A Tak w ogole, to pokaze Wam jak u mnie dzis ladnie[emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no wiem o tym [emoji23] w Holandii snieg to cud ale mam 1km do plazy, moze na piasku sie sprawdzi!W tej ramie Cybex priam wiecie co jest zajebiste najbardziej dla mnie? Ze przednie kolka można wymienić na płozy- takie narty[emoji2] No u mnie by sie to sprawdziło jak marzenie[emoji85][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Nie znam tej firmy. Czytalam za to o butelkach Madela Calma, tez maja dzialac podobnie do piersi.Tez myślałam o tym łóżeczku next to me - ale jeśli kupię to będę go mieć w domu rodzinnym w pl bo w uk to te sypialnie są tak małe ze mi się nie zmieści koło łóżka [emoji87][emoji87][emoji23][emoji23]
A o tej marce butelek nie słyszałam tutaj w uk. A ty @parpalu ??
Piekny, nie? Queen sie nie zna [emoji13]Wow! Chcę to! [emoji4]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A no wiem o tym [emoji23] w Holandii snieg to cud ale mam 1km do plazy, moze na piasku sie sprawdzi!
Nie znam tej firmy. Czytalam za to o butelkach Madela Calma, tez maja dzialac podobnie do piersi.
Piekny, nie? Queen sie nie zna [emoji13]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Nawet ozdoby świąteczne Ci pasują !! [emoji23][emoji23] Ty to tam masz czasem jakieś lato ?? Ty w Denver mieszkasz tak?? Jaki to stan ? Myślałam ze tam wszystkie pory roku są a nie tylko zima [emoji23][emoji23]
colorado[emoji1591]
W przyszlym tyg po 30 stopni bedzie, w niedziele zaraz po tym stormie tylko 16, a my kurde komunie mamy[emoji53]
Ogolnie zima troche meczy ale tylko narzekac umiemy[emoji23]do californii bym chciala sie przeniesc ale ceny wszystkiego sa tam kosmiczne wiec to nas powstrzymuje. A colorado piekne jest[emoji2]