reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W sumie macie racje co ma byc to będzie :)
Nie wiem tylko czy dam rade bo jestem strasznie przeziębiona... Leb mi peka z nosa sie leje..
Dzialalysmy wczoraj bez całowania zeby m nie zarazić

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

No i super
Wszystko w rękach Boga teraz [emoji12][emoji12]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Miovarian miałam od tego cyklu i donga. To chyba też zadziałam z wszystkim, bo w sumie zdania są podzielone, a już mnie to wszystko irytuje [emoji36]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nic ci nie będzie, na moim wątku z dziewczynami trulysmy sie czym popadło [emoji23][emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

Cześć kochana [emoji6] myślałam o tobie ostatnio [emoji6] u mnie niestety bez zmian.. kończę @ i co miesiąc mam mniejsze nadzieje, że się uda.. nie mam już pomysłu na siebie [emoji12] Inofolic brałam 3 miesiące i nic.. teraz przestawiłam się znowu na zwykły kwas foliowy z wit b. Chyba muszę trochę oderwać się od tematu starań.. ale pewnie jak przyjdą płodne to znowu będę myślec bo to silniejsze ode mnie [emoji53] jak to było w twoim udanym cyklu? Serduszkowanie codziennie prawda? Ja po owu wybieram się na badania.. zobaczymy..
Przykro mi, że tak źle się czujesz, ale pewnie jeszcze chwilka i objawy ustąpią [emoji6]

Kochana, ja bym się starała i tak!!! Nie odpuszczaj [emoji6]

Ja mam podobnie..pierwsze dni @ to złość i analiza co robię źle.. w pracy nie potrafię się skupić tylko myśle.. jestem wściekła i mam doła.. teraz 5 dc wiec juz czuje się lepiej, czego i tobie życzę [emoji6] ile cykli się staracie?

Ten był chyba szósty [emoji853] mam pco, pęcherzyków mnóstwo, ale małych i prawdopodobnie nie pękają i wolno rosną, więc dostałam clo żeby je podrasować. Zobaczymy czy to coś da [emoji848]

Cześć kochana [emoji6] myślałam o tobie ostatnio [emoji6] u mnie niestety bez zmian.. kończę @ i co miesiąc mam mniejsze nadzieje, że się uda.. nie mam już pomysłu na siebie [emoji12] Inofolic brałam 3 miesiące i nic.. teraz przestawiłam się znowu na zwykły kwas foliowy z wit b. Chyba muszę trochę oderwać się od tematu starań.. ale pewnie jak przyjdą płodne to znowu będę myślec bo to silniejsze ode mnie [emoji53] jak to było w twoim udanym cyklu? Serduszkowanie codziennie prawda? Ja po owu wybieram się na badania.. zobaczymy..
Przykro mi, że tak źle się czujesz, ale pewnie jeszcze chwilka i objawy ustąpią [emoji6]

Kochana, ja bym się starała i tak!!! Nie odpuszczaj [emoji6]

Ja mam podobnie..pierwsze dni @ to złość i analiza co robię źle.. w pracy nie potrafię się skupić tylko myśle.. jestem wściekła i mam doła.. teraz 5 dc wiec juz czuje się lepiej, czego i tobie życzę [emoji6] ile cykli się staracie?

Przed owulacja jakoś tak było często i gęsto a jak miałam owulacje to dwa razy bo miałam straszne bóle , w sumie to nawet nie wiem kiedy zaskoczyło........
oooj widzisz ściągnęłas mnie myślami [emoji5][emoji5]
Tobie tez sie uda, spróbuj może z clo???? Albo z czym innym bo to już trwa prawie rok u Ciebie..

oar843r80zp6bzlz.png

@Dorota93 14 dni po owulce powinno byc wiarygodne. Jedynym wychodzi wczesniej, innym pozniej takze no stress :)

@bertha Bertuś! Tesknilam za Toba. Bardzo mi przykro, ze nie wyszlo ale wiem, ze niewielu parom udaje sie za pierwszym razem. Chocia to i tak male pocieszenie. Z calego serducha zycze Ci aby drugi raz byl tym szczesliwym [emoji1377][emoji8]

@MoKa nadal jest ta dziewczyna negatywnie nastawiona czy juz sie cieszy? Ehh szkoda, ze masz taka sytuacje w pracy.

@Emzilka a Ty jak sie czujesz?

@Carmen24l wspolczuje. Powinno niedlugo przejsc i tego sie trzymaj :)

@StorAnia kurcze ciezka decyzje Cie czeka z tym Lidlem. Duzo wiecej bedziesz zarabiac w Lidlu?
Mi sie chyba powoli klaruje droga jaka chce isc. Ostatnio to chyba codziennie ze 2 godziny czytam o branzy IT by ogarnac swoja glowe. Co znajde odpowiedz na 1 pytanie to pojawiaja sie 3 nowe [emoji28]

A dzisiaj poprawilam sobie humor :) kupilam karnisz i firanki do sypialni [emoji7] mialam na to 200 euro a zmiescilam sie w 150 [emoji1377] zawsze to 50 euro wiecej do zaslon [emoji1377]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak ona dalej jest wielce niezadowolona z ciąży, ma dziecko w dupie. Ostatnio się kłóciła z jedną dziewczyną która mówiła że jak urodzi to zmieni zdanie. Stwierdziła że praca i podróże no i ona sama i jej marzenia są ważniejsze niż dzieciak i że ma ojca jeszcze i babcie to się nim zajmować będą bo ona się nie poświęci :(

Dziewczyny ja nie testuję, bo @ przyszła [emoji24]Temperatura nie kłamała [emoji853]
Zaczynam nowy cykl z clo i bromergonem. Pytanie do dziewczyn, które brały/biorą clo - brałyście donga równolegle, bo nie wiem czy można je razem brać?
Jestem wściekła jak nie wiem co [emoji24] Cały czas myślę co robimy nie tak. Dzisiaj wjechałabym gościowi w dupę [emoji33] bo ciągle o tym myślę [emoji853]
Poproszę o zmianę w tabelce kolejna @ około 13 czerwca

Przykro mi wiem co czujesz. Co za koszmarny dzień. Ja już chcę żeby wredota przyszła. Skoro nie ma dwóch kresek chcę jak najszybciej powtórzyć starania

Tak ona dalej jest wielce niezadowolona z ciąży, ma dziecko w dupie. Ostatnio się kłóciła z jedną dziewczyną która mówiła że jak urodzi to zmieni zdanie. Stwierdziła że praca i podróże no i ona sama i jej marzenia są ważniejsze niż dzieciak i że ma ojca jeszcze i babcie to się nim zajmować będą bo ona się nie poświęci :(

Przykro mi wiem co czujesz. Co za koszmarny dzień. Ja już chcę żeby wredota przyszła. Skoro nie ma dwóch kresek chcę jak najszybciej powtórzyć starania

Gdyby to tak działało, to zaczęłabym starania nawet dzisiaj [emoji12] następny cykl będzie nasz. Musi [emoji8]

reklama
Do góry