reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia jednej mojej koleżance udało się zajść po 15 latach. Przez 14 lat nic, aż doprowadziło to do rozpadu małżeństwa. Potem poznała nowego partnera i pyk.....ciąża!!! Pewnie dlatego że odpuściła, dała sobie spokój i chyba organizm się odblokował, albo może to z jej eks było coś nie tak (chociaż ponoć oboje się badali i wsio było z nimi ok a dzidzi i tak nie było)

Za to druga tez dłuuugo się starała, tez ponad 10 lat aż w końcu udało się dzięki in-vitro. Urodziła śliczne bliźniaki.....

Kochana nie trać nadziei! Może wyluzuj tylko bardziej, nie myśl o testach, badaniach, ciąży, owulacjach etc...może jak się tak całkiem odprężysz to w końcu organizm zaskoczy i będzie bobasek :) Z całego serca ci tego życzę :)

reklama
@StorAnia o matko . Tak trzymalam kciuki żeby się udało. Ehh przytulam mocno.
@ flower masz rację mało trochę tych kreseczek ostatnio. Bardzo to dolujace jest ze tyle par ma problem z zajściem w ciaze.

Ja się boję nie powiem że nie. Niby jeszcze nie mam czego bo to dopiero był pierwszy cykl, ale mój lekarz nie raz podkreślał że będzie ciężko. W pierwszą ciążę dość szybko zaszłam ale byłam po rozległej operacji gdzie wszystko mi dokładnie wyczyscili. To było 4 lata temu i boję się że może znowu mam jakieś zrosty i się nie uda. Moje nastawienie też mi nie pomaga bo się stresuje a nie powinnam przynajmniej na razie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj 8 dpo i trzeci dzień, w którym cholernie mi zimno [emoji853] wczoraj wieczorem leżałam pod kołdrą i kocem w trzech bluzach i grubych skarpetach i przez dwie godziny nie mogłam się rozgrzać [emoji853] dzisiaj czuję, że będzie powtórka. Już mną telepie. Nie mam temperatury, ani kataru, tylko to uczucie przenikliwego zimna. Czy któraś z Was tak ma po owu? Masakra jakaś. Nigdy tak nie miałam [emoji853]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czasem :/

Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz :( pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
:(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziewczyny moje kochane... Czarna rozpacz :( pomimo luteiny zaczęłam krwawić...
Koniec złudzeń, nie mam szans na cud!!!
Nie kochana nie wierzę [emoji22] miało się udać!!!! Jestem zła na te życie cholerne niesprawiedliwe!!![emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
A może to tylko plamienie?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Stor...:/ powiedz ginie o tak krótkiej lutelanej!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też już tracę nadzieję :( Temperatura dziś znowu w dół... Jeszcze do kreski nie doszła ale w takim tępię jak będzie spadać to za dwa dni dojdzie do krechy. W ogóle w tym cyklu wkur.... mnie ta tempka. Po owu 38,0 - 39,5 potem spadek do 37,4 potem 36,7 a teraz 36,6 :(

Do góry