reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyobraź sobie minę mojego- aż dziw że deski nie oblał. A jeszcze splotła dłonie, przyłożyła do policzka jakby ten penis przytulała i "yyymmmmm koooooocham penis"
Ja nie mogę, ahahaha[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Nie dałam rady was nadrobić. Zalatana ostatnio jestem strasznie.
@Magda wszystko będzie ok. Trzymam kciuki za tatę.
@ Moka przykro mi że się kie udało. Dobrze ze szukasz pozytywów :) trzeba walczyć dalej a kiedy się załamywać.
@pyzunia ja tam też coś widzę ale test do powtórki. Oby już nie było wątpliwości:)
@ tita gratulacje :) już sama nie mogę się doczekać takiego widoku.

U mnie nic ciekawego. @ w końcu się skończyła. Dzisiaj 8 dc. Także widzę tak jak przed tabletkami @ 7 dni , tak teraz znowu ehh. Mogłaby trochę krótsza być. No ale przynajmniej bliżej do owulacji.
Kurde pewnie wy też tak macie że do owu jakoś leci a po to jakaś masakra. Czas jakby w miejscu stał.
Ja właśnie usypiam Mende moja mała. Ostatnio ma problemy z zasypianiem a drzemek w dzień nie ma już od dawna.
Szykuje nam się zmiana mieszkania i będę chciała ja nauczyć samodzielnego zasypiania. Tzn zasypia sama ale trzeba siedzieć koło niej. Ale jest też plus w oczekiwaniu na rodzeństwo pozbylismy się całkowicie pieluch;) także jestem gotowa zacząć od nowa :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A ile mała ma lat? Mój na początku zasypial jak siedzieliśmy w pokoju. Później zostawiliśmy drzwi otwarte i lampkę zaświeconą, a teraz zasypia przy zamkniętych drzwiach :)

My już prawie prawie odpieluchowani, za to spanie tragedia- chyba do ślubu z nami będzie spać
Mój 7 lat i teraz go oduczalismy :) śpi u siebie, ale czasem mu się zdarza do nas przyjść, jak dziś np :)

"Kocham penis" aaaaahhahahaha poplakalam sie [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ja też hahaha [emoji23]

Wczoraj wieczorem udało mi się przeprowadzić bardzo korzystną transakcję [emoji14] Ale po kolei :)
U nas w mieście jest coś takiego jak Dom Pani Muzyki. Oprócz codziennych zajęć organizują również urodziny dla dzieci. Bardzo chciałam tam właśnie zrobić 4 urodziny mojej córki. Ceny chyba podobne jak w "kulkach". 29 zł bez poczęstunku a 34 zł z poczęstunkiem. W cenie jest prawie wszystko ( tort we własnym zakresie) - nawet sala dla rodziców z kawą i herbatą oraz maszyna do popcornu. Urodziny są tematyczne i 2 animatorów. Po prostu super mi się to podoba, ale jak policzyłam ale to będzie kosztować (około 15 dzieci ) to załamałam ręce - 500 zł. Dla mnie to trochę dużo, no ale wracając do transakcji życia [emoji14] Udało mi się za paczkę pampersów uzyskać zniżkę 50 % właśnie na organizację urodzin :)
Rozpisałam się trochę, ale musiałam się pochwalić :D
Hahaha, nieźle!! Jak to zrobiłaś? [emoji2] [emoji2] [emoji23]

@pyzunia86 czekamy na wieści
@Magda36 ja również trzymam kciuki za tatę.
Dziś mam Na później do pracy więc wstalam i idę pobiegac trochę, bo ostatnio się zasiedzialam
Oooo, biegasz? Fajnie! :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj temperatura znowu skoczyła wysoko. Piersi bolą jeszcze bardziej, są napuchnięte, a prócz tego, że boli mnie głowa i goni mnie do toalety co chwilę, to nic się nie zmieniło [emoji12] ale to akurat jak przed okresem.

1495088244-aaaaaa.png

@cheebay jesteś pewna, że go chcesz? U nas ma dość kiepskie opinie niestety, a cena co do tego nie jest zbyt korzystna...

Ja zastanawiam się naad cybex aton 5

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin Napisałam na takiej stronie facebook -Mama w mieście Legnicy żeby mi dziewczyny napisały opinie o tym miejscu i napisała dziewczyna że kiedyś wygrała zniżkę 50 % i jeśli ktoś chętny to zaprasza :) i zaproponowała paczkę pampersów za tą zniżkę :)

Wykres super:) trzymam kciuki :)

Co to wózków, to wrzucajcie linki może, co? Chętnie lukne, a nie zawsze mam czas szukać w necie, zwłaszcza ze mój telefon umarł życiem tragicznym i mam jakiś stary :/

Co do wózków, kupujecie nowe? Ja chyba nie, przy synu miałam nowy, ale stwierdzam, że nie ma potrzeby. Wózek był praktycznie jak nowy, a sprzedałam za połowę ceny. Ja chyba odkupie od koleżanki, jeśli jeszcze będzie miała :)

Teraz uczę się wiersza Jana Brzechwy ZOO. Panie w przedszkolu wymyśliły, że na zakończenie roku rodzice mają zrobić niespodziankę dla dzieci i po ich występnie mają wyrecytować jakiś wiersz :) Dobrze że nienarzucony tylko mogłam sama wybrać:) Fakt jest trochę długi ale czego się nie robi dla dziecka :)

U mnie dzisiaj temperatura znowu skoczyła wysoko. Piersi bolą jeszcze bardziej, są napuchnięte, a prócz tego, że boli mnie głowa i goni mnie do toalety co chwilę, to nic się nie zmieniło [emoji12] ale to akurat jak przed okresem.

1495088244-aaaaaa.png

Piękna temp. tu chyba będzie zielono :)
my dziś kolejny dzień działania :)
16 dc
upload_2017-5-18_8-29-43.png

@Magda36 zdrowia dla Taty :)
@pyzunia86 jak test
@tita82 gratulacje, piękna krecha :) który to cykl starań i jak był obstawiony?

Załączniki

• upload_2017-5-18_8-29-43.png
    upload_2017-5-18_8-29-43.png
    119,4 KB · Wyświetleń: 403
reklama
Do góry