reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cytat mojej babci, kiedy raz klepnęłam mojego w tyłek: "Nie bij po d*pie, bo będą dzieci głupie" :D:D:D

A tak na poważnie, on wie,jak bardzo Ci zależy i ile to wymaga od Ciebie wysiłku itd? Co mu się tak nagle podziało?:oo2:
Ja na początku zrozumiałam, że babcia klepnęła dziadka w dupe [emoji23]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chyba się popłaczę mój dziś miał ochotę i przestał bo nie chce w tym mc dziecka,ku...tyle się leczę leki zastrzyki a on ma to w dupie,wesele jego siostry mamy we wrześniu to do cholery już będę w 5mc,a tu dupa seks przed zagrożeniem był w 14dc ,dziś 16 będzie awantura albo seks

Szkoda byłoby stracić te pecherzyki :(

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Siwa, bedzie dobrze, musi byc[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Na serduszko za wczesnie, jest zarodeczek w tym momencie, to wazne[emoji8]

Lanvin, kurde no nie wierze[emoji53] nie wierze dopoki nie ma maupy, wykres byl idealny! Trzymam kciuki zeby rano skoczyla w gore[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Mfifi, bardzo dobre wiadomosci przynioslas, ciesze ze ze dostalas zielone swiatlo!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Teraz tylko czekam na @i do dzieła

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Flower jest kreseczka gratuluję.

Co do mnie... nadal plamie. Straciłam nadzieję że będzie dobrze. Teraz pozostaje mi tylko czekać na rozwój sytuacji. Tylko ku*wa dlaczego znowu??? Dlaczego nie może być dobrze? Szczerze to wolałabym nie zajść w ciążę niż ją po raz kolejny stracić... też boli ale mniej.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A byłaś na ip? Co tobie powiedzieli?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam porannie przy kawie.
Korneliakamila tak, test robilam tydzień temu, wg obliczen wychodzi 4t5d. 31 maja mam nadzieję wizyte u gin a 2 czerwca endo. Nie mam większych objawow , nie mdli mnie , mam nadzieje ze jest wszystko dobrze.
No to super gratuluję ☺ napewno będzie wszystko dobrze trzymam kciuki &&&

reklama
Witam porannie przy kawie.
Korneliakamila tak, test robilam tydzień temu, wg obliczen wychodzi 4t5d. 31 maja mam nadzieję wizyte u gin a 2 czerwca endo. Nie mam większych objawow , nie mdli mnie , mam nadzieje ze jest wszystko dobrze.
No to super gratuluję ☺ napewno będzie wszystko dobrze trzymam kciuki &&&

Do góry