reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny ja nie testuję, bo @ przyszła [emoji24]Temperatura nie kłamała [emoji853]
Zaczynam nowy cykl z clo i bromergonem. Pytanie do dziewczyn, które brały/biorą clo - brałyście donga równolegle, bo nie wiem czy można je razem brać?
Jestem wściekła jak nie wiem co [emoji24] Cały czas myślę co robimy nie tak. Dzisiaj wjechałabym gościowi w dupę [emoji33] bo ciągle o tym myślę [emoji853]
Poproszę o zmianę w tabelce kolejna @ około 13 czerwca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co ja niewiem co bym zrobiła na twoim miejscu.fakt mam dwójkę już dzieci to pewnie bym nie ryzykowala.ale jakbyś nie była u gina to nawet byś nie wiedziała ze tak jest i byście działali.wtedy byłoby co miałoby być :)musicie z mężem sami się zastanowić czy chcecie;)ja pewnie bym działała;)

@bertha przykro mi.Ale nie poddawaj sie i walcz!!
@Paraplu to fajnie ze zakupy się udały.czasem dobrze tak poprawić sobie humor.
Ja zmęczona okropnie.Byłam na rowerze z moim mężem i nogi mi zaraz odpadna;)drzemkę musiałam sobie strzelić i tak zlecial prawie dzień.w tygodniu pewnie zatestuje bo mnie kusi.dziś mam 9 dni po:)
Te pecherzyki msm po clo wiec musialam isc na monitoring. Dlatego wuem
Zastanowimy sie bo cisgie mbogie są duzego ryzyka wiec nie wiem.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja nie testuję, bo @ przyszła [emoji24]Temperatura nie kłamała [emoji853]
Zaczynam nowy cykl z clo i bromergonem. Pytanie do dziewczyn, które brały/biorą clo - brałyście donga równolegle, bo nie wiem czy można je razem brać?
Jestem wściekła jak nie wiem co [emoji24] Cały czas myślę co robimy nie tak. Dzisiaj wjechałabym gościowi w dupę [emoji33] bo ciągle o tym myślę [emoji853]

Ja brałam clo po 2 tabletki na dzień plus zioła wieczorem i oprócz tego jeszcze olej z wiesiołka i inofem [emoji12][emoji12]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Te pecherzyki msm po clo wiec musialam isc na monitoring. Dlatego wuem
Zastanowimy sie bo cisgie mbogie są duzego ryzyka wiec nie wiem.

Ale jeśli gdzieś tam masz "przypisane" jedno dzieciątko to tak będzie i siła rzeczy niczego nie zmienisz [emoji5]
Nawet jeśli byłyby bliźniaki to uwierz, ze dobrze. Nie musiałabyś sie starać długo o kolejne maleństwo.

oar843r80zp6bzlz.png

@Emzilka a Ty jak sie czujesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje, że pytasz.... :)
U mnie coraz ciężej :) Plecy bolą, do tego stopnia, że musiałam zaprosić fizjoterapeutkę do domu, by mi plecki okleiła.... Brzuch rośnie, Małe wierzga- nic tylko się cieszyć :)A tak szczerze, to nie mogę sę sierpnia doczekać, żeby być już na finiszu :)

W sumie macie racje co ma byc to będzie :)
Nie wiem tylko czy dam rade bo jestem strasznie przeziębiona... Leb mi peka z nosa sie leje..
Dzialalysmy wczoraj bez całowania zeby m nie zarazić

Ja brałam clo po 2 tabletki na dzień plus zioła wieczorem i oprócz tego jeszcze olej z wiesiołka i inofem [emoji12][emoji12]

oar843r80zp6bzlz.png

Miovarian miałam od tego cyklu i donga. To chyba też zadziałam z wszystkim, bo w sumie zdania są podzielone, a już mnie to wszystko irytuje [emoji36]

Maz tez mnie na to namawia... Ale nie jestem pewna...

Ja bym chyba też działała.
Kobietki byłam na tej becie dzisiaj. Pomimo wysokiej temp beta poniżej 0,1 i progesteron spadł do 4. Także jutro @. Doradzicie czy mam się umówić teraz szybko tylko na wizytę po cos na zbicie prolaktyny i vis na druga faze bk progesteron tez slabo,czy zdać się na los i czekać do 7 czerwca tak jak mam planowo wizytę?? Ile razy trzeba zbadac ta prolaktyne ?? Ja badałam 2 razy i dwa razy powyżej normy , teraz dwukrotnie. Zrobić po obciążeniu?? I czy to na skierowanie czy samemu można iść i zrobić?? Przepraszam że tule pytań na raz, ale do 20tej rejestracja u mojego gina

Hey dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze??
Przez 1,5 miesiąca byłam w Polsce i trochę sie odstresowalam i odpoczęłam. Wątek mimo to podczytuje, widzę ze niektórym udało sie zajść a inne Weteranki nadal walczą.....trzymam kciuki za Wasze starania.
Basia 89 przegapiłam coś ? Udało Ci sie czy nadal na polu bitwy?? A jak tam @marc ??
Ja obecnie jestem w 14 tyg ciąży, złe sie czuje i tyle, cały czas wymiotuje, od samego początku mam zgagę i bóle rwy kulszowej także do bani. Pozdrawiammmm [emoji847][emoji847]

oar843r80zp6bzlz.png

Cześć kochana [emoji6] myślałam o tobie ostatnio [emoji6] u mnie niestety bez zmian.. kończę @ i co miesiąc mam mniejsze nadzieje, że się uda.. nie mam już pomysłu na siebie [emoji12] Inofolic brałam 3 miesiące i nic.. teraz przestawiłam się znowu na zwykły kwas foliowy z wit b. Chyba muszę trochę oderwać się od tematu starań.. ale pewnie jak przyjdą płodne to znowu będę myślec bo to silniejsze ode mnie [emoji53] jak to było w twoim udanym cyklu? Serduszkowanie codziennie prawda? Ja po owu wybieram się na badania.. zobaczymy..
Przykro mi, że tak źle się czujesz, ale pewnie jeszcze chwilka i objawy ustąpią [emoji6]
Hej bylam dzis na monitoringu bo bralam cło 2 tabl od 3-7 dc
Niestety do 19 DC mam zakaz współżycia bo mam 4 dominujące pęcherzyki i jest duza szansa nawet trojaczków wiec cykl na straty....
Od przyszłego cyklu cło pol tabl od 2-6 DC i 10-11 DC wizyta.

Kochana, ja bym się starała i tak!!! Nie odpuszczaj [emoji6]

Ja mam podobnie..pierwsze dni @ to złość i analiza co robię źle.. w pracy nie potrafię się skupić tylko myśle.. jestem wściekła i mam doła.. teraz 5 dc wiec juz czuje się lepiej, czego i tobie życzę [emoji6] ile cykli się staracie?

reklama
Do góry