Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nieźle... bez bromergonu się nie obejdzie, ewentualnie co innego na zbicie...
Arrow o ciąży nie ma mowy? Który masz dc?
Luteiny nie brałaaś?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A no i wiem ze jestem durna ale wracając z pracy kupiłam test i siknelam jeszcze raz
Zobacz załącznik 807905
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Arrow. Ja biore dostinex. Nic mi po nim nie jest a prolaktyna szybko spadla. Niby drozszy ale 8tabletek starcza na pare miesiecy. Wskakuj na leki na TSH i prolaktyne.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
No i super. Miesiac czy dwa i pewnie Ci prolaktyna spadnie. Ja tez mam eutyrox.O to chyba i ja się przestawię... właśnie słyszałam ze jest spoko ten lek a na tsh biorę euthyrox
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam to samo... w sensie ja jeszcze o ciąży nie wiedziałam bo późno test robiłam, ale pamiętam, że gdzieś ok 30dc jak próbowaliśmy się przytulać to się nie dało, ciasno, mógł nie mógł wejść... był w szoku, ja też... bolało mnie... pierwszy raz tak miałam... po kilku dniach wyszła ciąża i powiazalam fakty, potemm już więcej tak nie miałamale dzis jak m chcial uczcic dwie kreski przytulankami to bardzo mnie bolalo nie wiem czy to infekcja czy co?!
Miałam to samo... w sensie ja jeszcze o ciąży nie wiedziałam bo późno test robiłam, ale pamiętam, że gdzieś ok 30dc jak próbowaliśmy się przytulać to się nie dało, ciasno, mógł nie mógł wejść... był w szoku, ja też... bolało mnie... pierwszy raz tak miałam... po kilku dniach wyszła ciąża i powiazalam fakty, potemm już więcej tak nie miałam
No i super. Miesiac czy dwa i pewnie Ci prolaktyna spadnie. Ja tez mam eutyrox.
Mama pytanie do dziewczyn ktore maja luteine dopochwowo. Czy tez macie w zestawie do leku takie plastikowe ustrojstwo do aplikacji? Bo ja padlam jak to zobaczylam. Jak mam tego niby uzyc?? Tzn widze instrukcje ale jakos tego nie mam ochoty stosowac...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom