reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A Tak w ogole, to pokaze Wam jak u mnie dzis ladnie[emoji85]
1495130388-aaaaaa.jpeg
1495130394-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W tej ramie Cybex priam wiecie co jest zajebiste najbardziej dla mnie? Ze przednie kolka można wymienić na płozy- takie narty[emoji2] No u mnie by sie to sprawdziło jak marzenie[emoji85][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
A no wiem o tym [emoji23] w Holandii snieg to cud ale mam 1km do plazy, moze na piasku sie sprawdzi! :)

Tez myślałam o tym łóżeczku next to me - ale jeśli kupię to będę go mieć w domu rodzinnym w pl bo w uk to te sypialnie są tak małe ze mi się nie zmieści koło łóżka [emoji87][emoji87][emoji23][emoji23]
A o tej marce butelek nie słyszałam tutaj w uk. A ty @parpalu ??

Nie znam tej firmy. Czytalam za to o butelkach Madela Calma, tez maja dzialac podobnie do piersi.

Wow! Chcę to! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny, nie? Queen sie nie zna [emoji13]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

A Tak w ogole, to pokaze Wam jak u mnie dzis ladnie[emoji85]
1495130388-aaaaaa.jpeg
1495130394-aaaaaa.jpeg

Nawet ozdoby świąteczne Ci pasują !! [emoji23][emoji23] Ty to tam masz czasem jakieś lato ?? Ty w Denver mieszkasz tak?? Jaki to stan ? Myślałam ze tam wszystkie pory roku są a nie tylko zima [emoji23][emoji23]

A no wiem o tym [emoji23] w Holandii snieg to cud ale mam 1km do plazy, moze na piasku sie sprawdzi! :)

Nie znam tej firmy. Czytalam za to o butelkach Madela Calma, tez maja dzialac podobnie do piersi.

Piekny, nie? Queen sie nie zna [emoji13]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji85][emoji85] ja po prostu lubię gładkie rzeczy i tyle [emoji23][emoji23][emoji87][emoji87]
A widziałaś cuda jakie są na www.tinystar.pl ??

@cheebay jest maj! MAJ !!! Ile Wy macie lata (a raczej wiosny)? Nie meczy Cie taki klimat?
Ja bym sie chyba psychicznie wykonczyla. Wole Holandie :p

No ceny maja powalone dlatego pisalam, ze na raty bede go kupowac co miesiac po wyplacie bede jedna czesc kupowac [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nawet ozdoby świąteczne Ci pasują !! [emoji23][emoji23] Ty to tam masz czasem jakieś lato ?? Ty w Denver mieszkasz tak?? Jaki to stan ? Myślałam ze tam wszystkie pory roku są a nie tylko zima [emoji23][emoji23]

colorado[emoji1591]
W przyszlym tyg po 30 stopni bedzie, w niedziele zaraz po tym stormie tylko 16, a my kurde komunie mamy[emoji53]
Ogolnie zima troche meczy ale tylko narzekac umiemy[emoji23]do californii bym chciala sie przeniesc ale ceny wszystkiego sa tam kosmiczne wiec to nas powstrzymuje. A colorado piekne jest[emoji2]

colorado[emoji1591]
W przyszlym tyg po 30 stopni bedzie, w niedziele zaraz po tym stormie tylko 16, a my kurde komunie mamy[emoji53]
Ogolnie zima troche meczy ale tylko narzekac umiemy[emoji23]do californii bym chciala sie przeniesc ale ceny wszystkiego sa tam kosmiczne wiec to nas powstrzymuje. A colorado piekne jest[emoji2]

A colorado to nie tam gdzie dr queen była ?? Tam chyba kowboje i ciepło [emoji23][emoji23] aż wstyd za taka wiedzę o USA !! [emoji85][emoji87][emoji23][emoji23] mi to się marzy aby chociaż raz USA zobaczyć. Chociaż jedno miasto !

Hej dziewczyny ależ się rozpisalyscie. A ja tak z innej beczki. Lekarz przepisał mi duphaston od 10-24 dnia cyklu. Teraz na niektórych forach Wyczytalam że on hamuje owulację? Czy to prawda? Czy mój lekarz byłby aż tak bezmyślny?

reklama
Do góry