reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dlaczego? Chociaż zarobki fajne.
Ja pracuje teraz na produkcji w corpo, to jest masakra... A w Lidu pracowałam 15 lat temu. Wydawało mi się, że jest koszmarnie. Teraz od 8 lat wiem co to znaczy "koszmarnie"...
@bertha bardzo mi przykro :(
Dla mnie to obóz pracy...zarobki wcale na początku nie są duże,a zapindalac trzeba...nigdy nie wychodzi się o czasie do domu,poza tym łapy można sobie pozrywac i dostać garba

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MoKa ja też teraz przyjmuję duphostan do 24 dnia cyklu. Czy ktoraś z Was go przyjmowała? Bo powiem szczerze że po raz pierwszy odczuwałam ten czas owulacyjny. Ból Brzucha jak przy okresie, ból kręgosłupa a dziś po prostu czuje się tragicznie ogólne osłabienie.

Po moim obozie, chyba wszystko zniosę...
Zresztą po 8 latach mam brutto 2280... tyle w temacie ;)
Zostałam co mi powiedzą.
A jak jest u Ciebie z pracą w weekendy?
Wolny weekend to święto dla rodziny które zdarza się raz na dwa-trzy miesiące...Ja myślałam kiedyś,że gorzej nie trafię a jednak się myliłam,a zarobki też nie przekroczysz 2.000 zł.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze??
Przez 1,5 miesiąca byłam w Polsce i trochę sie odstresowalam i odpoczęłam. Wątek mimo to podczytuje, widzę ze niektórym udało sie zajść a inne Weteranki nadal walczą.....trzymam kciuki za Wasze starania.
Basia 89 przegapiłam coś ? Udało Ci sie czy nadal na polu bitwy?? A jak tam @marc ??
Ja obecnie jestem w 14 tyg ciąży, złe sie czuje i tyle, cały czas wymiotuje, od samego początku mam zgagę i bóle rwy kulszowej także do bani. Pozdrawiammmm [emoji847][emoji847]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Kochana, ale z tego co pamiętam, to owu miałaś jakieś 2-3 dni po inseminacji. Musisz patrzeć ile dpo jesteś. To, co mówił lekarz, to jedno, a to ile jesteś dpo to drugie. Jeśli owu była 2 dni po inseminacji, to dzisiaj jesteś 12 dpo. Jajeczko mogło się dopiero zagniezdzic np. dwa dni temu, a bhcg wytwarza się po ok. 48h od zagniezdzenia. Przy tak małym stężeniu bhcg test nie wyjdzie :) spokojnie, jeszcze masz kilka dni do @ [emoji8]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

2.05 była iui na niepękniętym pęcherzyku a 4.05 byłam na kontroli i wtedy już był pęknięty. Więc między 2.05 wieczorem a 4.05 popołudniu musiała być owu. Stawiam na 3.05 popołudniu bo wtedy mnie mega ból złapał i mega gorączka tak bez powodu. To i tak by było te 13 dni :( chyba najlepiej poczekać jeszcze te kilka dni. Na razie brzuch ani kręgosłup na @ nie bolą tylko takie mrowienie czy ciągnięcie czasami na środku brzucha i czasem zakłuje prawy jajnik. Co chwilę biegam do ubikacja bo mam wrażenie że leci ale nawet nie plamię. Tylko śluz.

U mnie też się nie udało, trudno. Jakoś chyba mało wierzyłam w te metodę więc nie było mi przykro [emoji6] nie próbowaliśmy drugi raz, a Ty jaki masz plan?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze dwie próby i in vitro. Za trzy, cztery miesiące pewnie zrosty wrócą więc innej opcji już nie będzie.
@MoKa ja też teraz przyjmuję duphostan do 24 dnia cyklu. Czy ktoraś z Was go przyjmowała? Bo powiem szczerze że po raz pierwszy odczuwałam ten czas owulacyjny. Ból Brzucha jak przy okresie, ból kręgosłupa a dziś po prostu czuje się tragicznie ogólne osłabienie.

Ja po dupku nic miałam. Jedyna zmiana w tym cyklu to duuuzzzoooo śluzy od owu.

Hej bylam dzis na monitoringu bo bralam cło 2 tabl od 3-7 dc
Niestety do 19 DC mam zakaz współżycia bo mam 4 dominujące pęcherzyki i jest duza szansa nawet trojaczków wiec cykl na straty....
Od przyszłego cyklu cło pol tabl od 2-6 DC i 10-11 DC wizyta.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety do 19 DC mam zakaz współżycia bo mam 4 dominujące pęcherzyki i jest duza szansa nawet trojaczków wiec cykl na straty....

A ja bym zaryzykowała , niemówione ze będą trojaczki . Nawet jakbyś miała mniej bliźniaki to tez fajnie. Oczywiście decyzja jest twoja ale ja bym mimo wszystko "zaryzykowała"
Ps ja tez brałam taka sama dawkę clo a mam jedna fasolinke. Trzymam kciuki i pomysl dobrze nad tym [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

A ja bym zaryzykowała , niemówione ze będą trojaczki . Nawet jakbyś miała mniej bliźniaki to tez fajnie. Oczywiście decyzja jest twoja ale ja bym mimo wszystko "zaryzykowała"
Ps ja tez brałam taka sama dawkę clo a mam jedna fasolinke. Trzymam kciuki i pomysl dobrze nad tym [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

Maz tez mnie na to namawia... Ale nie jestem pewna...

oar843r80zp6bzlz.png

A mialas tez więcej pęcherzyków ?

reklama

Działaj dziewczyno ! [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]

Do góry