reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co Ty taka sceptyczna do wszystkiego? :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem realistką i w cuda nie wierzę[emoji6]tylko w to co jest sprawdzone,zbadane i udowodnione[emoji6]ale innym nie zabraniam wierzyć[emoji6]

Ja wyszłam właśnie z pracy i jadę po wykładzinę do pokoju córki. Miłego i słonecznego dnia dziewczyny[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem czy Bóg istnieje - ale wiara sprawa, że coś staje się rzeczywiste ;)
Nawet jeśli robienie świecy po seksie jest efektem PLACEBO - to nie ma w tym nic złego :) To, że czegoś nie potwierdzono dowodami naukowymi i badaniami też nie oznacza, - że to nie działa :p
Gdyby działało to co 2 tu byłaby w ciąży od świecy[emoji6]
Jak to się stało że zaszła Pani w ciążę? Dzięki swiecy[emoji1]
Sorki dziewczyny to nie z Was się nabijam ale tak jak piszesz-raczej placebo i zbieg okoliczności. Ale każdej z nas tego życzę!nie ważne w jaki sposób ważne żeby się udało[emoji6]

Ale serio wierzysz że to od nie wstawania?[emoji6]trzymanie nóg w górze i inne...nawet lekarze "mrugją"na to okiem[emoji6]no ale skoro nie szkodzi to można próbować. Choć ja w to nie wierzę. Co ma być to będzie choćby człowiek na rękach stawał[emoji6]

Wiesz, ja już we wszystko wierze :) bo u mnie zadziałało
Choć na drugim wątku koleżanki pozachodzily bez zadzierania nóg u góry ....u mnie po wielu miesiącach zatrybilo wiec myśle ze to cud przy moim pco

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Kochana jestem zła. Miałam zrobic badania w tym miesiącu ale muszę odłożyć.. ten cały wyjazd w góry rozregulował mi cykl [emoji33] zostało mi jeszcze trochę tych testów owulacyjnych z Allegro w których słaba kreska to u mnie zbliżająca się owu. Przedwczoraj kreska była a wczoraj juz nie także przypuszczam, że jest po owulacji albo cykl bezowulacyjny [emoji53] w tym cyklu postanowiłam nie mierzyć temperatury ale sprawdziłam dzisiaj z ciekawości i 36,87 także cholercia chyba po owulacji [emoji849][emoji53]

Kochana, też tak mam.. jakoś pozytywnego myślenia mi brak.. odpoczywaj w tych krzakach ale o nas nie zapominaj [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, no jednorazowy pomiar to mało pokazuje, ale w razie gdyby faktycznie była to dzialalisciie? Kochana a jak Twój mąż, bierze witaminki czy coś? :)
Ważne, że wyjazd udany! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki:)

@Lanvin czekamy i kciukasy zaciśnięte :)
@caltha U nas podobnie z tym działaniem. Albo Mała śpi z nami albo chora, albo siku albo coś jej się przyśni nie fajnego.
@cheebay śliczna córa :)
@Spark Jak zdówko?

U mnie taka sytuacja. Lutki nie biorę od dwóch dni. Jajnik prawy mnie kłuje, piersi lekko bolące a i nastrój jakiś taki spokojny jak nigdy przed @. A i mam straszną ochotę na przytulaski [emoji14]

Zobacz załącznik 807668

Trzymam kciuki za Was dziewczyny.

Miłego dnia:)
Hmmm czyli wysoka temp. Już nie z powodu lutki, tu mamy jasność :)
Ciekawe co dalej... :) kciuki!
Ja zakatarzona nadal, ale nieco lepiej niż wczoraj ;)

Lanvin, może wredota nie przyjdzie !!!!
Zacznij badać szyjkę codziennie pod prysznicem
Ja byłam gamoń na początku ale z czasem załapałam o co chodzi [emoji1]
Ty tez sie nauczysz

16udqqmz5v3uqon5.png

Jestem realistką i w cuda nie wierzę[emoji6]tylko w to co jest sprawdzone,zbadane i udowodnione[emoji6]ale innym nie zabraniam wierzyć[emoji6]

Ja wyszłam właśnie z pracy i jadę po wykładzinę do pokoju córki. Miłego i słonecznego dnia dziewczyny[emoji6]

Pochwal się później zakupem :)

reklama
Ja w udanym cyklu niestety nie mierzyłam temp ale po teście ciążowym tak dla ciekawości pare razy o tej samej godz zmierzyłam sobie temp i muszę powiedzieć, ze skakała trochę . Raz ze nie była jakaś tam wysoka a dwa ze jednego dnia wyższa , drugiego niższa . I była tylko około 37 także może jesCZe nic straconego u Ciebie

16udqqmz5v3uqon5.png

Do góry