Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to bardziej się bałam "papierzaków"...[emoji90] [emoji23]@Emzilka a no widzisz. ja to czasem coś palnę, wybacz to nawet jak się nie da już do porodu to Twój men na pewno to rozumie.
Kiedyś był taki odcinek Dr House'a, babka jak wiadomo tajemnicze objawy, cały odcinek nie wiadomo o co chodzi, a na końcu się okazało, że kleszcz jej wlazł do środka i siedział tam! także z tymi lasami to uważajta ;D
Najlepiej na wydmach jak takowe będą tam mało ludzi się zapuszcza,bo zakaz [emoji23]sama wypróbowałam.Jak piszecie o sexie ma trawie aż mi ślina cieknie. W wannie nie możliwe bo mamy prysznic a tam mało miejsca. Ale las? Jak mnie ktoś zobaczy?? Jestem osobą wstydliwa [emoji43] mój musiał się namęczyć żeby zobaczyć mnie nago [emoji33] chyba spróbuję na plaży ma wakacjach. Jeny już nie mogę się doczekać[emoji7]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to zagrożona? Co się dzieje? [emoji33]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@Emzilka a no widzisz. ja to czasem coś palnę, wybacz to nawet jak się nie da już do porodu to Twój men na pewno to rozumie.
Kiedyś był taki odcinek Dr House'a, babka jak wiadomo tajemnicze objawy, cały odcinek nie wiadomo o co chodzi, a na końcu się okazało, że kleszcz jej wlazł do środka i siedział tam! także z tymi lasami to uważajta ;D