reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wy to szaleni jesteście [emoji23] [emoji23] to Wy na balkonie kopulujecie? :D jeny, ja muszę mojego tak kiedyś wziąć gdzieś, a nie tylko w domu... Nawet w samochodzie jeszcze mnie nie "bzyknął", że tak nieładnie powiem... :(

No właśnie, oni mają lepiej, mój też nie pości jak ja mam @ [emoji12] teraz w 3 dc chciałam być dla niego miła i pomogłam mu "spuścić ciśnienie", ale tak mi się chciało jak zaczął mnie dotykać i całować, że musiałam sobie chociaż ręką dobrze zrobić [emoji12] okres już minął, tylko plamienie od czasu do czasu, więc nie mogłam się powstrzymać [emoji12] kuźwa, aż mi się zachciało jak sobie tak myślę [emoji23]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Hah no on zawsze wie, że nie będzie pokrzywdzony i jak jest koło 3 dnia @ to zazwyczaj ma fajnie, ale wtedy się tak samo nakręcam strasznie i potem ciężko zasnąć, a podczas @ mam największą chcicę, jeśli mnie aktualnie nic nie boli. Tak że ten... :D:D

reklama
Hahaha, nieźle :D a babcia nie ma problemu ze słuchem? [emoji12] może Was nie słyszy? Mój to już nawet nie komentuje po tylu latach, tylko się śmieje, bo co tu komentować [emoji14]

Babcia to w ogóle jest... trudna... Czy słyszy nie wiem, nie pytałam :D:D Ale ona z tych, co to nie słyszy tego co do niej mówisz, ale słyszy wszystko to, czego nie powinna, więc może i coś tam słyszała, ale to jest pokolenie, które o takich sprawach mówi z rumieńcem, już nie mówię o seksie, ale o czymkolwiek, nawet o porodzie jak ją raz zapytałam ( były urodziny teściowej czyli jej córki) w jakiej porze dnia rodziła, to spąsowiała i burknęła, że w południe i szybciutko zmieniła temat :D:D

Ja też zawsze podczas @ najbardziejj chciałam [emoji14]

Ee, ja też zawsze głośna byłam [emoji14] a teraz u teściów to cichutkooo [emoji14] raz ich nie było i się rozkrzyczałam (nie słyszałam jak wchodzą) i od teraz milcze hahha, tzn. Wzdycham tylko do uszka mojemu ;p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co to za temat od rana[emoji23][emoji23]tylko ochoty na robicie a trzeba do wieczora czekac[emoji23][emoji23][emoji12]
Jak kiedyś nie będę miała ochoty to się do was odezwe bo tak opowiadacie o tym że się odrazu zachce[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

H

Hsg :D posiew ok, to lecimy :) a w piątek, piątego dnia cyklu badania :)
JEA[emoji16] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]
dwa razy takie nitki świadczyły u mnie o implantacji a raz o niczym wiec na dwoje babka wróżyła...
Ja tam trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Czy Wy po poście okresowym też macie taką chcice? Ja wczoraj wieczorem to miałam mokro na samą myśl, serio [emoji23] za to później zaliczylismy taki seks, że chyba dwa bloki dalej było mnie słychać [emoji23] [emoji23] dobrze, że dziecko się nie obudziło...a ja durna okien nie pozamykałam, bo po co [emoji12]

A Wy dziewczyny też jesteście takie głośne podczas seksu? Ja to sobie twarz poduszką czasem zakrywam, albo M mi usta zatyka, bo aż wstyd mi, ale nie potrafię się powstrzymać [emoji12]

[emoji23] [emoji23]
Ja mam właśnie, jak na złość, chcice przed okresem [emoji28] to jednen ze zwiastunów małpy [emoji14]
A co do.darcia, nie przejmuj się, mnie też słychać 2 bloki dalej [emoji23] kiedyś wynajmowalismy mieszkanie na parterze, łóżko na wprost drzwi balkonowych. A balkon obok wejścia do klatki [emoji1] W lato się pewnie sąsiedzi nasłuchali, raz nawet możliwe że dałam pokaz na żywo... drzwi balkonowe się otworzyły, a ze byliśmy tak napaleni, to żadne z nas uwagi nie.zwróciło [emoji23] [emoji23]

cbpregz2ljqjsg03.png

Wy to szaleni jesteście [emoji23] [emoji23] to Wy na balkonie kopulujecie? :D jeny, ja muszę mojego tak kiedyś wziąć gdzieś, a nie tylko w domu... Nawet w samochodzie jeszcze mnie nie "bzyknął", że tak nieładnie powiem... :(

No właśnie, oni mają lepiej, mój też nie pości jak ja mam @ [emoji12] teraz w 3 dc chciałam być dla niego miła i pomogłam mu "spuścić ciśnienie", ale tak mi się chciało jak zaczął mnie dotykać i całować, że musiałam sobie chociaż ręką dobrze zrobić [emoji12] okres już minął, tylko plamienie od czasu do czasu, więc nie mogłam się powstrzymać [emoji12] kuźwa, aż mi się zachciało jak sobie tak myślę [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My też wczoraj przytulanki... teściowa jak na złość obok do przedpokoju po ubrania chodziła i mnie to rozpraszalo...:p zresztą ogólnie mówią, że w 2 trymestrze zwykle się ma chcice, to ja dużo większą miałam w pieerwszym... teraz mnie czasem "po" boli, a dodatkowo młody tak nisko ułożony, że jak mi już dobrze to potem tak brzuch twardnieje i taki dyskomfort czuję, że się normalnie tych orgazmow już boję :o [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi te często brZuch twardnieje i niemile to jest..

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Czy Wy po poście okresowym też macie taką chcice? Ja wczoraj wieczorem to miałam mokro na samą myśl, serio [emoji23] za to później zaliczylismy taki seks, że chyba dwa bloki dalej było mnie słychać [emoji23] [emoji23] dobrze, że dziecko się nie obudziło...a ja durna okien nie pozamykałam, bo po co [emoji12]

Też mam po @ taka ochotę. Nawet w czasie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry