reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Serio serio jestem zalamana jutro mam wizyte u gina jeszcze nigdy nie mialam tak.
Torbiela raczej nie mam opcji miec bo przecierz mialam potwierdzona owu i widzial plyn w zatoce dauglasa.
Nie wiem czego mam sie spodziewac.
Poki co zalapalam mega dola.
Odezwe sie jutro.
Jedyne co mi sie dzieje to ciagna mnie piersi mam na nich widoczne zyly i strasznie duze sutki.
Juz w nic nie wierze.
Dlatego też w takie "cienie" na testach nie wierzę... zawsze patrzę, czy jest różowy :( przykro mi kochana :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny boje się!!!
chyba już nie będę się dziś starała ...
na innym forum dziewczyny mnie nastraszyły ze mogłam posluchac lekarza bo z 4 jajeczek równie dobrze mogą być bliźniaki czyli łącznie 8 dzieci w ekstremalnej wersji...
trzeba było słuchac lekarza
Sama musisz podjąć decyzję bo jak coś to będziesz miała do siebie pretensje.

Ale swoją drogą to by był szczyt szczytów. Zajść w jedną jedyną ciążę ciężko jak diabli a tu 4x bliźniaki Ci wróżą [emoji16]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay :

1495116176-aaaaaa.png
1495116179-aaaaaa.png
1495116184-aaaaaa.png

U nas ma 2,6 pkt na 5, myślę, że za taką cenę powinien mieć co najmniej 4,5...
To opinie o cloud właśnie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę co inny lekarz to inna opinia. No Ale jak jest Tsh poniżej 2 to jest niby ok

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Też czasami mam wrażenie że każdy lekarz uczył się z innych podręczników...

Dziewczyny przepraszam ze sie nie pisalam czekalam na wyniki bety niestety brak ciazy a okresu tez nie ma nawet boli zadnych musze do lekarza dzwonic

O nieeeee :( kurde przykro mi. Wiem co przeżywasz...

@Bulbasek cudny brzuszek.
@Spark ta Twoja spacerówka wymiata! Piękna. Chociaż pooglądam, te co Wam się podobają...:(

Kochane, po ilu dniach od odstawienia luteiny , przychodzi @ ?

Ja na drugi dzień max po dwóch dniach.

Kurde podziwiam Was, że potraficie rozmawiać o wózkach, oglądać je. Mi to płakać od razu się chce że co jak nigdy się nie uda...

Do góry