reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@MoKa &&&& kochana z calego serducha życzę Tobie dwoch pieknych kreseczek !!!!
Reszcie testujacym juz niedlugo tez zycze tego samego odczarujmy w końcu te forum i niech posypia sie teraz tylko dobre wiadomosci ...
@gabrika jak u Ciebie sytuacja wyglada bylas u lekarza juz po @ zaczynasz z nami staranka od maja :happy::happy2:
@Spark jak twoj bąbelek daje już o sobie znać mamusi ???
Dziś u nas leje od rana a wczoraj bylo tak pięknie ehhhh ta pogoda to bardziej mnie wkur.... niz moja @@@ w terminie :-p:laugh2:
No ale wekend podobno ma byc piękny wiec zobaczymy a u Was jak dziołuszki ???

@MoKa &&&& kochana z calego serducha życzę Tobie dwoch pieknych kreseczek !!!!
Reszcie testujacym juz niedlugo tez zycze tego samego odczarujmy w końcu te forum i niech posypia sie teraz tylko dobre wiadomosci ...
@gabrika jak u Ciebie sytuacja wyglada bylas u lekarza juz po @ zaczynasz z nami staranka od maja :happy::happy2:
@Spark jak twoj bąbelek daje już o sobie znać mamusi ???
Dziś u nas leje od rana a wczoraj bylo tak pięknie ehhhh ta pogoda to bardziej mnie wkur.... niz moja @@@ w terminie :-p:laugh2:
No ale wekend podobno ma byc piękny wiec zobaczymy a u Was jak dziołuszki ???
u mnie dzis zapowiada sie cudowna pogoda :) bedzie kilka spacerkow z synkiem cos czuje ;)

Na balkonie...jaa tu z Wami umrę [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark wiesz czasem czlowiek dopuszcza się różnych dziwnych rzeczy u mnie chyba najgorsze miejsce w ktorym moglam sie kochac z moim lubym to góra kalwaria zapomnielismy my wtedy nawet o tym ze to miejsce święte .... :eek::oo2:
@Luxuorius podeslij troszku tego sloneczka na Śląsk :-)

U mnie taka lutealna to był standard 9-11dni, cykle po 23-25 dni.
Witam kochane[emoji8]
Kto testuje na dniach???
Wyslalabym jakie fluidki bo dzis zaczęłam 25 tydzień ale wyglądam jak qpa moze jutro coś cykne. Zaczynam kopniaki obserwować rownież z zewnatrz[emoji4][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi @ powinna przyjść w sobotę- zobaczymy...

Czesc dziewczyny.
@MoKa trzymam kciuki za poniedzialek!!
Mam do Was takie pytanie w sprawie mierzenia temp. Jaki termometr stosowac? Taki zwykly apteczny elektryczny?
I co w przypadku kiedy czesto sie budze w nocy do toalety? Wyniki pewnie beda niemiarodajne...
Pozdrawiam Was w ten deszczowy dzien.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Przepis na to jak dostać do głowy:

Jeden zbliżający się termin @ pomieszać z terminem testowania, dodać ból brzucha jak na okres i litry wylewającego się dziwnego śluzu, biegać co 5 minut sprawdzać czy to jednak nie wredota a wszystko oblać mężem wku...cym od rana o_O

@MartaBarbaraWeronika na balkonie?! :D U mnie odległości między blokami są takie, że zaraz po wprowadzeniu się oglądaliśmy przez okno TV u sąsiada z bloku naprzeciw ;D więc wyobraźcie sobie co by było jakby nas poniosło na balkonie ;) Pomijając fakt, że duży balkon przedzielony jest ścianką z plexi, a za ścianką są dzieci sąsiadów, które co chwile krzyczą "ciocia to ty???", "ciocia możemy przyjść?" :D:D

reklama
Czesc dziewczyny.
@MoKa trzymam kciuki za poniedzialek!!
Mam do Was takie pytanie w sprawie mierzenia temp. Jaki termometr stosowac? Taki zwykly apteczny elektryczny?
I co w przypadku kiedy czesto sie budze w nocy do toalety? Wyniki pewnie beda niemiarodajne...
Pozdrawiam Was w ten deszczowy dzien.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Taki do dwóch miejsc po przecinku. W wieku aptekach ostatnio nie mają, większość z nas ma Microlife, na Allegro za kilka złotych kupisz :) ja też wstawałam, teraz nie piję dużo przed snem i idę do toalety przed spaniem, żeby tak nie wstawać. Musisz mierzyć o jednej porze rano.

@MartaBarbaraWeronika na balkonie?! :D U mnie odległości między blokami są takie, że zaraz po wprowadzeniu się oglądaliśmy przez okno TV u sąsiada z bloku naprzeciw ;D więc wyobraźcie sobie co by było jakby nas poniosło na balkonie ;) Pomijając fakt, że duży balkon przedzielony jest ścianką z plexi, a za ścianką są dzieci sąsiadów, które co chwile krzyczą "ciocia to ty???", "ciocia możemy przyjść?" :D:D
Haha nieźle [emoji3] my będziemy mieli dwie ściany z boku balkonu, ale barierka ażurowa i do tego parter...No nie pobzykam [emoji3] ale @MartaWeronikaBarbara ciągle zachodze w głowę jak udało Wam się to zrobić na balkonie [emoji3] pokaż nam swój balkon [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry