, że musiałam temat przełożyć. Już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy remont i kiedy się wprowadzimy... Odpadnie nam jedno mieszkanie do płacenia, bo teraz płacimy za dwa jednocześnie i nie jest lekko :/To my tak samo lecimy ze wszystkim hehe. W tym miesiącu musimy cos zlepić )). Ja bym musiała 07.06 zrobić progesteron a 09.06 zrobić bete bo później weekend. A to dopiero będzie 9 - 10dpo. Chyba, ze zadzwonie do lab czy gdzies w sobote robią.
Ja tak miałam po tabletkach na zatrzymanie laktacji... Jeny, wzięłam jedną tylko, bo się nie dalo...No ja własnie niedawno pisałam, że na mnie tak bromergon (to to samo co parlodel) zadziałał, że myslałam, że zejdę. Miałam helikopterki jak na dobrym kacu i wymioty pół nocy. Miałam jedną tabletkę. Przez dwa dni łykałam po pół, a potem przeszłam na całą i było już ok. Dziewczyny pisały, że organizm musi się przyzwyczaić i rzeczywiście tak było. Biorę cały czas na noc, a rano tylko lekko kręci mi się w głowie i zanim wyjdę z domu przechodzi
Ja się ciągle zastanawiam po jaką cholerę tyle składek miesięcznie płacimy, skoro nic z tego nie ma. Jak przychodzi co do czego to i tak wszystko prywatnie trzeba załatwiać :/To pozostaje czekać aż się organizm przyzwyczai do tego świństwa. Ale u mnie w pracy gorąco. Az się pracować nie chce.
@Lanvin ja przez ostatnie 2 miesiące za badania i lekarzy ponad 1000 wydałam. A jeszcze paliwo bo 100km jeżdżę. Nue liczę założenia aparatu bo to juz cena kosmosu wychodzi
Heh, ja w ciąży na same wizyty wydałam ok. 1500zl, a ceny były niższe niż teraz, bo za wizytę 100zł płaciłam, a gdzie badania, leki, pessar i cała reszta. Boję się ile tym razem wyjdzie :/Ja w tym miesiącu też już do 1000zł dobiłam z lekarzami i lekami. Paragony z apteki to już wyrzucam, żeby mąż nie widział...a to jeszcze nie koniec. Jeszcze laryngolog mnie czeka i dentysta.
Ja juz myślałam nad tym czy nie isc panstwowo do jakiegoś żeby tylko na wyniki mi dawał.Ja się ciągle zastanawiam po jaką cholerę tyle składek miesięcznie płacimy, skoro nic z tego nie ma. Jak przychodzi co do czego to i tak wszystko prywatnie trzeba załatwiać :/
Heh, ja w ciąży na same wizyty wydałam ok. 1500zl, a ceny były niższe niż teraz, bo za wizytę 100zł płaciłam, a gdzie badania, leki, pessar i cała reszta. Boję się ile tym razem wyjdzie :/
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom