reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeszcze mnie dobijają na innym forum że jestem nieodpowiedzialna bo odstawiam progesteron bez bety i mogę doprowadzić do poronienia :(

reklama
A ja bym zaryzykowała , niemówione ze będą trojaczki . Nawet jakbyś miała mniej bliźniaki to tez fajnie. Oczywiście decyzja jest twoja ale ja bym mimo wszystko "zaryzykowała"
Ps ja tez brałam taka sama dawkę clo a mam jedna fasolinke. Trzymam kciuki i pomysl dobrze nad tym [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ja też bym brała, ryzyka na mnogą i owszem ale i nagroda podwójna może być.... ale to musi byc Twoja decyzja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@oczekiwanie ja na test z obciazeniem poszlam tak po prostu. Platnie i bez problemow zrobili..nie wiem jak czesto trzeba badac. Ja dopiero 2 razy badalam a nastepny raz mam za 6 tygodni.
@Joaszka ja objawow hiperprolaktynemii raczej nie mialam. Szla w parze z endometrioza. Ale wlosy mi sie mega przetluszczaja i cera masakryczna - gorzej niz jak mialam 18 lat. A to podobno moze byc od prolaktyny

@MoKa moge spytac od czego mialas zrosty? Bo mnie tez to dotyczy i nie wiem ile mam "czasu".

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@oczekiwanie ja na test z obciazeniem poszlam tak po prostu. Platnie i bez problemow zrobili..nie wiem jak czesto trzeba badac. Ja dopiero 2 razy badalam a nastepny raz mam za 6 tygodni.
@Joaszka ja objawow hiperprolaktynemii raczej nie mialam. Szla w parze z endometrioza. Ale wlosy mi sie mega przetluszczaja i cera masakryczna - gorzej niz jak mialam 18 lat. A to podobno moze byc od prolaktyny

@MoKa moge spytac od czego mialas zrosty? Bo mnie tez to dotyczy i nie wiem ile mam "czasu".

Mi tylko powiedzieli, że od jakiegoś dużego stanu zapalnego ale że wiele powodów być może. Każdy lekarz jednak mówił to samo że średnio po pół roku wracają ale nie ma reguły. Może być wcześniej może później. Zawsze jednak wracają :(

@MoKa nawet jesli nie ma juz stanu zapalnego to wracaja? Ja mialam ogromny zrost otrzewnowo-jelitowy i do tego sie jajnik gdzies przykleil.
Jakos mi sie nie podoba te wyscig z czasem... nie zdarzylam jeszcze wielu rzeczy pozalatwiac a kazdy okres mnie stresuje bo juz minely 2 cykle od operacji a dopiero w czerwcu zaczniemy starania... zestresowalam sie...

@MoKa nawet jesli nie ma juz stanu zapalnego to wracaja? Ja mialam ogromny zrost otrzewnowo-jelitowy i do tego sie jajnik gdzies przykleil.
Jakos mi sie nie podoba te wyscig z czasem... nie zdarzylam jeszcze wielu rzeczy pozalatwiac a kazdy okres mnie stresuje bo juz minely 2 cykle od operacji a dopiero w czerwcu zaczniemy starania... zestresowalam sie...

No niestety tak mi powiedzieli że to nawraca nawet jak super wszystko masz. Nie ma też na to leków :( no i że nie wiadomo czy po 4 miesiącach czy pół roku czy roku ale zawsze wracają :( pytałam wielu lekarzy i zawsze ta sama odpowiedź. Za mną trzeci cykl starań. Jeden naturalny zaraz po drugi na clo teraz iui. Dlatego jeszcze dwa iui i jak się nie uda to in vitro :( dlatego to wszystko tak przeżywam bo u mnie czas ma znaczenie :(

Witajcie :) Ja po tej komunii to też masakra, pełno małych dzieci w koło, kobiety w ciąży, masakra istna. Dzisiaj w pracy, jutro w pracy, dobrze, że pogoda chociaż jest.

No niestety tak mi powiedzieli że to nawraca nawet jak super wszystko masz. Nie ma też na to leków :( no i że nie wiadomo czy po 4 miesiącach czy pół roku czy roku ale zawsze wracają :( pytałam wielu lekarzy i zawsze ta sama odpowiedź. Za mną trzeci cykl starań. Jeden naturalny zaraz po drugi na clo teraz iui. Dlatego jeszcze dwa iui i jak się nie uda to in vitro :( dlatego to wszystko tak przeżywam bo u mnie czas ma znaczenie :(

@bertha chyba cos bierze/brala na zrosty.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

@MoKa no to widze ze jedziemy na tym samym wozku. U mnie jeszcze dochodzo endometrioza jako przyczyna zrostow i TSH. Masakra. Teraz to mi siadl humor. A ile masz lat jak mozna wiedziec?

reklama
Do góry