reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W naszym przypadku sądzę, że to kwestia szalejącej młodzieży :D

A tak wogóle to jak Wam dzień mija? Praca? Dom?

I od wczoraj się zastanawiam w sumie jak o będę miała w pracy gdy potwierdzę ciążę. Bo często muszę dźwigać np jako kierownik kuchni, koleżanka twierdzi i znajoma od BHP twierdzą że szybko dostanę zwolnienie ze względu na szkodliwe warunki. Będzie obgadywanko, że cackam się ze sobą :D
cackaj sie ;) kiedy jak nie teraz?

Ja też miewam takie myśli, że mam dość, że może lepiej byłoby to skończyć, ale później jak myślę, czy moglibyśmy żyć osobno, to ciężko mi sobie to wyobrazić. Choć, jeśli tak by się stało, to dałabym radę, ale nie wiem kiedy kolejny raz bym komuś zaufala. Po moim ex 3 lata nie mogłam się przemóc...

qdkkj44j6bi2vbec.png

To normalne,że czasami ma sie siebie na wzajem dosyć przebywając z kimś non stop, chyba każdy tak ma, ale powiem Ci szczerze że ja sie uczyłam szanować to co mam. Patrząc po swoich koleżankach stwierdzam że jestem szczęściarą trafiając na takiego faceta. Jest po prostu dobrym człowiekiem , wie co to szacunek, kocha i przede wszystkim umie to okazać zarówno mi jak i naszej córce, na resztę zwyczajnie można przymknąć oko :-)

W naszym przypadku sądzę, że to kwestia szalejącej młodzieży :D

A tak wogóle to jak Wam dzień mija? Praca? Dom?

I od wczoraj się zastanawiam w sumie jak o będę miała w pracy gdy potwierdzę ciążę. Bo często muszę dźwigać np jako kierownik kuchni, koleżanka twierdzi i znajoma od BHP twierdzą że szybko dostanę zwolnienie ze względu na szkodliwe warunki. Będzie obgadywanko, że cackam się ze sobą :D
Któraś z dziewczyn tutaj pracowała w MC jako kierownik i pamiętam, że szybko musiała iść na zwolnienie, ale kto to był? Nie czasem Luna? Ale ona się nie odzywa :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Któraś z dziewczyn tutaj pracowała w MC jako kierownik i pamiętam, że szybko musiała iść na zwolnienie, ale kto to był? Nie czasem Luna? Ale ona się nie odzywa :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kierownikiem restauracji nie jestem :) po prostu czasami kieruję kuchnią :D ale i tak jestem pod managerami :) MC, taka specyfika pracy, że robię tam już wszystko, od przyjmowania zamówień, poprzez wydawanie jak i produkcja :D

Witam sie z ranka ...
@basia89 dziekuję i trzymam &&& za ciebie kochana bo niedlugo twoj termin @@@ i oby nie przyszla życzę ci takiego przed urodzinowego prezentu bo skoro moj prezent ma byc w twoje urodziny i tez miesiac przed moimi urodzinami to twoj tez moglby sie troszke pospieszyc :happy::happy::happy:
@judytka777 za Ciebie tez &&&& mocno zaciskam kiedy termin @@ około 24 maja? Przetrzepalas tego twojego męża wczoraj dokładnie mam nadzieje ze tak i juz niedlugo zobaczymy tego skutki :-D
Widzialam ze opisujecie historie Love Story :happy::happy: Ja z moim Ukochanym poznalismy sie 15lat temu na disco party przez caly wieczór tylko chodzil tam gdzie ja ,tanczyl obok mnie ,wciąż spoglądał i sie uśmiechał a do tańca poprosil mnie dopiero na samym końcu gdy praktycznie zbieralam sie z kolezankami do domu no i skonczylo sie tym ze kolezanki wyszly same a ja zostalam z nim do 5.00 rano poczym dowiózl mnie do domu zostawiłam mu numer telefonu a na drugą potancowke poszlismy juz razem i tak juz zostalo do dziś :happy::happy2:
U mnie dziewczynki taka posrana pogoda ze brak mi juz po prostu słów co to za maj pociesza mnie tylko mysl ze druga polowa maja ma byc juz lepsza i oby tak bylo ...:huh:
Tak czy siak mam nadzieje ze dla wielu z Nas ten maj bedzie owocny kochane juz teraz trzymam &&&& za każdą z Was z osobna ... "jeśli wiara czyni cuda-trzeba wierzyc że się uda " :happy::happy2::biggrin2:
@Luxuorius wiem ze pisałaś że synuś rośnie a zdjecia dla forumowych cioc nie wstawilas czy znów mi umknęło pozdrowionka dla Was i buziaki dla maluszka
@gabrika rzadko kiedy mozna sie cieszyc z @@@ ale w twoim przypadku można jak dlugie zwykle miałaś cykle kochana bo @@@ dostalysmy w tym samym czasie wiec jeśli zaczniesz w tym cyklu staranka to może wspolnymi silami uda nam się stworzyc jakis maleńki cud heheh:biggrin2:
Ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki.za każdą trzymam!!

Hej dziewczyny, u nas tragedia, ktos nam tak auto zalatwil, ze czeka nas duzy wydatek-cale auto mamy porysowane :wściekła/y: sprawa jest na policji, Tomek podejrzewa kto to i zglosil to na policji, mam dosc :no:
Jejku przykro mi!Ale niektórzy ludzie to debile.masakra!!
@Asha. Witaj i powodzenia.też mam syna 2009 rocznik i też 2006:)
Fajne te wyższe historie.czytałam z ogromną ciekawością:)każda z was miala szczęście ze poznała tego jedynego;)

Ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki.za każdą trzymam!!

Jejku przykro mi!Ale niektórzy ludzie to debile.masakra!!
@Asha. Witaj i powodzenia.też mam syna 2009 rocznik i też 2006:)
Fajne te wyższe historie.czytałam z ogromną ciekawością:)każda z was miala szczęście ze poznała tego jedynego;)
Ja o swoim narzeczonym mogłabym rozmawiać godzinami :yes:totalnie zmienił mój pogląd na zwiazek, na miłość. Teraz juz wiem, że szczerość wobec siebie (uczyłam się, że lepiej coś powiedzieć niż przemilczeć z myślą -mniej wiesz lepiej śpisz) plus jest nasz świat, nie mamy osobnych, o wszystkim rozmawiamy, dyskutujemy, spieramy się. W naszym związku rozmowa jest najważniejsza no ale już taki jest już ten mój A :D plus jest cudownym ojczymem dla mojego syna. Alek go uwielbia i twierdzi, że to jego przyjaciel :rolleyes:
Ale jak już wspomniałam, czasami trzeba przejść długą drogę, teraz prawie 8 lat po urodzeniu się syna wreszcie mam pewność, że to odpowiedni moment na kolejny cud w moim życiu :happy:
Kurczę ale jestem patetyczna, bleeeh :szok:

reklama
Ja mam ten sam problem. Niby biorę leki a tsh coraz wyższe... W pn mam lekarza endo wiec zobaczymy co powie.

Ja byłam w piątek u endokrynolog i zwiększyła mi dawkę,biore jednego dnia 25 mg a drugiego 50 mg..na zmianę. Mam nadzieję, że pomoże...trzeba poczekać na efekty. Pani doktor powiedziała, że może na to wpływać stres, a mam go niestety i czasem bywa że rośnie, bo tez potrzeba czasu aby się unormowało wszystko..za dwa miesiące mam powtórzyc badania.

Do góry