reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
Docia ale dlaczego tak?? Co mu sie stalo??Dziewczyny chyba się popłaczę mój dziś miał ochotę i przestał bo nie chce w tym mc dziecka,ku...tyle się leczę leki zastrzyki a on ma to w dupie,wesele jego siostry mamy we wrześniu to do cholery już będę w 5mc,a tu dupa seks przed zagrożeniem był w 14dc ,dziś 16 będzie awantura albo seks
@siwa84 Ja byłam u lekarza w 6t1d i też serduszka jeszcze nie bylo. Następną wizytę mialam W 10t1d i już pięknie biło. U Ciebie też się pokaże . Spróbuj jeszcze raz może podjechać do lekarza,niech sprawdzi skąd te plamienia. Odpoczywaj i się nie stresuj,wiem że to proste nie jest ale sprobuj.
@Flower widać druga kreseczke więc Gratuluje.
@Flower widać druga kreseczke więc Gratuluje.
Lanvin
Też mam tyłozgięcie nie wiem jaki to ma wpływ na ból, bo mnie zazwyczaj nie boli, ale dzisiaj akurat tak :/ ja mam termin na 24.06, więc idziemy łeb w łebJa giga skurcze mam od zawsze, zwłaszcza noce 2-3 pierwsze mam z głowy, więc chodze dziś lekko przydżumiona, ale to chyba spowodowane lekkim tyłozgięciem macicy, przynajmniej tak mi gin 4 lata temu powiedział. Kolejny termin @ mam niby na 22 czerwca wyznaczony, czyli owu gdzieś 7-8 by wypadała. Będę mierzyć temp, już termometr dziś przy łóżku położyłam Wczoraj miałam kryzys straszny, bo mimo, że już byłam pewna, bo test wyszedł negatywny, to jeszcze iskierka nadziei się tliła, a tu w pracy bum, i dopiero jak wróciłam do domu, to się emocje uwolniły, ale dziś już lepiej, więc staramy się dalej, mam nadzieję, że "do 3 razy sztuka" się u mnie sprawdzi
Dla mnie tak samoWczoraj spadek @Lanvin miała. U mnie dwa razy byl spadek tylko troche nawet nie poniżej lini i @ przyszla. Dla mnie ważne ze dzięki temperaturze wiem kiedy mam owu.
Co mu się tak nagle odwidzialo??Dziewczyny chyba się popłaczę mój dziś miał ochotę i przestał bo nie chce w tym mc dziecka,ku...tyle się leczę leki zastrzyki a on ma to w dupie,wesele jego siostry mamy we wrześniu to do cholery już będę w 5mc,a tu dupa seks przed zagrożeniem był w 14dc ,dziś 16 będzie awantura albo seks
@Koraaa proszę
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
komareczka
Ja wczoraj miałam takie dziwne w sumie rzeczy, bo zawsze pierwszy dzień @ jest taki plamiąco-brudzący, a wczoraj cały dzień takie wielkie skrzepy...No ale dziś jest juz normalnie, wiec powinno być już w porządku. Tyłozgięcie podobno ma to do bólu, że krew ma lekko "nie po drodze" i musi jakoś do góry się pchać chyba, coś takiego i wolniej wypływa i boli. Ale nie jestem ekspertem. Racja idziemy łeb w łeb, oby i wspólny test miał 4 kreski :*Też mam tyłozgięcie nie wiem jaki to ma wpływ na ból, bo mnie zazwyczaj nie boli, ale dzisiaj akurat tak :/ ja mam termin na 24.06, więc idziemy łeb w łeb
Dla mnie tak samo
Co mu się tak nagle odwidzialo??
@Koraaa proszę
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ech te chłopy... Jakby chociaż co miesiąc musieli krew albo nasienie oddawać albo tablety łykać to by inaczej do wszystkiego podchodzili!!! Klapsa mu Daj w tylek bo jak dzieciak się zachowuje! [emoji4] [emoji6]Dziewczyny chyba się popłaczę mój dziś miał ochotę i przestał bo nie chce w tym mc dziecka,ku...tyle się leczę leki zastrzyki a on ma to w dupie,wesele jego siostry mamy we wrześniu to do cholery już będę w 5mc,a tu dupa seks przed zagrożeniem był w 14dc ,dziś 16 będzie awantura albo seks
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
komareczka
Cytat mojej babci, kiedy raz klepnęłam mojego w tyłek: "Nie bij po d*pie, bo będą dzieci głupie"Ech te chłopy... Jakby chociaż co miesiąc musieli krew albo nasienie oddawać albo tablety łykać to by inaczej do wszystkiego podchodzili!!! Klapsa mu Daj w tylek bo jak dzieciak się zachowuje! [emoji4] [emoji6]
A tak na poważnie, on wie,jak bardzo Ci zależy i ile to wymaga od Ciebie wysiłku itd? Co mu się tak nagle podziało?
reklama
[emoji23]Cytat mojej babci, kiedy raz klepnęłam mojego w tyłek: "Nie bij po d*pie, bo będą dzieci głupie"
A tak na poważnie, on wie,jak bardzo Ci zależy i ile to wymaga od Ciebie wysiłku itd? Co mu się tak nagle podziało?