Myślę że się rozkręci.Może jednak się nie rozkręci...
Przy podcieraniu nic nie ma.
ale brzuch juz też ćmi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że się rozkręci.Może jednak się nie rozkręci...
Jasne! Witamy super niespodzianka z synkiemCześć dziewczyny ! Czy mogłabym do Was dołączyć ?
Mam na imię Agnieszka mam 23 lata, 3 letniego synka i to mój drugi cykl starań
Trzymam za Was mocno kciuki !!
Spark trzymam kciuki!!!!!!Mi nadal testy nie przyszły, więc dzisiaj chyba kupię w aptece i myślę, że jutro zrobię... U mnie 26dc a ostatnie trzy cykle trwały : 26, 26 i 27 dni, więc zobaczmy... Jestem przerażona
Kochana a masz w domu tescior??? Na co czekasz! !!!Moje ostatnie cykle to 29,26,29,29 dni, dzisiaj jest już 30 dc powinna pojawić się @, nadal cisza (może uda się ją jakoś przegonić i nie przyjdzie przez minimum 9 miesięcy )
Tak długo już czekam na moje maleństwo, marzę o tym aby to był ten cykl...
Kotek póki nie ma jest nadzieja! Wierz mi kochana ja w tym cyklu byłam w 100% przekonana że @ przyjdzie! Nawet testu w domu nie miałam... a tu jednak!u mnie w śroku juz jakies plamki krwi wiec kolejny cykl na straty, czekam aż się rozwinie @
Ta niepewność jest najgorsza... Bądźmy dobrej mysli :-)Myślę że się rozkręci.
Przy podcieraniu nic nie ma.
ale brzuch juz też ćmi.
Jutro rano zrobię test, jeśli wredna @ nie przyjdzie...Jasne! Witamy super niespodzianka z synkiem
Spark trzymam kciuki!!!!!!
Kochana a masz w domu tescior??? Na co czekasz! !!!
Kotek póki nie ma jest nadzieja! Wierz mi kochana ja w tym cyklu byłam w 100% przekonana że @ przyjdzie! Nawet testu w domu nie miałam... a tu jednak!
Kochana kazda z nas doskonale zna to uczucie... trzymam kciuki aby to bylo toooo! A jakies objawy masz ?Jutro rano zrobię test, jeśli wredna @ nie przyjdzie...
Boję się tego testu, już tysiące testów robiłam i zawsze ten sam wynik :-(
Fabimama ale nie miałaś żadnego plamienia no nie?Jasne! Witamy super niespodzianka z synkiem
Spark trzymam kciuki!!!!!!
Kochana a masz w domu tescior??? Na co czekasz! !!!
Kotek póki nie ma jest nadzieja! Wierz mi kochana ja w tym cyklu byłam w 100% przekonana że @ przyjdzie! Nawet testu w domu nie miałam... a tu jednak!
Teraz nie.. ale jak bylam z synkiem to tak.Fabimama ale nie miałaś żadnego plamienia no nie?
no zobaczymy , jak sie rozkreci to trudno nic nie poradze
a tu jutro jade na wesele, jak nie urok to sraczka
Teraz nie.. ale jak bylam z synkiem to tak.