reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też czasami mam wrażenie że każdy lekarz uczył się z innych podręczników...

O nieeeee :( kurde przykro mi. Wiem co przeżywasz...

Ja na drugi dzień max po dwóch dniach.

Kurde podziwiam Was, że potraficie rozmawiać o wózkach, oglądać je. Mi to płakać od razu się chce że co jak nigdy się nie uda...
Właśnie dlatego tak się czasem zastanawiam czy o czymś Wam pisać, czy wrzucać zdjęcia tego co kupiłam, i się powstrzymuje...dociera do mniee, że to wątek staraczek... sama przez te 2,5 roku mie miałam z tym problemu, ale rozumiem, jak ktoś ma, to trudne... dzisiaj wrzuciłam wózek bo Lanvin prosiła, ale już nie będę kochane :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie dlatego tak się czasem zastanawiam czy o czymś Wam pisać, czy wrzucać zdjęcia tego co kupiłam, i się powstrzymuje...dociera do mniee, że to wątek staraczek... sama przez te 2,5 roku mie miałam z tym problemu, ale rozumiem, jak ktoś ma, to trudne... dzisiaj wrzuciłam wózek bo Lanvin prosiła, ale już nie będę kochane :*

Mi to nie przeszkadza, chętnie pooglądam[emoji7]

1usavcqgt1dml95x.png

Właśnie dzwoniła mama, tata jest na sali pooperacyjnej. Lekarz stwierdził że wszystko poszło zgodnie z planem. Trochę się uspokoilam. Tylko ciśnienie tata ma bardzo wysokie, ponad 200/105 ale chyba z tym sobie jakoś poradzą. Dzięki ze mogę się tu wygadać, tak mi trochę lżej. Trochę nie na temat wątku, ale co tam.

1usavcqgt1dml95x.png

Bulbasku, pieknosci[emoji7][emoji7][emoji7]

Pyzunia...serio??[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]ehhhh, mialam nadzieje ze dzis bedzie wyrazniej..przykro mi

Lanvin, jak z tego nie bedzie dziecia to Ja nie wiem[emoji123][emoji123][emoji123]
Kostki kciukow mam bieluskie[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Spark, serio cloud q ma ze opinie?[emoji848]tutaj bardzo dobre, jedynie ze cena wysoka.
Kiddy są u mnie praktycznie niedostępne, poza tym sie boje ze do żadnego wózka nie bedzie pasować.
Queen, super ten który wspomniałaś, jest jeden na ebay, shipping z uk za 400$. Opcja rozłożenia na płasko rownież w aucie-super, bardzo by sie przydała bo my duzo po stanach jeździmy.
A co o nunie powiecie, dobre opinie w Europie ma?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Poważnie 400$?! O masakra !! Na Allegro można kupić za 1000zl już. Bo przecież nie musi być ten najnowszy model. Widziałam ze rodzina z Pl Ma cię odwiedzić. Może oni mogli bu jakoś dostarczyć ?? Super jest ten fotelik jak się dużo jeździ. My tez bardzo dużo jedzimy. I po uk i do pl. Wiec jest jak znalazł. A tym nunie to pierwsze słyszę w ogole ... możesz podrzucić jakiś link to zobaczę jak to W ogole wyglada ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dzwoniła mama, tata jest na sali pooperacyjnej. Lekarz stwierdził że wszystko poszło zgodnie z planem. Trochę się uspokoilam. Tylko ciśnienie tata ma bardzo wysokie, ponad 200/105 ale chyba z tym sobie jakoś poradzą. Dzięki ze mogę się tu wygadać, tak mi trochę lżej. Trochę nie na temat wątku, ale co tam.

1usavcqgt1dml95x.png

Super ze tata już Dobrze !! Trzymam kciuki aby szybko do siebie doszedł !!

@Spark kurde mi się żadne zdjęcie od Ciebie nie pokazuje No !! ;-( ja tam mogę pisać i gadać
O wózkach łóżeczkach ubrankach itp. Ja lubię planować i mieć wszystko zorganizowane wiec już na przyszłość mam wszystko wybrane !;-) poza tym zawsze może jedna drugiej coś podpowie ...

Dziewczyny boje się!!!
chyba już nie będę się dziś starała ...
na innym forum dziewczyny mnie nastraszyły ze mogłam posluchac lekarza bo z 4 jajeczek równie dobrze mogą być bliźniaki czyli łącznie 8 dzieci w ekstremalnej wersji...
trzeba było słuchac lekarza

Tu naprawdę musisz decydować sama bo to jednak poważna sprawa i decyzja. Na mnie lekarz prawie nakrzyczał jak powiedziałam że nie rozumiem dlaczego nie chcą mnie naszprycować żeby było dużo pęcherzyków i któryś załapał w końcu bo już siły na te próby z jednym czy dwoma nie mam. Powiedział że miał raz kobietę która na iui miała tylko trzy pęcherzyki i pech chciał że wszystkie chwyciły. Najpierw był płacz ze szczęścia a potem płacz rozpaczy bo nie udało się utrzymać ciąży... A czasami są trzy i żaden nie załapie
Dlatego sama musisz podjąć decyzję w tym przypadku...

Ale nie o to mi chodziło w ogóle :) ja mega się cieszę gdy komuś z naszego grona się udaje, gdy pokazuje dwie kreski, brzuszek czy też wózek. Serio to mi nie przeszkadza i mnie nie boli.
Chodziło mi o to że podziwiam dziewczyny które jeszcze nie są w ciąży a już potrafią oglądać i wybierać. Ja nie potrafię wybierać co bym chciała jaki wózek itp. Gdy zaczęłam się starać i myślałam że łatwo pójdzie bo przecież jestem zdrowa to planowałam jaki będzie pokój, jakie meble, wózek. Cieszyły mnie bardzo te plany, oglądanie i wybieranie w necie... Teraz już nie potrafię ale w ogóle mi nie przeszkadza jak ktoś tu coś pokazuje lub pisze. Tak jak mówiłam szczerze podziwiam dziewczyny za to. Też bym tak znowu chciała umieć

@Magda36 fajnie ze operacja się udała Zdrowia dla taty.
Muszę się wam pozalic zanim przede o co mi chodzi krótko kiedy byłam mała w naszej rodzinie się nie e przelewalo nie bylo najgorzej ale tez mamy nie było stać na wszystko siostra mojej mamy która jest moja chrzestną której powiodło się lepiej czasem nas odwiedzała jako dziecko pamiętam wtedy ze bardzo ja lybialam prezenty kieszonkowe a teraz kochana ciocia wczoraj dzwoni do mnie i ofiaruje pomoc bo dowiedziała się o ciąży pomoc czyli kasa na zabieg w super klinice na Słowacji no myslalam ze szlak mnie trafi wg niej jedno dziecko mi wystarczy a drugie wszytko popsuje nosz kur,, wczoraj się poplakalam myslalam o niej bardzo dobrze a tu traf jako dorosła osoba nigdy o nic jej nie prosilam nigdy to pi co te słowa gdyby wiedziała ile się staralismy a tak myśli pewnie ze to wpadka. Może nie jesteśmy bogaczami ale wystarcza nam na życie i czasem da się odłożyć cos uważam ze damy rade finansowo ważne żeby zdrowe było.
Przepraszam ze wam smece ale chciałam się wygadac mojejmu m nawet wsydze sie mówić o tym

Muszę się wam pozalic zanim przede o co mi chodzi krótko kiedy byłam mała w naszej rodzinie się nie e przelewalo nie bylo najgorzej ale tez mamy nie było stać na wszystko siostra mojej mamy która jest moja chrzestną której powiodło się lepiej czasem nas odwiedzała jako dziecko pamiętam wtedy ze bardzo ja lybialam prezenty kieszonkowe a teraz kochana ciocia wczoraj dzwoni do mnie i ofiaruje pomoc bo dowiedziała się o ciąży pomoc czyli kasa na zabieg w super klinice na Słowacji no myslalam ze szlak mnie trafi wg niej jedno dziecko mi wystarczy a drugie wszytko popsuje nosz kur,, wczoraj się poplakalam myslalam o niej bardzo dobrze a tu traf jako dorosła osoba nigdy o nic jej nie prosilam nigdy to pi co te słowa gdyby wiedziała ile się staralismy a tak myśli pewnie ze to wpadka. Może nie jesteśmy bogaczami ale wystarcza nam na życie i czasem da się odłożyć cos uważam ze damy rade finansowo ważne żeby zdrowe było.
Przepraszam ze wam smece ale chciałam się wygadac mojejmu m nawet wsydze sie mówić o tym

Tule Cię mocno! Wyobrażam sobie jak Cię to zabolało [emoji8]

reklama

1usavcqgt1dml95x.png

Super!!!

Boszzzz jak tak można!!! Przepraszam ale ona ma chyba z głową jakieś problemy...

Do góry