Niski progesteron większa dawkaJa bym chyba też działała.
Kobietki byłam na tej becie dzisiaj. Pomimo wysokiej temp beta poniżej 0,1 i progesteron spadł do 4. Także jutro @. Doradzicie czy mam się umówić teraz szybko tylko na wizytę po cos na zbicie prolaktyny i vis na druga faze bk progesteron tez slabo,czy zdać się na los i czekać do 7 czerwca tak jak mam planowo wizytę?? Ile razy trzeba zbadac ta prolaktyne ?? Ja badałam 2 razy i dwa razy powyżej normy , teraz dwukrotnie. Zrobić po obciążeniu?? I czy to na skierowanie czy samemu można iść i zrobić?? Przepraszam że tule pytań na raz, ale do 20tej rejestracja u mojego gina
reklama
Tak.. w sierpniu będzie rok..Przed owulacja jakoś tak było często i gęsto a jak miałam owulacje to dwa razy bo miałam straszne bóle , w sumie to nawet nie wiem kiedy zaskoczyło........
oooj widzisz ściągnęłas mnie myślami [emoji5][emoji5]
Tobie tez sie uda, spróbuj może z clo???? Albo z czym innym bo to już trwa prawie rok u Ciebie..
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Najpierw chciałabym zrobić badania, a pózniej wyślę M na badanie nasienia i z badaniami do mojej gin- wizyta na 18 lipca [emoji6] jeżeli u M wyjdzie wszystko dobrze to poproszę o clo i inne wspomagacze [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marc
Fanka BB :)
Hey dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze??
Przez 1,5 miesiąca byłam w Polsce i trochę sie odstresowalam i odpoczęłam. Wątek mimo to podczytuje, widzę ze niektórym udało sie zajść a inne Weteranki nadal walczą.....trzymam kciuki za Wasze starania.
Basia 89 przegapiłam coś ? Udało Ci sie czy nadal na polu bitwy?? A jak tam @marc ??
Ja obecnie jestem w 14 tyg ciąży, złe sie czuje i tyle, cały czas wymiotuje, od samego początku mam zgagę i bóle rwy kulszowej także do bani. Pozdrawiammmm [emoji847][emoji847]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Cześć Kochana :-* u mnie bez zmian :-(
MartaBarbaraWeronika
Ja dlatego wlasnie zawsze czekam sobie cierpliwie do terminu @@@ zeby wlasnie nie przechodzic niepotrzebnych stresow i nie robic sobie zbednych nadzieji ze moze jest jakas slaba kreska druga ktora np tylko ja widze bo chce ja widziec po prostu lepiej naprawde dziewczynki poczekac z testowaniem do terminu @@ a nawet dzien po wiem ze to czekanie jest dlugie i strasznie sie ciągnie ale zrobienie testu przed czasem tez niczego nie zmieni prawda...trzymam &&& za Ciebie mimo wszystko i jak najwiecej cierpliwosci kochanaPoczekam do normalnego dla mnie terminu @ czyli do soboty. Jak nie będzie to zrobię obiecuję. Na razie za bardzo mnie ten test dobił. Czułość 10 więc powinno coś się na nim pokazać a tu nic.
MoKa
Ja dlatego wlasnie zawsze czekam sobie cierpliwie do terminu @@@ zeby wlasnie nie przechodzic niepotrzebnych stresow i nie robic sobie zbednych nadzieji ze moze jest jakas slaba kreska druga ktora np tylko ja widze bo chce ja widziec po prostu lepiej naprawde dziewczynki poczekac z testowaniem do terminu @@ a nawet dzien po wiem ze to czekanie jest dlugie i strasznie sie ciągnie ale zrobienie testu przed czasem tez niczego nie zmieni prawda...trzymam &&& za Ciebie mimo wszystko i jak najwiecej cierpliwosci kochana
Normalnie bym też zrobiła dzień a nawet dwa po terminie gdyby lekarz nie kazał 14 dni po inseminacji żeby sprawdzić i jak test nie wyjdzie to leki odstawić
Joaszka
Trochę naprodukowałyście dziś postów[emoji6]luknęłam na szybko. Odpisze wieczorkiem późnym jak z pracy wrócę.
Mam pytanie do dziewczyn z wysoką prolaktyna- miałyście jakieś objawy? Czy tylko wynik badania na to wskazuje? Ja z hormonów robiłam tylko pakiet tarczycowy i fsh i lh w 3 dc. Ogólnie gin potwierdził owu,tarczyca ok i fsh/lh też dobre. No i jak wyszło słabe nasienie to mnie jakby "zostawił" bo gdyby było dobre to dalsza diagnostyka w tym drożność miała być...@ jak w zegarku,żadnych plamień w trakcie cyklu...i nie wiem czy szukać na siłę...dla spokoju mogłabym zbadać tą prolaktyne...
Przed pierwszą ciążą nic nie badałam tylko owu sprawdzilam i plemniki M...
I drugie pytanie -clo oprócz przyspieszenia i większej liczby jajeczek poprawia ich jakość?? Bo gin mówi że można spróbować...Mi większa ilość nie potrzebna. Szybkość też bo w 12 dc mam owu więc za szybko to źle bo mi się @ nie zdąży skończyć[emoji6] ale lepsza jakość by się przydała bo w wieku 37 lat to już nie pierwszej urody one[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie do dziewczyn z wysoką prolaktyna- miałyście jakieś objawy? Czy tylko wynik badania na to wskazuje? Ja z hormonów robiłam tylko pakiet tarczycowy i fsh i lh w 3 dc. Ogólnie gin potwierdził owu,tarczyca ok i fsh/lh też dobre. No i jak wyszło słabe nasienie to mnie jakby "zostawił" bo gdyby było dobre to dalsza diagnostyka w tym drożność miała być...@ jak w zegarku,żadnych plamień w trakcie cyklu...i nie wiem czy szukać na siłę...dla spokoju mogłabym zbadać tą prolaktyne...
I drugie pytanie -clo oprócz przyspieszenia i większej liczby jajeczek poprawia ich jakość?? Bo gin mówi że można spróbować...Mi większa ilość nie potrzebna. Szybkość też bo w 12 dc mam owu więc za szybko to źle bo mi się @ nie zdąży skończyć[emoji6] ale lepsza jakość by się przydała bo w wieku 37 lat to już nie pierwszej urody one[emoji6]
MoKa
Trochę naprodukowałyście dziś postów[emoji6]luknęłam na szybko. Odpisze wieczorkiem późnym jak z pracy wrócę.
Ja tylko o CLO podpowiem bo dużo o tym czytałam i chyba z 5 lekarzami rozmawiałam bo właśnie mi o jakość chodziło bo nie pękały. Wszyscy mówili mi to samo. CLO nie wpływa na jakość tylko ilość i wielkość. Jedynie gonadotropiny wpływają też na jakość dlatego ja muszę teraz stosować zastrzyki menopuru to dużo droższa kuracja niż clo
reklama
My mieliśmy podoobnie. Wystarczyło brać leki, najprawdopodobniej mniejsza ruchliwość wynika ze wzmożonej lepkości, plemnikom trudniej się poruszać nam pomógł choćby prostimen na poprawę nasienia, i tabletkki mucosolvan na za dużą lepkość
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
OO i po ilu udało się wam zajść w ciążę? A morfologię też mieliście kiepską?