martini6
Fanka BB :)
Dziekuje slicznie [emoji4][emoji8]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje slicznie [emoji4][emoji8]
Dziekujemy ale w tym dniu to kazdy piekny [emoji23][emoji4][emoji8]Ale Wy piekni jesteście!!!
Ja tez się staram powstrzymywac przed zrobieniem testu choć nie wiem jak wytrzymam... gdzieś na czwartek mam termin @ i obiecałam sobie ze chociaż tyle wytrzymam żeby za wcześnie nie tracić nadziei...Boże dziewczyny głupia ja ...... nie wytrzymalam i zrobiłam test. 2 dni przed @ no i negatyw a ja oczywiście się załamalam . A miałam twardo się trzymać do środy co najmniej ehhh. Źle mi
Wasze historie są cudne.
Martuchna trzymam kciuki za ładny przyrost.
Lux współczuję. Zawiść ludzka nie zna granic ehhh. Ale po co takie rzeczy robić.
Joaszka to ja będę pierwsza i się przyznam. Tak pale. Jak się dowiem że jestem w ciąży to rzucę. Tak samo było w pierwszej ciąży. Rzuciłam z dnia na dzień. Niestety jakiś czas po porodzie znów wróciłam ehh.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]Nie wiem co o tym myslec ...facebook wrzucil mi taka reklame na tablice [emoji85] ciekawe z jakiego algorytmu skorzystal, ze wyszlo, ze to dobra reklama dla mnie [emoji23]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]