reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux nie wiem n ile wierYsz w takie rzeczy... Ale być może Twoje maleństwo nie było gotowe na ten świat.... I czeka na odpowiedni moment aby pojawić się w waszym zyciu jako mały cud...

No przykre ją np nie potrafię rozmawiać z siostrą o jej ciąży ... Fabimama byłam jestem 6dni po odstawieniu ...

A przy okazji pytanie mam ... Mialyscie wywoływana miesiaczke luteina ? I czy bolały Was w trakcie brania jajniki i po odstawieniu? Bo ja po pierwszym dniu brania odczuwałam taki ból że aż na plecy promieniowalo i na uda (?) a od kilku dni odczuwam też taki ból w obu jajnikach jak i w szyjce takie kłucie ...

Fabimama
Gratuluje 35kg nielada wyzwanie :-) no ale czego się nie robi dla własnego szczęścia będę trzymała &&&&& zęby @ nie przyszła :-)

A teraz napisze coś więcej o sobie mam 32 lata trzy córki 13/8/5 lat (mamy podobnie ) ty z kolei masz chłopaków :happy:

Z mężem oboje pragnelismy kolejnego dzidziusia wiec w styczniu zaszlam w ciąże która zakończyła sie w 10tyg (poronienie chybione) 8 marca lyzeczkowanie i dziś juz mija prawie 3 tyg od zabiegu na starania jeszcze za wcześnie ale planuje po 2 @ czyli maj/czerwiec mimo to zostanę juz tu na forum i przy tym będę mocno kibicowac tym kobietką które mogę juz teraz zacząć starania

[QUOTbimama, post: 13868136, member: 133785"]10 kwietnia mam mieć @... :) kto wie może dostaniemy idealny prezent na rocznice ślubu.... (20 kwietnia)[/QUOTE

No mysle ze do szczęścia nic więcej Wam nie trzeba

Fabimama
Gratuluje 35kg nielada wyzwanie :-) no ale czego się nie robi dla własnego szczęścia będę trzymała &&&&& zęby @ nie przyszła :-)

A teraz napisze coś więcej o sobie mam 32 lata trzy córki 13/8/5 lat (mamy podobnie ) ty z kolei masz chłopaków :happy:

Z mężem oboje pragnelismy kolejnego dzidziusia wiec w styczniu zaszlam w ciąże która zakończyła sie w 10tyg (poronienie chybione) 8 marca lyzeczkowanie i dziś juz mija prawie 3 tyg od zabiegu na starania jeszcze za wcześnie ale planuje po 2 @ czyli maj/czerwiec mimo to zostanę juz tu na forum i przy tym będę mocno kibicowac tym kobietką które mogę juz teraz zacząć starania

Współczuję niezmiernie ... właśnie przechodzę przez to samo ..
Mogę zapytać, czy beta Ci długo spadała ?

reklama
Do góry