@arrow92 Byłam pod opieką endokrynolog, która zaleciła sam jod i selen na początek, ale jak widać nie pomogło i tarczyca się dalej sypie. W dodatku zaleciła mi lek na prolaktynę, który jest niewskazany dla starających się. W związku z tym jutro mam wizytę u endokrynolog-ginekolog. Może ona potraktuje mnie nieco poważniej, kiedy powiem, że planuję ciążę, bo ta pierwsza dziwnie na mnie popatrzyła (wiem, że wyglądam jak czternastolatka ale pesel mówi co innego )
@tita82 ja miałam, ale niestety w połączeniu z laparoskopią w związku z tym spałam. . Mi wyszedł jeden jajowód niedrożny, jakoś go przetkali (swoją drogą ciekawe jak - jak komin?? )
Po raczej nic się nie dzieje - ja miałam lekkie plamienie, ale nie wiem czy to od laparoskopii czy od drożności.
@tita82 ja miałam, ale niestety w połączeniu z laparoskopią w związku z tym spałam. . Mi wyszedł jeden jajowód niedrożny, jakoś go przetkali (swoją drogą ciekawe jak - jak komin?? )
Po raczej nic się nie dzieje - ja miałam lekkie plamienie, ale nie wiem czy to od laparoskopii czy od drożności.