Spark
Fanka BB :)
Masakra!!!! Co za kobieta !!!@Magda36 fajnie ze operacja się udała Zdrowia dla taty.
Muszę się wam pozalic zanim przede o co mi chodzi krótko kiedy byłam mała w naszej rodzinie się nie e przelewalo nie bylo najgorzej ale tez mamy nie było stać na wszystko siostra mojej mamy która jest moja chrzestną której powiodło się lepiej czasem nas odwiedzała jako dziecko pamiętam wtedy ze bardzo ja lybialam prezenty kieszonkowe a teraz kochana ciocia wczoraj dzwoni do mnie i ofiaruje pomoc bo dowiedziała się o ciąży pomoc czyli kasa na zabieg w super klinice na Słowacji no myslalam ze szlak mnie trafi wg niej jedno dziecko mi wystarczy a drugie wszytko popsuje nosz kur,, wczoraj się poplakalam myslalam o niej bardzo dobrze a tu traf jako dorosła osoba nigdy o nic jej nie prosilam nigdy to pi co te słowa gdyby wiedziała ile się staralismy a tak myśli pewnie ze to wpadka. Może nie jesteśmy bogaczami ale wystarcza nam na życie i czasem da się odłożyć cos uważam ze damy rade finansowo ważne żeby zdrowe było.
Przepraszam ze wam smece ale chciałam się wygadac mojejmu m nawet wsydze sie mówić o tym
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom