Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinga nie Kamila-tak w 31 tygodniu, Emilke i MilenkeLux Kamila urodziła bliźniaczki?
wiem i wroci w odpowiednim czasie, tym sie pocieszamLux nie wiem n ile wierYsz w takie rzeczy... Ale być może Twoje maleństwo nie było gotowe na ten świat.... I czeka na odpowiedni moment aby pojawić się w waszym zyciu jako mały cud...
Fabimama
Gratuluje 35kg nielada wyzwanie :-) no ale czego się nie robi dla własnego szczęścia będę trzymała &&&&& zęby @ nie przyszła :-)
A teraz napisze coś więcej o sobie mam 32 lata trzy córki 13/8/5 lat (mamy podobnie ) ty z kolei masz chłopaków
Z mężem oboje pragnelismy kolejnego dzidziusia wiec w styczniu zaszlam w ciąże która zakończyła sie w 10tyg (poronienie chybione) 8 marca lyzeczkowanie i dziś juz mija prawie 3 tyg od zabiegu na starania jeszcze za wcześnie ale planuje po 2 @ czyli maj/czerwiec mimo to zostanę juz tu na forum i przy tym będę mocno kibicowac tym kobietką które mogę juz teraz zacząć starania