reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny ! :) Czy mogłabym do Was dołączyć ?

Mam na imię Agnieszka mam 23 lata, 3 letniego synka i to mój drugi cykl starań :)
Trzymam za Was mocno kciuki !! :)
Jasne! Witamy ;) super niespodzianka z synkiem;)
Mi nadal testy nie przyszły, więc dzisiaj chyba kupię w aptece i myślę, że jutro zrobię... U mnie 26dc a ostatnie trzy cykle trwały : 26, 26 i 27 dni, więc zobaczmy... Jestem przerażona :p
Spark trzymam kciuki!!!!!!
Moje ostatnie cykle to 29,26,29,29 dni, dzisiaj jest już 30 dc powinna pojawić się @, nadal cisza (może uda się ją jakoś przegonić i nie przyjdzie przez minimum 9 miesięcy ;))
Tak długo już czekam na moje maleństwo, marzę o tym aby to był ten cykl...
Kochana a masz w domu tescior??? Na co czekasz! !!! :)
u mnie w śroku juz jakies plamki krwi wiec kolejny cykl na straty, czekam aż się rozwinie @
Kotek póki nie ma jest nadzieja! Wierz mi kochana ja w tym cyklu byłam w 100% przekonana że @ przyjdzie! Nawet testu w domu nie miałam... a tu jednak!

f2w33e3ka3hk0j3z.png

Kotek póki nie ma jest nadzieja! Wierz mi kochana ja w tym cyklu byłam w 100% przekonana że @ przyjdzie! Nawet testu w domu nie miałam... a tu jednak!

f2w33e3ka3hk0j3z.png
Jutro rano zrobię test, jeśli wredna @ nie przyjdzie...
Boję się tego testu, już tysiące testów robiłam i zawsze ten sam wynik :-(

f2w33e3ka3hk0j3z.png
Fabimama ale nie miałaś żadnego plamienia no nie?

no zobaczymy , jak sie rozkreci to trudno nic nie poradze :)
a tu jutro jade na wesele, jak nie urok to sraczka

reklama
Do góry