reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze, ale tak jest...od początku cyklu to kilku dpo leci mi szybko, a potem czekam jak na skazanie [emoji12]

Komareczka i @judytka777 a jak u Was ze sluzem? Jest, czy go nie ma? Mnie zalewało wręcz jeszcze kilka dni temu, ale to chyba przez infekcje, kilka dni temu włożyłam Gynoxin i dzisiaj mam sucho na maksa. Może przez Gynoxin, wydaje mi się, że po nim zawsze tak mam, ale trudno powiedzieć, bo dawno z niego nie korzystałam. Ogólnie dzisiaj miałam tak sucho, że jak rano chciałam włożyć termometr do kuciapy, to mi się zakleiła [emoji23] [emoji23] [emoji23] myślałam, że na znak protestu mi zarosła, z lusterkiem wkladalam termometr [emoji23]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie do tej pory zawsze było tak, że po dniach z owu na maksa mokrych(trwało to 3-4 dni) przychodziły skrajnie suche aż do @, tak, że nawet jak chcieliśmy się z mężem pobawić, to trzebabyło dłuuugo działać, żeby coś tam się zadziało. Teraz jest tak w sumie... komfortowo, nie ślisko, ale i nie sucho. :oo2:

reklama
Kurcze, ale tak jest...od początku cyklu to kilku dpo leci mi szybko, a potem czekam jak na skazanie [emoji12]

Komareczka i @judytka777 a jak u Was ze sluzem? Jest, czy go nie ma? Mnie zalewało wręcz jeszcze kilka dni temu, ale to chyba przez infekcje, kilka dni temu włożyłam Gynoxin i dzisiaj mam sucho na maksa. Może przez Gynoxin, wydaje mi się, że po nim zawsze tak mam, ale trudno powiedzieć, bo dawno z niego nie korzystałam. Ogólnie dzisiaj miałam tak sucho, że jak rano chciałam włożyć termometr do kuciapy, to mi się zakleiła [emoji23] [emoji23] [emoji23] myślałam, że na znak protestu mi zarosła, z lusterkiem wkladalam termometr [emoji23]

No właśnie ja mam sucho o dziwo.niewiem bo już wszystkie objawy miałam ciazy więc już teraz w noc nie wierze[emoji23] dużo sluzu,bóle piersi,bóle brzucha itp także ja czekam cierpliwie.Ale susze mam w jak to mówicie kaciumbie[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja mam sucho o dziwo.niewiem bo już wszystkie objawy miałam ciazy więc już teraz w noc nie wierze[emoji23] dużo sluzu,bóle piersi,bóle brzucha itp także ja czekam cierpliwie.Ale susze mam w jak to mówicie kaciumbie[emoji23][emoji23][emoji23]

No ja też już wszystkie objawy miałam, nawet w cyklu, w którym miało być niepokalane poczęcie [emoji23] także piąteczka! Mi to nadzieje daje ten spadek temp w 5 dpo, bo był znaczący, poza tym na dwoje babka wróżyła, każdy objaw może świadczyć zarówno o zbliżającej się @, jak i o słodkim, malutkim dzidziusiu :) trzeba wyluzować, tylko jak? :)

No ja też już wszystkie objawy miałam, nawet w cyklu, w którym miało być niepokalane poczęcie [emoji23] także piąteczka! Mi to nadzieje daje ten spadek temp w 5 dpo, bo był znaczący, poza tym na dwoje babka wróżyła, każdy objaw może świadczyć zarówno o zbliżającej się @, jak i o słodkim, malutkim dzidziusiu :) trzeba wyluzować, tylko jak? :)

No wlasnie jak to zrobic.ja juz siedze jak na szpilkach mimo ze jakos i tak czuje ze okres bedzie.wmawiam sobie ze może akurat to czy tamto jest objawem ciazy.takze[emoji113][emoji23][emoji23]

reklama

Ja świruję, bo z jednej strony objawy mam, ale równie dobrze mogą to być objawy @, ale np wczoraj zauważyłam na piersiach po jednej gigantycznej sinej żyle na każdej z nich. I sama nie wiem, czy tak zawsze było (jakoś nie obserwowałam), czy tak jest dopiero teraz. No i bolą, ooo jak bolą... Nienaturalnie, jak sie przewracałam w nocy i dotknęłam kołdrą, to było to ciężkie przeżycie...Mam jeden test w szufladzie, tak mnie korci, ale będę dzielna :D:D

Do góry