No to ciesze sie ze moglam pomoc w podjeciu tej decyzji my bedziemy od 13 dc przytulac sie codziennie do 16/17 dc tak jak w fajnym kalendarzu jest to rozpisane tez kiedys wstawilam linka jesli chcesz to moge podeslac
reklama
Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka Tutaj tez jest napisane o seksie przez kolejne 4 dni wiec cos musi w tym byc mam nadzieje ze wszystkim sie w tym cyklu uda i chyba tam pare osob bylo ktore czekaja na testowanie takze rowniez trzymam kciuki ja dopiero bede testowac 8 lipca czyli w dniu spodziewanej @ na szczescie bedziemy wtedy na wakacjach za granica takze mysle ze to oczekiwanie bedzie latwiejsze i szybko zleci
Spark
Fanka BB :)
No między innymi ja jutro testuje dzięki za linkLink do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka Tutaj tez jest napisane o seksie przez kolejne 4 dni wiec cos musi w tym byc mam nadzieje ze wszystkim sie w tym cyklu uda i chyba tam pare osob bylo ktore czekaja na testowanie takze rowniez trzymam kciuki ja dopiero bede testowac 8 lipca czyli w dniu spodziewanej @ na szczescie bedziemy wtedy na wakacjach za granica takze mysle ze to oczekiwanie bedzie latwiejsze i szybko zleci
Witam dziewczyny chyba się do was doczepię .
Niektóre dziewczyny mnie kojarzą z innego wątku a te które mnie nie znają to mam nadzieję , że się poznamy .
Byłam na starczkach 2016 - niestety nie udało się i teraz walczę o rok 2017 Uffff . Mam nadzieję że bedzię owocny .
Od tego cyklu zaczełam brać clo bo mam bez ovulacyjne cykle , spowodowane Pcos .
Staram się od stycznia .
Wczesniej miałam 3 poronienia , histeroskopie operacyjna ( usunięcie przegrody w macicy ) i teraz jestem zwarta i gotowa do działania !!!! A efektów narazie Brak ;( .
Leczę się na tarczycę ona mi też ciagle przeszkadza . Up & down .
Pozdrawiam was .
Lux gratulacje bardzo się cieszę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektóre dziewczyny mnie kojarzą z innego wątku a te które mnie nie znają to mam nadzieję , że się poznamy .
Byłam na starczkach 2016 - niestety nie udało się i teraz walczę o rok 2017 Uffff . Mam nadzieję że bedzię owocny .
Od tego cyklu zaczełam brać clo bo mam bez ovulacyjne cykle , spowodowane Pcos .
Staram się od stycznia .
Wczesniej miałam 3 poronienia , histeroskopie operacyjna ( usunięcie przegrody w macicy ) i teraz jestem zwarta i gotowa do działania !!!! A efektów narazie Brak ;( .
Leczę się na tarczycę ona mi też ciagle przeszkadza . Up & down .
Pozdrawiam was .
Lux gratulacje bardzo się cieszę .
Ostatnia edycja:
kolekcjonerka
mam pełno obaw, że test owu nie pokazał prawdy i że się nie uda
caltha
Witam i ja. Pewnie by mnie tu nie było, ale zaczynają mnie dobijać wiadomości o cudzych ciążach.
Staramy się od czerwca 2015 więc już rok. Nigdy problemu z zajściem nie było- gorzej z dotrwaniem do finału.
Pierwsza ciąża z pierwszego strzału. Blizniacza - poród martwy wywolywany w 12tc. Zaraz po zabiegu kolejna ciąża- chciana wpadka bo mieliśmy czekać 2 cykle. I jej wynikiem jest córka - wcześniak 36tc z hipotrofią - poród cc. Lekarz kazał czekać rok i tak zrobiłam. W czerwcu zaczęliśmy starania a w październiku poronienie samoistne w 8tc. Po tym w grudniu ciąża pozamaciczna o czym dowiedziałam się po fakcie na wizycie u gina po miesiącu krwawien. No i tak się dalej bujamy. Obecnie 10dc. We wtorek wizyta u gina żeby sprawdził czy już nic nie ma na jajniku. Po cc jeszcze mi się cykle rozregulowaly. Zawsze 28dni, a zaczęły się skracać do 23 potem wydluzac do 33. Plus krwawienia 5dni, 2 dni przerwy i jeszcze 3 dni krwawien /plamien.
A do tego my tylko weekendowo więc to kwestia szczęścia czy trafimy - 2 dni a nie zawsze się chce.
Staramy się od czerwca 2015 więc już rok. Nigdy problemu z zajściem nie było- gorzej z dotrwaniem do finału.
Pierwsza ciąża z pierwszego strzału. Blizniacza - poród martwy wywolywany w 12tc. Zaraz po zabiegu kolejna ciąża- chciana wpadka bo mieliśmy czekać 2 cykle. I jej wynikiem jest córka - wcześniak 36tc z hipotrofią - poród cc. Lekarz kazał czekać rok i tak zrobiłam. W czerwcu zaczęliśmy starania a w październiku poronienie samoistne w 8tc. Po tym w grudniu ciąża pozamaciczna o czym dowiedziałam się po fakcie na wizycie u gina po miesiącu krwawien. No i tak się dalej bujamy. Obecnie 10dc. We wtorek wizyta u gina żeby sprawdził czy już nic nie ma na jajniku. Po cc jeszcze mi się cykle rozregulowaly. Zawsze 28dni, a zaczęły się skracać do 23 potem wydluzac do 33. Plus krwawienia 5dni, 2 dni przerwy i jeszcze 3 dni krwawien /plamien.
A do tego my tylko weekendowo więc to kwestia szczęścia czy trafimy - 2 dni a nie zawsze się chce.
Megan jesteś wielka! Czegoś takiego właśnie szukałam. Żeby mi ktoś jak krowie na granicy jasno i klarownie napisal/narysowal kiedy mam się starać. Super sprawa. Jeśli nie zaskoczylismy w tym miesiącu to przyda się na kolejne [emoji6]Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka Tutaj tez jest napisane o seksie przez kolejne 4 dni wiec cos musi w tym byc mam nadzieje ze wszystkim sie w tym cyklu uda i chyba tam pare osob bylo ktore czekaja na testowanie takze rowniez trzymam kciuki ja dopiero bede testowac 8 lipca czyli w dniu spodziewanej @ na szczescie bedziemy wtedy na wakacjach za granica takze mysle ze to oczekiwanie bedzie latwiejsze i szybko zleci
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Witaj caltha! Trzymam kciuki zeby tym razem udało sie szybko zajść i zdrowo dotrwać do porodu!
Cześć ovli! kiedy masz ta wizyte zeby sprawdzić dlaczego masz tak bolesne miesiączki od czasu zabiegu?
Kciuki za jutrzejsze testy!! Nie mogę sie doczekać zdjeć pozytywów!!
Cześć ovli! kiedy masz ta wizyte zeby sprawdzić dlaczego masz tak bolesne miesiączki od czasu zabiegu?
Witaj caltha! Trzymam kciuki zeby tym razem udało sie szybko zajść i zdrowo dotrwać do porodu!
Hej bertha ja mam wizyte dopiero na 14 lipca . Cholernie długo się czeka w tej klinice jak idzie się na kasę chorych .
Ostatnia @ była mniej bolesna !!! Mogłam chodzić i nie trwało to 1,5 tygodnia tylko pierwszy i drugi dzień cyklu .
reklama
Witam i ja. Pewnie by mnie tu nie było, ale zaczynają mnie dobijać wiadomości o cudzych ciążach.
Hej caltha przykro mi bardzo z powodu twoich strat ;( światełko dla twojego Aniołka .
Robiłaś jakieś badania pod względem poronienia lub jakiekolwiek badania ?