reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin nie uwierzę, dopóki @ nie przyjdzie!

@MoKa przydałoby się troszkę więcej cierpliwości, co? Mnie też jej brakuje...

@Docia1975 oby tylko Ci się udało tym razem:)

A ja napisałam do ginekologa i mam czekać cierpliwie na @...:) ;)
A co to jest cierpliwość?????????

Oj tak. Zdecydowanie brakuje już mi cierpliwości. Nie młodnieję a tu już leci drugi rok starań w czym jak wiadomo jeden kompletnie zmarnowany no i tak naprawdę staram się sobie wmówić że moje starania rzeczywiście zaczęły się po operacji czyli w marcu to oznacza że za mną de facto trzy cykle starań ale i tak jakoś mi ciężko...

reklama
@Lanvin e tam doopa, uwierze, ze po ptokach dopiero jak przyjdzie malpiszon.
Hmm serio sie przypalalo? Zelazka Tefal sa moimi ulubionymi i nie mialam z nimi nigdy problemu. Nasze sie juz rozwala i chcce kupic ale zelazko systemowe Tefala. Mialam przyjemnosc nim prasowac i je uwielbiam :)

@mystery cacy, ze jest babelek. A grzybica to czesto pierwszy objaw ciazy, leki i bedzie okej :) nie stresuj sie.

@korneliakamila
Ale przeciez co troche mamy 2 kreski na forum. Nie sa kazdego dnia bo az nas tyle tutaj sie nie udziela ale co chwilke przeciez sa :)

U mnie Ovia pokazuje fertility score 9/10.
Test owulacyjny dopiero leciutenko rozowy, apki wyliczaja owulke na 26 maja [emoji1377]

Kiepsko sie dzisiaj czuje i chyba zostane w domu. Chyba migrena mnie atakuje, juz wzielam leki profilaktycznie :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jaa też uwielbiam Tefala! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 807750

Dziewczyny na czerwono poproszę o aktualizację i oznaczcie mnie w poście, albo podeślijcie na priv, uzupełnić mogę do ok. 15, później nie mam już jak.
@Lanvin ja jeszcze nie podam Ci terminu kolejnej @ bo jeszcze nie przyszła jak będzie dam znać coś mi się pochrzanilo zawsze regularne cykle a teraz nie wiem co jest grane gdyby nie tempka i negatywny tescior to bym się już cieszyła a tak lipa:dry: też mnie wkurza ze różnicą wieku coraz wiekszai dołuje mnie ze niektórym to przychodzi od tak kiedy sobie zaplanuje nawet płeć planują i zachodzą w ciążę na pstrykniecie no ale cóż życie nie można mieć wszystkiego na odrazu
Zobacz załącznik 807750

Dziewczyny na czerwono poproszę o aktualizację i oznaczcie mnie w poście, albo podeślijcie na priv, uzupełnić mogę do ok. 15, później nie mam już jak.

Babeczki czy któraś z Was stosowala żel conceive plus to jest żel ponoć ułatwiający zajście w ciążę w przypadku niezbyt dobrego śluzu ? Zastanawiam się nad nim bo moja kuzynka która rok nie mogła zajść w ciążę twierdzi ze dzięki niemu jej się udało w pierwszym cyklu nie wiem może się na niego skuszę napewno Nie zaszkodzi ? ☺

Korneliakamila ja jeszcze ponad rok temu bylam zalamana ze nasze plany o potomstwie odwleka sie nie wiadomo o ile i czy w ogóle bedzie drugie dziecko. Moje wyniki badan byly mega zle. Endo tez nie pocieszala. Do tego moj wiek i tez coraz większa różnica między dziećmi ale cóż czasu nie cogne a kilka lat wcześniej nie bylo możliwość nawet o mysleniu o drugim dziecku.
My wykanczamy poddasze i się przy okazji ale teraz jak znalazl będą nowe sypialnie dla dzieci :-) lada chwila mam nadzieje będę kolory wybierać. Bo w pierwszej kolejnosci schody na górę.

Hej kobietki. Nadrobilam ponad 200 postów :o. Ja ciagle w pracy. Dzisiaj 8dc. M będzie 12dc. Wcinam donga chociaż miałam nie brać. Pierwsxe opakowanie wywalilam do śmieci, ale zamówiłam nowe.
Dzwonił do mnie mój gin w sprawie wysokiej prolaktyny, ale mówił, ze czeka na mnie w poniedziałek na wizycie i wtedy wszystko ustalimy. Ale będą leki. No i podejrzymy czy owu jest czy była. Będzie to 15dc.
@Lanvin ty się nie wyglupiaj tylko temp do góry i dwie kreski pokazuj. Docia , kotek czekam z niecierpliwością co u was :).

Babeczki czy któraś z Was stosowala żel conceive plus to jest żel ponoć ułatwiający zajście w ciążę w przypadku niezbyt dobrego śluzu ? Zastanawiam się nad nim bo moja kuzynka która rok nie mogła zajść w ciążę twierdzi ze dzięki niemu jej się udało w pierwszym cyklu nie wiem może się na niego skuszę napewno Nie zaszkodzi ? [emoji5]

Ja to teraz pierwszy cykl stosowalam. Czy działa to nie powiem [emoji6]
Ja nie z tych co maja duzo sluzu wiec ułatwił mi życie

Ja to teraz pierwszy cykl stosowalam. Czy działa to nie powiem [emoji6]
Ja nie z tych co maja duzo sluzu wiec ułatwił mi życie

To ja z checia sie podziele sluzem. U mnie go wiardami mozna rozdawac, podczas przytulanek czesto musze sie podcierac bo tyle go mam, ze przestajemy cokolwiek czuc.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Babeczki czy któraś z Was stosowala żel conceive plus to jest żel ponoć ułatwiający zajście w ciążę w przypadku niezbyt dobrego śluzu ? Zastanawiam się nad nim bo moja kuzynka która rok nie mogła zajść w ciążę twierdzi ze dzięki niemu jej się udało w pierwszym cyklu nie wiem może się na niego skuszę napewno Nie zaszkodzi ? ☺
Mam używam,jeszcze nie zaszlam

Do góry