reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry w ten piękny dzień. :) dziś piękna pogoda a ja będę w pracy od 12:00 do 18:00 ehhhhh.... No trudno, za to zamierzam właśnie zrobić śniadanie i z moim m zjeść je na tarasie :D
Dzień dobry! [emoji4] tylko 6 godzin? Zazdroszczę [emoji6] u mnie też pięknie! Aż chce się żyć

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć babeczki,

Wpadam zameldowac, że u mnie wszystko dobrze. Kończę dzisiaj 8 tydzień. Dzidziuś zdrów. W połowie czerwca mam genetyczne i papp-a. Na tę chwilę jest dobrze.

Trzymam kciuki za was mocno.

Czy są jakieś nowe kreseczki?
Gratuluję! Ale przecież Ty dopiero pisałaś, że jesteś w ciąży :o jak ten czas leci :) pokaż usg :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin trzymam kciuki żeby się zazieleniło :) wygląda obiecująco :)
@zapmarta super że wszystko wporządku :)
@Magda super że operacja się udała :)
u mnie 17 dc jajnik prawy mnie tak nawala że szok, gin mówił że tak może być.
upload_2017-5-19_9-9-27.png

Załączniki

• upload_2017-5-19_9-9-27.png
    upload_2017-5-19_9-9-27.png
    123,9 KB · Wyświetleń: 416
@Lanvin trzymam kciuki żeby się zazieleniło :) wygląda obiecująco :)
@zapmarta super że wszystko wporządku :)
@Magda super że operacja się udała :)
u mnie 17 dc jajnik prawy mnie tak nawala że szok, gin mówił że tak może być.
Zobacz załącznik 807101
O, jest ładny wzrost, czyli możliwe, że po owu :) ciekawa jestem czy clo pomoże :) zaciskam kciuki!

Witam się z rana z kawką [emoji5] u mnie też piękna pogoda, słoneczko świeci i jest piątek [emoji1] [emoji4] [emoji5] tylko do 18 w pracy i weekend [emoji6] [emoji5]

Wybaczcie, że rzadko się odzywam. Cały czas czytam i kibicuję [emoji4]

@Lanvin trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Renia powodzenia na egzaminie [emoji5]

Świetne wózki dziewczyny, ja się nawet jeszcze nie zastanawiałam [emoji5] ale pewnie dostanę "w spadku"po siostrze mojej albo M.
@mfiffi baw się kochana dobrze [emoji4] [emoji126] i czekamy na fotki w sukienkach.

A ja przegapiłam owu [emoji20] [emoji17] nic nie czułam, lekko w poniedziałek jajniki mnie tylko przez chwilę pobolał i to przy odkurzaniu a tak to nic. Na szczęście coś tam podziałaliśmy:
Screenshot_20170519-090516.jpg

I teraz pytanie, czy jest sens od dzisiaj zacząć brać luteine? Czy trochę za późno?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_20170519-090516.jpg
    Screenshot_20170519-090516.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 453
reklama
Witam z rana :)

@Paraplu, dzięki za zdjęcia, wózek świetny! Nie widziałam w Polsce takiego, zupełnie inny niż te, które jeżdżą u nas. Ja tez bym chętnie kupiła w takie wzory, ale po pierwsze - kasa, po drugie - jak znam życie, to M by się nie podobał, więc pewnie skończy się na szarym :)

@queenb faza max widzę, że takie zakupy robisz, niezła jesteś [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja aż takich planów jak butelki, czy smoczki to nie mam. Co do wózka, to już też nie [emoji2] ale nie przeszkadza mi @Spark jak się dzielicie przemyśleniami co do artykułów dziecięcych, ja akurat cieszę się razem z Wami, to prawie jakbym ja z Wami wybierała [emoji12]

U mnie dzisiaj temperatura lekko spadła, mam nadzieje, ze nie wróży to tendencji spadkowej [emoji20] piersi wciąż bolą, tak mi siadlo na głowę, że w nocy spać nie mogłam, że sprawdzałam, czy nadal bolą :| w ogóle od 3 dni tak mi zlw żołądku jeździ, że aż wstyd. Wczoraj klient siedział, radio mi się zawiesiło, a mój żołądek taki koncert dał, że musiałam wyjść do kuchni, bo wstyd[emoji23] [emoji23]

1495174216-aaaaaa.png

A rano miałam sen...śniło mi się, że urodziłam i siedziałam z maleństwem na rękach. To był tak realistyczny sen, że nawet czułam zapach dziecięcej skóry!!! Ehhh, to pewnie zwiastuje, że @ przylezie na dniach. Do tego wysypalo mnie na twarzy jak nigdy :/

Hah ja dziś też miałam sen, że miałam takiego bobaska urodzonego i że miał takie wieeelkie oczy :) i też mam wysyp na twarzy :/

Do góry