ketsurui
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny, jakim cudem ogarnęłaś to wszystko od rana? Ja znam sposób, prostowanie keratynowe ja robie 3 lata, też miałam piórka straszne, teraz mam mocne włosy i prawie dwa razy więcej ich jest polecamWitam w ten ponury deszczowy dzień
Ale czytając Wasze posty pysiol mi się śmieje
Jesteście zwariowane najpierw szopa, balkon, góra kalwaria szacun za odwagę
z tego muszą być dzidziolki!
Trzymam kciuki za testujące na dniach i oby się w końcu pokazały piękne krechy na testach[emoji110]
Ja dzisiaj mam wolne zawiozłam synka do przedszkola i...czego ja dzisiaj nie zrobiłam badania, fryzjer i jeszcze policja mnie zatrzymała...sprawdzali moją trzeźwość , mieli pecha bo trafili na nie pijącą wogóle a ja miałam szczęście bo mam stłuczone lusterko i tego nie zauważył
Wyszłam od fryzjera nie zadowolona,
ale ja zawsze jak wracam od fryzjera tak mam,ścięłam włosy nie potrzebnie ale już miałam takie piórka że masakra, mam nadzieję że odrosną
Zna któraś dobry sposób na szybki porost włosów
Zmykam zaraz na zakupy tak więc miłego dzionka życzę
Podobuje mnie się, ale nic więcej nie mówię [emoji3]
@Lanvin dzieki. Ja niestety nic nie poradze na moje wstawanie. Mam jakis nadreaktywny pecherz od 3 lat w dodatku endometrioza tez gdzies tam sie do pecherza przyczepila i przez to czy cos wypije czy nie to nawet z kropelka sie budze.
No nic i tak bede probowac mierzyc. Do stracenia nic nie mam
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, że tak. Mi się czasem zdarza wstać w nocy do małego, albo do kota, który ma fazę na zabawki w środku nocy, albo do toalety, a z temperatura wszystko ok@Lanvin dzieki. Ja niestety nic nie poradze na moje wstawanie. Mam jakis nadreaktywny pecherz od 3 lat w dodatku endometrioza tez gdzies tam sie do pecherza przyczepila i przez to czy cos wypije czy nie to nawet z kropelka sie budze.
No nic i tak bede probowac mierzyc. Do stracenia nic nie mam
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To zależy jakich używasz. Jak te z allegro, to w większości są lipne. Jak dla mnie test owu nie daje 100% pewności, jeśli wspomagasz się temperaturą, to ok. Czasem testy wychodzą pozytywnie, a owu nie ma. Test nie daje gwarancji, że pęcherzyk pęknie.Dziewczyny, a jaki macie stosunek do testów owulacyjnych? Bo wiem, że opinie są podzielone, jedni twierdzą, że działają tak, jak trzeba, inni, że to tylko zabawka... Być może temat już był, jeśli tak, to przepraszam, ale nie znalazłam. Tak pytam, bo sama je stosuję, ale te ich wyniki to takie.. różne..
Ale ovitrelle pęka pęcherzyk prawda?Test pokazuje że organizm zbliża się do owulacji, ale nie masz gwarancji, że pęcherzyk pęknie i uwolni komórkę jajową niestety tylko monitorowanie owulacji potwierdzi na 100%