reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja świruję, bo z jednej strony objawy mam, ale równie dobrze mogą to być objawy @, ale np wczoraj zauważyłam na piersiach po jednej gigantycznej sinej żyle na każdej z nich. I sama nie wiem, czy tak zawsze było (jakoś nie obserwowałam), czy tak jest dopiero teraz. No i bolą, ooo jak bolą... Nienaturalnie, jak sie przewracałam w nocy i dotknęłam kołdrą, to było to ciężkie przeżycie...Mam jeden test w szufladzie, tak mnie korci, ale będę dzielna :D:D
Korca te testy Ale ja jak byłam na poczatku w trakcie to potrafiłam zrobić kilka testów w jednym cyklu.kupę kasy wydajemy na to[emoji23][emoji23]ale cóż takie właśnie jesteśmy my kobietki [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Korca te testy Ale ja jak byłam na poczatku w trakcie to potrafiłam zrobić kilka testów w jednym cyklu.kupę kasy wydajemy na to[emoji23][emoji23]ale cóż takie właśnie jesteśmy my kobietki [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w tamtym cyklu kupiłam sobie takie paskowe z Auchan po 1,99 i robiłam codziennie od 8dpo, ale teraz dałam sobie spokój, zobaczę, czy wytrzymam do środy, czy nie zrobię gdzieś koło niedzieli. :zawstydzona/y:

Hejja ;-)

Ja jestem juz 2 dzień na dupku ...
Czuje sie super he he ;-)
I do kiedy masz brać??

Ja dzisiaj mam chyba jakiś niedowład kończyn [emoji23] wylałam kawę, mam małą plamę na spodniach i już drugi raz oblalam się wodą, bo mi wyciekła bokiem, i mam mokrą bluzkę...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

a jak myślicie dziewczyny, bo to mnie w sumie wstrzymuje od starania się już w tym cyklu. Muszę iść do dentysty bo mam porządną dziurę w jednym zębie,a druga sprawa to to, że mam retencyjne migdałki a na posiewie wyszedł mi gronkowiec złocisty (podobno połowa ludzi go ma). I tak się zastanawiam. O ile z dentystą to się do owu pewnie wyrobię, o tyle nie wiem czy powinnam iść do laryngologa i się jakimiś antybiotykami przeleczyć czy olać sprawę bo wszyscy mają gronkowca...

I do kiedy masz brać??

Ja dzisiaj mam chyba jakiś niedowład kończyn [emoji23] wylałam kawę, mam małą plamę na spodniach i już drugi raz oblalam się wodą, bo mi wyciekła bokiem, i mam mokrą bluzkę...

Do 25 dc ...

Zrób fotkę z tarasu ;)

Oto moje tarasowe śniadanko czyli uwielbiana przez mojego m jajecznica :)
WP_20170519_09_07_45_Pro.jpg

Dzień dobry! [emoji4] tylko 6 godzin? Zazdroszczę [emoji6] u mnie też pięknie! Aż chce się żyć

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś nawet niecałe 6 - czasami się udaje ale to dlatego, że o 18:00 mam szkolenie z psami a szef o tym zapomniał, że miałam mieć wolne więc mnie wcześniej puszcza :)

Jak tam u Was dziewczynki ja dziś mam 4dc. Niby wredota już odchodzi ale o dziwo dopiero dziś zaczęły mnie jajniki tak napieprzać, że szok. Serio ból to mi promieniuje nie tylko na krzyże czy lędźwie ale mam wrażenie, że aż do kolan. Normalnie w aucie to mi się aż słabo zrobiło i tak skurczowo boli, znaczy boli, boli, mega boli potem ulga i od nowa... dziwne, że dopiero jak @ się kończy ale mam nadzieję, że doszło do tego magicznego "odbicia" i jajniki zaczęły produkcję pęcherzyków pięknych i stąd ten ból

Załączniki

• WP_20170519_09_07_45_Pro.jpg
    WP_20170519_09_07_45_Pro.jpg
    312,9 KB · Wyświetleń: 445
Oto moje tarasowe śniadanko czyli uwielbiana przez mojego m jajecznica :)
Zobacz załącznik 807133

Dziś nawet niecałe 6 - czasami się udaje ale to dlatego, że o 18:00 mam szkolenie z psami a szef o tym zapomniał, że miałam mieć wolne więc mnie wcześniej puszcza :)

Jak tam u Was dziewczynki ja dziś mam 4dc. Niby wredota już odchodzi ale o dziwo dopiero dziś zaczęły mnie jajniki tak napieprzać, że szok. Serio ból to mi promieniuje nie tylko na krzyże czy lędźwie ale mam wrażenie, że aż do kolan. Normalnie w aucie to mi się aż słabo zrobiło i tak skurczowo boli, znaczy boli, boli, mega boli potem ulga i od nowa... dziwne, że dopiero jak @ się kończy ale mam nadzieję, że doszło do tego magicznego "odbicia" i jajniki zaczęły produkcję pęcherzyków pięknych i stąd ten ból
Ja taki ból promieniujący aż do kolan miałam przy owu zawsze, nie dało się tego przeoczyć, ale w momencie, kiedy podjęliśmy decyzję o staraniu o bobo, to moje owulacje, jeśli są, to sa bezbolesne, taki chichot losu...

reklama
@MoKa mam tak samo z bólem jajnika. I nieważne czy okres, czy owulacja, czy po owulacji - zawsze dobry czas, żeby poboleć.
Lewa noga to mnie aż po kolano boli, a plecy to nie wspomnę nawet. I też tak, że złapie to aż się biało przed oczami robi, a potem puszcza, ale mnie tylko ten cholernik lewy boli. Prawy cicho siedzi.
mój mąż się śmieje, że ze mną to jak w Lidlu - co tydzień coś nowego. A to brzuszek, a to jajnik, a to endometrioza, a to infekcja.

Do góry