reklama
Spark
Fanka BB :)
Spark
Dlatego też w takie "cienie" na testach nie wierzę... zawsze patrzę, czy jest różowy przykro mi kochanaSerio serio jestem zalamana jutro mam wizyte u gina jeszcze nigdy nie mialam tak.
Torbiela raczej nie mam opcji miec bo przecierz mialam potwierdzona owu i widzial plyn w zatoce dauglasa.
Nie wiem czego mam sie spodziewac.
Poki co zalapalam mega dola.
Odezwe sie jutro.
Jedyne co mi sie dzieje to ciagna mnie piersi mam na nich widoczne zyly i strasznie duze sutki.
Juz w nic nie wierze.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mystery
Aktywna w BB
@pyzunia86 kochana głowa do góry, trzymaj się. Wszystko się ułoży!
pyzunia86
Gratuluje kochana super wiesciDziewczyny z ciekawości zrobiłam betę, przed chwilą odebrałam wynik - 1176 mlU/ml [emoji57]
caltha
Piękna beta gratulacjeDziewczyny z ciekawości zrobiłam betę, przed chwilą odebrałam wynik - 1176 mlU/ml [emoji57]
Sama musisz podjąć decyzję bo jak coś to będziesz miała do siebie pretensje.Dziewczyny boje się!!!
chyba już nie będę się dziś starała ...
na innym forum dziewczyny mnie nastraszyły ze mogłam posluchac lekarza bo z 4 jajeczek równie dobrze mogą być bliźniaki czyli łącznie 8 dzieci w ekstremalnej wersji...
trzeba było słuchac lekarza
Ale swoją drogą to by był szczyt szczytów. Zajść w jedną jedyną ciążę ciężko jak diabli a tu 4x bliźniaki Ci wróżą [emoji16]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MoKa
Kurczę co inny lekarz to inna opinia. No Ale jak jest Tsh poniżej 2 to jest niby ok
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Też czasami mam wrażenie że każdy lekarz uczył się z innych podręczników...
Dziewczyny przepraszam ze sie nie pisalam czekalam na wyniki bety niestety brak ciazy a okresu tez nie ma nawet boli zadnych musze do lekarza dzwonic
O nieeeee kurde przykro mi. Wiem co przeżywasz...
Ja na drugi dzień max po dwóch dniach.
Kurde podziwiam Was, że potraficie rozmawiać o wózkach, oglądać je. Mi to płakać od razu się chce że co jak nigdy się nie uda...