reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Może po prostu macica Ci się powiększa. Stąd ciągnięcie, napięcie i twardnienie? Żaden tam ze mnie spec ale internety tak mówią.

reklama
No dziś w sumie z 7 godzin w autokarze potem lazenie :/

Mam nadzieję że przejdzie

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@Flower prysznic, chwila relaksu, jakis film, odpocznij sobie to moze samo przejdzie.

Dzisiejsze dzielo [emoji7]
Jutro szykuje drzwi futryny od sypialni pod malowanie gruntem [emoji1377]
1496091430-aaaaaa.jpeg

1496091495-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

@Emzilka a no widzisz. ja to czasem coś palnę, wybacz :) to nawet jak się nie da już do porodu to Twój men na pewno to rozumie.

Kiedyś był taki odcinek Dr House'a, babka jak wiadomo tajemnicze objawy, cały odcinek nie wiadomo o co chodzi, a na końcu się okazało, że kleszcz jej wlazł do środka i siedział tam! także z tymi lasami to uważajta ;D
Ja to bardziej się bałam "papierzaków"...[emoji90] [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak piszecie o sexie ma trawie aż mi ślina cieknie. W wannie nie możliwe bo mamy prysznic a tam mało miejsca. Ale las? Jak mnie ktoś zobaczy?? Jestem osobą wstydliwa [emoji43] mój musiał się namęczyć żeby zobaczyć mnie nago [emoji33] chyba spróbuję na plaży ma wakacjach. Jeny już nie mogę się doczekać[emoji7]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej na wydmach jak takowe będą tam mało ludzi się zapuszcza,bo zakaz [emoji23]sama wypróbowałam.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Proszę jak pikantnie się zrobiło, od samego czytania można zajść w ciążę :p
Ja to chyba przez miesiąc co najmniej łóżkowo nie popracuję, tak jestem połamana- starość. Kiedyś całe wakacje sypialam na polówce a teraz jedną noc i ledwo z niej zeszłam.
Widziałyście?- mama ginekolog straciła ciążę :( i to 23/24tc

reklama
@Emzilka a no widzisz. ja to czasem coś palnę, wybacz :) to nawet jak się nie da już do porodu to Twój men na pewno to rozumie.

Kiedyś był taki odcinek Dr House'a, babka jak wiadomo tajemnicze objawy, cały odcinek nie wiadomo o co chodzi, a na końcu się okazało, że kleszcz jej wlazł do środka i siedział tam! także z tymi lasami to uważajta ;D

On bardzo dobrze to rozumie i nawet smiejemy sie z tego, ze mnie pozniej zbalamuci ;-)

Do góry