reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny ! :) Czy mogłabym do Was dołączyć ?

Mam na imię Agnieszka mam 23 lata, 3 letniego synka i to mój drugi cykl starań :)
Trzymam za Was mocno kciuki !! :)
Jasne! Witamy ;) super niespodzianka z synkiem;)
Mi nadal testy nie przyszły, więc dzisiaj chyba kupię w aptece i myślę, że jutro zrobię... U mnie 26dc a ostatnie trzy cykle trwały : 26, 26 i 27 dni, więc zobaczmy... Jestem przerażona :p
Spark trzymam kciuki!!!!!!
Moje ostatnie cykle to 29,26,29,29 dni, dzisiaj jest już 30 dc powinna pojawić się @, nadal cisza (może uda się ją jakoś przegonić i nie przyjdzie przez minimum 9 miesięcy ;))
Tak długo już czekam na moje maleństwo, marzę o tym aby to był ten cykl...
Kochana a masz w domu tescior??? Na co czekasz! !!! :)
u mnie w śroku juz jakies plamki krwi wiec kolejny cykl na straty, czekam aż się rozwinie @
Kotek póki nie ma jest nadzieja! Wierz mi kochana ja w tym cyklu byłam w 100% przekonana że @ przyjdzie! Nawet testu w domu nie miałam... a tu jednak!

f2w33e3ka3hk0j3z.png

Kotek póki nie ma jest nadzieja! Wierz mi kochana ja w tym cyklu byłam w 100% przekonana że @ przyjdzie! Nawet testu w domu nie miałam... a tu jednak!

f2w33e3ka3hk0j3z.png
Jutro rano zrobię test, jeśli wredna @ nie przyjdzie...
Boję się tego testu, już tysiące testów robiłam i zawsze ten sam wynik :-(

f2w33e3ka3hk0j3z.png
Fabimama ale nie miałaś żadnego plamienia no nie?

no zobaczymy , jak sie rozkreci to trudno nic nie poradze :)
a tu jutro jade na wesele, jak nie urok to sraczka

reklama
Do góry