Brzuch bolał mnie ostatnie 2 dni, dzisiaj prawie nic, czasami lekko ćmi, piersi nabrzmiałe, w sumie wszystko jak na @ ...Kochana kazda z nas doskonale zna to uczucie... trzymam kciuki aby to bylo toooo! A jakies objawy masz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzuch bolał mnie ostatnie 2 dni, dzisiaj prawie nic, czasami lekko ćmi, piersi nabrzmiałe, w sumie wszystko jak na @ ...Kochana kazda z nas doskonale zna to uczucie... trzymam kciuki aby to bylo toooo! A jakies objawy masz ?
Trzymam kciuki za jutrzejszy test!!!!Brzuch bolał mnie ostatnie 2 dni, dzisiaj prawie nic, czasami lekko ćmi, piersi nabrzmiałe, w sumie wszystko jak na @ ...
Mi się wydaje ze piękny pozytyw owulacyjny!!! Działaj kochana!Trzymam kciuki za jutrzejszy test!!!!
Ja miałam też taki pozytywny w sobotę a owu podobno była dopiero we wtorek (na monitoringu), więc te testy nie są takie dokładne (bo wg testu miała być w niedzielę). I stwierdziłam, że w testy już się nie bawię. W srode druga kreska blada, dzis to wyglada tak. Wiec jutro moje byc albo nie byc [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć MeganHej dziewczyny dlugo sie nie odzywalam bo od pon zaczyna mi sie okres plodny takze przyjelam taktyke zero myslenia ze staramy sie o dzidzie ale czytam codziennie co tu piszecie , chociaz przyznam ze ja cos czytam a za 5 min zapominam co i jak ahh no nic xd Do rzeczy , kiedys napisalam ze wyczytalam o jakosci plemnikow przy codziennym seksie (oczywiscie zapomnialam gdzie to wyczytalam ) ale dzisiaj wrocilam do swojej boskiej lektury i mam cos dla starających sie , bo widzialam ze temat sie powtorzyl nie bede juz nawijac tylko wrzuce fotki oczywiscie kazda zrobi jak czuje ze powinna zrobic milego wieczorku :*