reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry w ten piękny dzień. :) dziś piękna pogoda a ja będę w pracy od 12:00 do 18:00 ehhhhh.... No trudno, za to zamierzam właśnie zrobić śniadanie i z moim m zjeść je na tarasie :D
Dzień dobry! [emoji4] tylko 6 godzin? Zazdroszczę [emoji6] u mnie też pięknie! Aż chce się żyć

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć babeczki,

Wpadam zameldowac, że u mnie wszystko dobrze. Kończę dzisiaj 8 tydzień. Dzidziuś zdrów. W połowie czerwca mam genetyczne i papp-a. Na tę chwilę jest dobrze.

Trzymam kciuki za was mocno.

Czy są jakieś nowe kreseczki?
Gratuluję! Ale przecież Ty dopiero pisałaś, że jesteś w ciąży :o jak ten czas leci :) pokaż usg :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin trzymam kciuki żeby się zazieleniło :) wygląda obiecująco :)
@zapmarta super że wszystko wporządku :)
@Magda super że operacja się udała :)
u mnie 17 dc jajnik prawy mnie tak nawala że szok, gin mówił że tak może być.
upload_2017-5-19_9-9-27.png

Załączniki

• upload_2017-5-19_9-9-27.png
    upload_2017-5-19_9-9-27.png
    123,9 KB · Wyświetleń: 412
@Lanvin trzymam kciuki żeby się zazieleniło :) wygląda obiecująco :)
@zapmarta super że wszystko wporządku :)
@Magda super że operacja się udała :)
u mnie 17 dc jajnik prawy mnie tak nawala że szok, gin mówił że tak może być.
Zobacz załącznik 807101
O, jest ładny wzrost, czyli możliwe, że po owu :) ciekawa jestem czy clo pomoże :) zaciskam kciuki!

Witam się z rana z kawką [emoji5] u mnie też piękna pogoda, słoneczko świeci i jest piątek [emoji1] [emoji4] [emoji5] tylko do 18 w pracy i weekend [emoji6] [emoji5]

Wybaczcie, że rzadko się odzywam. Cały czas czytam i kibicuję [emoji4]

@Lanvin trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Renia powodzenia na egzaminie [emoji5]

Świetne wózki dziewczyny, ja się nawet jeszcze nie zastanawiałam [emoji5] ale pewnie dostanę "w spadku"po siostrze mojej albo M.
@mfiffi baw się kochana dobrze [emoji4] [emoji126] i czekamy na fotki w sukienkach.

A ja przegapiłam owu [emoji20] [emoji17] nic nie czułam, lekko w poniedziałek jajniki mnie tylko przez chwilę pobolał i to przy odkurzaniu a tak to nic. Na szczęście coś tam podziałaliśmy:
Screenshot_20170519-090516.jpg

I teraz pytanie, czy jest sens od dzisiaj zacząć brać luteine? Czy trochę za późno?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_20170519-090516.jpg
    Screenshot_20170519-090516.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 451
reklama
Witam z rana :)

@Paraplu, dzięki za zdjęcia, wózek świetny! Nie widziałam w Polsce takiego, zupełnie inny niż te, które jeżdżą u nas. Ja tez bym chętnie kupiła w takie wzory, ale po pierwsze - kasa, po drugie - jak znam życie, to M by się nie podobał, więc pewnie skończy się na szarym :)

@queenb faza max widzę, że takie zakupy robisz, niezła jesteś [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja aż takich planów jak butelki, czy smoczki to nie mam. Co do wózka, to już też nie [emoji2] ale nie przeszkadza mi @Spark jak się dzielicie przemyśleniami co do artykułów dziecięcych, ja akurat cieszę się razem z Wami, to prawie jakbym ja z Wami wybierała [emoji12]

U mnie dzisiaj temperatura lekko spadła, mam nadzieje, ze nie wróży to tendencji spadkowej [emoji20] piersi wciąż bolą, tak mi siadlo na głowę, że w nocy spać nie mogłam, że sprawdzałam, czy nadal bolą :| w ogóle od 3 dni tak mi zlw żołądku jeździ, że aż wstyd. Wczoraj klient siedział, radio mi się zawiesiło, a mój żołądek taki koncert dał, że musiałam wyjść do kuchni, bo wstyd[emoji23] [emoji23]

1495174216-aaaaaa.png

A rano miałam sen...śniło mi się, że urodziłam i siedziałam z maleństwem na rękach. To był tak realistyczny sen, że nawet czułam zapach dziecięcej skóry!!! Ehhh, to pewnie zwiastuje, że @ przylezie na dniach. Do tego wysypalo mnie na twarzy jak nigdy :/

Hah ja dziś też miałam sen, że miałam takiego bobaska urodzonego i że miał takie wieeelkie oczy :) i też mam wysyp na twarzy :/

Do góry