reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Magda36 fajnie ze operacja się udała Zdrowia dla taty.
Muszę się wam pozalic zanim przede o co mi chodzi krótko kiedy byłam mała w naszej rodzinie się nie e przelewalo nie bylo najgorzej ale tez mamy nie było stać na wszystko siostra mojej mamy która jest moja chrzestną której powiodło się lepiej czasem nas odwiedzała jako dziecko pamiętam wtedy ze bardzo ja lybialam prezenty kieszonkowe a teraz kochana ciocia wczoraj dzwoni do mnie i ofiaruje pomoc bo dowiedziała się o ciąży pomoc czyli kasa na zabieg w super klinice na Słowacji no myslalam ze szlak mnie trafi wg niej jedno dziecko mi wystarczy a drugie wszytko popsuje nosz kur,, wczoraj się poplakalam myslalam o niej bardzo dobrze a tu traf jako dorosła osoba nigdy o nic jej nie prosilam nigdy to pi co te słowa gdyby wiedziała ile się staralismy a tak myśli pewnie ze to wpadka. Może nie jesteśmy bogaczami ale wystarcza nam na życie i czasem da się odłożyć cos uważam ze damy rade finansowo ważne żeby zdrowe było.
Przepraszam ze wam smece ale chciałam się wygadac mojejmu m nawet wsydze sie mówić o tym
Masakra!!!! Co za kobieta !!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MoKa mam dokładnie tak samo. Zanim zaczęłam się interesować swoimi wnętrznościami i ich skomplikowanym życiem, zakładałam, że zajście w ciążę to pikuś więc już miałam niemalże wózek wybrany i przestawiałam pokój w myślach, lokując łóżeczko.
Teraz kiedy wiem, że w moim przypadku ciąża to pewnie nie będzie takie hop siup jakoś odechciało mi się planowania...

Muszę się wam pozalic zanim przede o co mi chodzi krótko kiedy byłam mała w naszej rodzinie się nie e przelewalo nie bylo najgorzej ale tez mamy nie było stać na wszystko siostra mojej mamy która jest moja chrzestną której powiodło się lepiej czasem nas odwiedzała jako dziecko pamiętam wtedy ze bardzo ja lybialam prezenty kieszonkowe a teraz kochana ciocia wczoraj dzwoni do mnie i ofiaruje pomoc bo dowiedziała się o ciąży pomoc czyli kasa na zabieg w super klinice na Słowacji no myslalam ze szlak mnie trafi wg niej jedno dziecko mi wystarczy a drugie wszytko popsuje nosz kur,, wczoraj się poplakalam myslalam o niej bardzo dobrze a tu traf jako dorosła osoba nigdy o nic jej nie prosilam nigdy to pi co te słowa gdyby wiedziała ile się staralismy a tak myśli pewnie ze to wpadka. Może nie jesteśmy bogaczami ale wystarcza nam na życie i czasem da się odłożyć cos uważam ze damy rade finansowo ważne żeby zdrowe było.
Przepraszam ze wam smece ale chciałam się wygadac mojejmu m nawet wsydze sie mówić o tym
Musiałam parę razy przeczytac żeby zajarzyc o co chodzi... Dziewczyno, zastrzel ja swoją radością. I w ogóle się nie przejmuj! Ludzie mają dziwne wyobrażenia co jest dla nas dobre. Na pocieszenie dodam że zazdrości Ci tu mnóstwo dziewczyn i chciałoby być na Twoim miejscu! Więc głowa do góry bo jak się będziesz smutkowac to dostaniesz od nas lanie [emoji6] ciotce powiedz ze Ci przykro, że tak nisko Cię ocenia i niech się nie wtrąca. Buziaki trzymaj się!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

@MoKa hmm bylo mi trudno jak stracilam ciaze ale wtedy sie wylaczylam na pewien czas z forum. Teraz sie ciesze i ciesza mnie Wasze dobre wiadomosci, zdjecia brzuszkow i ogladanie wozkow :) kuzzzwa jaki ten Cybex Birds jest drogi! Chyba na raty bede go kupowac [emoji23] w jednym miesiacu gondola, w nastepnym stelaz itp [emoji85] i tak powoli uzbieram caly wozek [emoji322][emoji323]

A dzisiaj bylam w budowlanym i maja 40% znizki na wszystkie farby Histor a nimi wlasnie maluje mieszkanie! Zakosilam caly plik probek kolorow az mi babka przy kasie powiedziala, zeby tyle nastepnym razem nie brac [emoji85][emoji23] promocja trwa do 21 maja , takze musze sie spieszyc z wyborem kolorow [emoji33]

@Magda36 superowe njusy! Z cisnieniem sobie poradza, musza tylko dawke dobra dobrac a to chwile pewnie potrwa. Oby tak dalej [emoji1377]

@queen_b @cheebay o Nunie tez pierwsze slysze a to holenderka marka a ja mieszkam w Holandii. Jakos szalu na rodzinym rynku nie zrobila, nie wiem czemu w sumie. A np. Bugaboo i Joolz sa holenderskie i tych jest masa na ulicy. Ze Stokke to sa 3 glowne marki w Holandii, inne wozki malo kiedy widze a sie czesto przygladam [emoji39]

queen tez lubie wszystko miec zaplanowane :) ja juz zrobilam risercz chusteczek nawilzanych, proszkow do prania i plynow do kapieli butelki itp. czekaja w kolejce :)

@nataala nie przejmuj sie, ona pewnie myslala, ze dobrze robi. Nie warto sobie tym zaprzatac glowy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki za dobre słowa, niczego nie żałuje wiem same ile miesięcy się staralam żeby się udało ile łez gdy przychodziła @ przykro mi tylko uwazalam ja za super osobę a tak naprawdę ona jedyne wartości jakie ma to pozycja i kasa teraz rozumiem ze moja mama nie przepadała za nią choć to jej siostra. W sumie nie widziałam jej z 15 lat i wiem ze w tym roku ma przyjechać jakoś nie mam ochoty na spotkanie z nią chyba ze z satysfakcja pokaże jej ze jestem szczęśliwa i mam ja gdzieś bo jestem.

Natalaa straszna baba, olej to proszę i sie w ogole nie przejmuj. Nikomu sie ze swojego zycia tłumaczyć nie musisz.

Spark- Dzieki za sprowadzenie na ziemie! Jestem w szoku bo juz fotelikiem swoich myśli w ogole nie zajmowałam, mialam wybrany[emoji849]cholera

Queen, za nadbagaż by musiała mama płacić a w lufthansie to jest krocie wiec na jedno wyjdzie[emoji6] Cloud Q tez u mnie za 400$ wiec cena ta sama a jakość jak widac o niebo lepsza w Kiddy.

Link do: ivvi

To jest link do strony, a tu wam wkleję zdjecie
1495126381-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@MoKa hmm bylo mi trudno jak stracilam ciaze ale wtedy sie wylaczylam na pewien czas z forum. Teraz sie ciesze i ciesza mnie Wasze dobre wiadomosci, zdjecia brzuszkow i ogladanie wozkow :) kuzzzwa jaki ten Cybex Birds jest drogi! Chyba na raty bede go kupowac [emoji23] w jednym miesiacu gondola, w nastepnym stelaz itp [emoji85] i tak powoli uzbieram caly wozek [emoji322][emoji323]

A dzisiaj bylam w budowlanym i maja 40% znizki na wszystkie farby Histor a nimi wlasnie maluje mieszkanie! Zakosilam caly plik probek kolorow az mi babka przy kasie powiedziala, zeby tyle nastepnym razem nie brac [emoji85][emoji23] promocja trwa do 21 maja , takze musze sie spieszyc z wyborem kolorow [emoji33]

@Magda36 superowe njusy! Z cisnieniem sobie poradza, musza tylko dawke dobra dobrac a to chwile pewnie potrwa. Oby tak dalej [emoji1377]

@queen_b @cheebay o Nunie tez pierwsze slysze a to holenderka marka a ja mieszkam w Holandii. Jakos szalu na rodzinym rynku nie zrobila, nie wiem czemu w sumie. A np. Bugaboo i Joolz sa holenderskie i tych jest masa na ulicy. Ze Stokke to sa 3 glowne marki w Holandii, inne wozki malo kiedy widze a sie czesto przygladam [emoji39]

queen tez lubie wszystko miec zaplanowane :) ja juz zrobilam risercz chusteczek nawilzanych, proszkow do prania i plynow do kapieli butelki itp. czekaja w kolejce :)

@nataala nie przejmuj sie, ona pewnie myslala, ze dobrze robi. Nie warto sobie tym zaprzatac glowy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja to tak samo [emoji85][emoji85] z tym ze teraz kupiłam sporo chusteczek nawilzanych huggies pure bo była dobra oferta ale później przyniosę się pewnie na waterwipes czy jakoś tak się one nazywają ;-) co do butelek to cały zestaw tommee tippee o ten
1495126965-aaaaaa.jpeg

O wózku pisałam ze stokke trailz i łóżeczko tez stokke. Fotelik kiddy ;-) Hmm co jeszcze [emoji848][emoji848] Oo wiem !! Monitor oddechu z niańka ! O taki
1495127052-aaaaaa.jpeg

A wszystkie dodatki typu kokon, otulacze kocyki itp ba tinystar kupię [emoji51][emoji23] bo są cudowne. A No i jeszcze szumiacego misia tez [emoji51][emoji85][emoji85] aż wstyd to pisać wszystko bo wychodzi jaka wariatka ze mnie [emoji23][emoji23]

Natalaa straszna baba, olej to proszę i sie w ogole nie przejmuj. Nikomu sie ze swojego zycia tłumaczyć nie musisz.

Spark- Dzieki za sprowadzenie na ziemie! Jestem w szoku bo juz fotelikiem swoich myśli w ogole nie zajmowałam, mialam wybrany[emoji849]cholera

Queen, za nadbagaż by musiała mama płacić a w lufthansie to jest krocie wiec na jedno wyjdzie[emoji6] Cloud Q tez u mnie za 400$ wiec cena ta sama a jakość jak widac o niebo lepsza w Kiddy.

Link do: ivvi

To jest link do strony, a tu wam wkleję zdjecie
1495126381-aaaaaa.jpeg

A No jeśli nadbagaż jest taki drogi to faktycznie nir ma sensu .. a czy w porównaniu na wasze zarobki 400$ za fotelik to dużo czy mało ?? Bo szczerze pojęcia nir mam jak to się ma do zarobków w USA. Bo przeliczać na zł to nir warto czasem. Poglądaj sobie filmiki o kiddy na yt. Na prawdę nir widziałam ze takie rozwiązani są ! A dowiedziałam się bo któryś z braci Mroczków (tych bliźniaków z M jak miłość ) kupił (chociaż pewnie dostał ) dla swojego dziecka i pisał o tym ba instragramie [emoji23][emoji85][emoji85]

Straszne to. Pewnie chciała dobrze. Jest jedno ale... Ludziom się wydaje ze ich punkt widzenia jest jedynym słusznym. A może wystarczyłoby krótka rozmowa i nie byłoby problemu. Pewnie usłyszała by jak długo się staralas i jak bardzo jesteś szczęśliwa. Ty nadal nie myślała byś o cioci źle. Szkoda.

1usavcqgt1dml95x.png

Faktycznie dziwna kobieta.nie przejmuj się.ja staram się o trzecie dziecko i też już widzę niektórych reakcje na to jak zajde.trudno to są moje marzenia i moje życie.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@queen_b haha nie jestem krejzola bo jest nas juz dwie [emoji12] ja tez wybralam te Waterwipes czy jak im tam :) mam nadzieje, ze sie sprawdza.

A zamiast lozeczka to chcialam na poczatku kosz Mojzesza ale ubzduralam sobie stelaz na kolkach i przeszperalam caly internet i nie znalazlam tekiego stelaza [emoji30]
A normalne kolyski ba kolkach maja pierdyliard falbanek, sa slitasnie rozowe albo slitasnie niebieskie...no rzygam tecza jak je ogladam.

I dlatego sklaniam sie tez do lozeczka Stokke.

@Lanvin pisalas, ze nie masz czasem jak szukac linkow to prosze:

Cybex Priam Birds of Paradise
1495128559-aaaaaa.jpeg

1495128575-aaaaaa.jpeg

1495128583-aaaaaa.jpeg

1495128590-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry