Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja bym zaryzykowała , niemówione ze będą trojaczki . Nawet jakbyś miała mniej bliźniaki to tez fajnie. Oczywiście decyzja jest twoja ale ja bym mimo wszystko "zaryzykowała"
Ps ja tez brałam taka sama dawkę clo a mam jedna fasolinke. Trzymam kciuki i pomysl dobrze nad tym [emoji5][emoji5]
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
@oczekiwanie ja na test z obciazeniem poszlam tak po prostu. Platnie i bez problemow zrobili..nie wiem jak czesto trzeba badac. Ja dopiero 2 razy badalam a nastepny raz mam za 6 tygodni.
@Joaszka ja objawow hiperprolaktynemii raczej nie mialam. Szla w parze z endometrioza. Ale wlosy mi sie mega przetluszczaja i cera masakryczna - gorzej niz jak mialam 18 lat. A to podobno moze byc od prolaktyny
@MoKa moge spytac od czego mialas zrosty? Bo mnie tez to dotyczy i nie wiem ile mam "czasu".
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
@MoKa nawet jesli nie ma juz stanu zapalnego to wracaja? Ja mialam ogromny zrost otrzewnowo-jelitowy i do tego sie jajnik gdzies przykleil.
Jakos mi sie nie podoba te wyscig z czasem... nie zdarzylam jeszcze wielu rzeczy pozalatwiac a kazdy okres mnie stresuje bo juz minely 2 cykle od operacji a dopiero w czerwcu zaczniemy starania... zestresowalam sie...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety tak mi powiedzieli że to nawraca nawet jak super wszystko masz. Nie ma też na to lekówno i że nie wiadomo czy po 4 miesiącach czy pół roku czy roku ale zawsze wracają
pytałam wielu lekarzy i zawsze ta sama odpowiedź. Za mną trzeci cykl starań. Jeden naturalny zaraz po drugi na clo teraz iui. Dlatego jeszcze dwa iui i jak się nie uda to in vitro
dlatego to wszystko tak przeżywam bo u mnie czas ma znaczenie
![]()