reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mmmm nic nie widać , serio ? [emoji25]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Serio :-(

Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę młodości... Ja jeszcze pięć lata temu szalałam po lasach z pewnym chłopakiem ;) Ale były emocje... Ale nie odważyliśmy się wtedy na poważny związek, tym bardziej, że on był 9 lat młodszy... I dobrze, bo mamy co wspominać z dziwnym wyrazem twarzy :D zresztą mamy ze sobą kontakt do dziś, ale tylko smsowy, bo nie zaryzykuję spotkania ;)

Na takie szaleństwa nigdy się nie jest za starym ;)

Zobacz załącznik 808499 Cześć dziewczyny. Wiem że dawno mnie tu nie było bo straciłam natchnienie. Pozatym codziennie w pracy, obowiązki w domu i każda wolną chwilę poswiecalam córce. Wpadlam tu do was bo 2.06 mam mieć okres a że się staramy to z ciekawości zrobiłam test. Wysyłam zdjęcie bo zaraz oszaleje. Nie wiem czy coś widzę czy nie.:eek:
Piękna krecha.&&&*

@Emzilka a no widzisz. ja to czasem coś palnę, wybacz :) to nawet jak się nie da już do porodu to Twój men na pewno to rozumie.

Kiedyś był taki odcinek Dr House'a, babka jak wiadomo tajemnicze objawy, cały odcinek nie wiadomo o co chodzi, a na końcu się okazało, że kleszcz jej wlazł do środka i siedział tam! także z tymi lasami to uważajta ;D

Ja już w hotelu, dzieci buszuja po pokojach a ja siedzę i bardzo mnie brzuch boli, zrobił się taki spiety i boli :/

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry