reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję dziewczyny za kciuki. Cieszę się że was mam. Że mogę się wam wygadać. Niby nic a jednak...

1usavcqgt1dml95x.png

Kochana wiem co czujesz. Mój tato kilka lat temu też miał najpierw udar i ciężką operację a potem operację serca. Trudno opisać co człowiek wtedy przeżywa ale pokolenie naszych rodziców jest twarde :)
Wszystko będzie dobrze!!!!D Daj znać koniecznie po!

reklama
Jak ja nie cierpię wstawać po 5 :/
@ powoli się kończy, będzie można działać, ale powiem Wam, że mam coraz mniej na to sił i ochoty. Jak w tym mcu nie wyjdzie, to robimy miesiąc przerwy, że względu na wyjazd- testowanie byłoby akurat na początku i nie miałabym jak pójść po receptę na heparynę

Hejka z rana.
@Magda36 Wszystko będzie dobrze. Kciuki zaciśnięte.
@tita82 Gratulacje! Piękna krecha.
@pyzunia86 ja niestety nic nie widzę. Spróbuj rana.
@caltha ale się uśmiałam "kocham penis"! Haha.... Moja ma prawie 4 lata i też spi jeszcze z nami ale na wakacjach będziemy próbować żeby spala u siebie.

Poniżej obiecane zdjęcie moich paznokci.

Załączniki

• _20170518_065914.JPG
    _20170518_065914.JPG
    852 KB · Wyświetleń: 121
Kochane ja na szybko daje znak życia i uciekam w krzaki. Do Polski dojechaliśmy cali i zdrowi! Pogoda przepiękna. Już działkę na budowe obadalismy oczywiście tylko naszymi i taty oczyma ale ja tam widzę piękny dom dla nas [emoji173] dziś byliśmy na badaniach krwi i po sklepach polaziliśmy i chciałabym dołączyć do rodzinki na działaczke ale narazie leżę w naleśniku z kołdry bo mam okropna migrene. Pisałam wam że okres mi się w poniedziałek zaczął. Taaa... poplamilo i oczywiście dziś po badaniach ze mnie chlusnelo a ja sobie progesteron zbadalam bo mówię że małpy nie ma to może się zalapie. I tak leżę i cierpię [emoji23] już powoli puszcza i pakuje się do auta bo nie odpuszczę działki dziś. Mama sadzi roślinki. Mąż mój jej przekopuje działkę, się podlizuje teściowej [emoji6]
Buziaki [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, ze juz na miejscu. Odpoczywaj :)

Wczoraj wieczorem udało mi się przeprowadzić bardzo korzystną transakcję :p Ale po kolei :)
U nas w mieście jest coś takiego jak Dom Pani Muzyki. Oprócz codziennych zajęć organizują również urodziny dla dzieci. Bardzo chciałam tam właśnie zrobić 4 urodziny mojej córki. Ceny chyba podobne jak w "kulkach". 29 zł bez poczęstunku a 34 zł z poczęstunkiem. W cenie jest prawie wszystko ( tort we własnym zakresie) - nawet sala dla rodziców z kawą i herbatą oraz maszyna do popcornu. Urodziny są tematyczne i 2 animatorów. Po prostu super mi się to podoba, ale jak policzyłam ale to będzie kosztować (około 15 dzieci ) to załamałam ręce - 500 zł. Dla mnie to trochę dużo, no ale wracając do transakcji życia :p Udało mi się za paczkę pampersów uzyskać zniżkę 50 % właśnie na organizację urodzin :)
Rozpisałam się trochę, ale musiałam się pochwalić :D

reklama
@Magda36 bedzie dobrze :)

@tita82 gratuluje [emoji322][emoji323][emoji176]

@caltha [emoji23] haha Ty sie nie smiej! Ja do tej pory uwielbiam zasypiac przy mamie [emoji85]jak jestem w PL to zawsze rozkladam kanape w goscinnym, biore poduszke, kocyk, przytulan sie do mamci i ogladamy jej seriale. Ahhh jak mi sie wtedy cudnie zasypia :)

Caaaaly dziec mnie migrena meczyla :/ co sie w pracy przez to nameczylam to moje. I kurde na dodatek wkurzylam sie bo jeden z wozkow co mi sie podobaja ma Anna Lewandowska i teraz pewnie bedzie na niego boom :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam tak samo! Mój nocki to czasem jadę o 22 do mamy jak on do pracy, obejrzę z Nią film i idziemy spać. Uwielbiam too! [emoji173]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry