reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Paraplu może nie skandal, ale miło nie było. Rodzice źli ze jak tak można. Jak juz spotkałam się z moim R mama długo nie chciała go poznac. Chyba bała się powtórki. .. że zdąży go polubić a ja znowu coś wywine . A teraz zięć to taki drugi synuś mamusi (mam też brata) a ja to tylko corka[emoji12] Jest też synowa, ale to też tylko synowa[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Witam sie i ja po krótkiej nieobecności... małpa przyszła dzien pozniej ale jest ... teraz robimy cztery miesiące przerwy bo ewentualny termin byłby w trakcie semestru na co sobie nie moge pozwolić .. ale bede zawsze z Wami [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

No to dziewczyny ja za niecałe 2 godziny zaczynam prace. Jeju stresuję się po tych 4 miesiącach l4 jak nie wiem. Nawet godzinę wcześniej wstałam i spać nie mogłam....

Mam nadzieję, że przynajmniej w ten dzień wywietrzy :) póki co pali w kuchni jak siedzę w pokoju albo na odwrót, ale to nic nie daje, śmierdzi naa całym mieszkaniu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój ojciec też pali w domu... :/
Ale pali tylko w WC, gdzie wentylator wyciąga do góry ten smród albo na balkonie, ale to wiadomo tylko latem.. ;/
Najgorzej jak w nocy teraz chodze siku, a tam najarane, bo on jak się przebudzi to faja musi zapalić... Nie wiem jakto będzie jak Marysia się urodzi, może całkiem wyeksmituje go na balkon albo klatkę, bo jak mówi "dla Księżniczki zrobi i kupi wszystko' :)

u nas 11lat znajomości, we wrześniu 4rocznica ślubu. Poznaliśmy się przez kolegę męża, którego ja poznałam na gg. Początki były w miejscowości mojej babci w wakacje 600km od mojego domu, na szczęście okazało się, że studiuje w moim mieście i tak poszło. Dzięki temu mam kontakt z regularny z miejscem mojego wakacyjnego dzieciństwa, bo babcia umarła i dom trzeba było sprzedać

Witam z rana :)

U mnie dzisiaj tempka skoczyła do góry i to solidnie :) ale nie nastawiam się, że cykl mi się tak pięknie wyregulował, bo w poprzednim cyklu od 14dc tempka szła w górę przez 3 dni i później znowu spadła.

1494221938-aaaaaa.png

Zbieram się właśnie do pracy i tak mi się nie chce, że szok :( @MoKa, a gdzie pracujesz? Domyślam się, że ciężko się zebrać, ja po tygodniu urlopu mam opór, żeby iść do pracy, a co dopiero po takim czasie...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam się i ja
Nam w tym roku minęło 11 lat znajomości, a od 8 jesteśmy małżeństwem. A poznaliśmy się prze neta , ja po pierwszym spotkaniu wiedziałam że to ten:oops: a mój trochę mnie trzymał w niepewności;)
Przez rok widywaliśmy się w weekendy bo dziliło nas 75 km, a po roku zamieszkaliśmy razem.
U nas w związku to ja jestem ta wybuchowa gaduła, która potrafi się fochać:p a mąż raczej z tych spokojnych i może dlatego się fajnie uzupełniamy i dobrze nam ze sobą.
Nie wyobrażam sobie życia bez niego:happy:

reklama
Dziewczyny ciekawe historie.
Ja ze swoim jestem od 9 lat po ślubie 8 poznalismy się banalnie na jakieś wiejskiej zabawie jest młodszy ode mnie o 3 lata i myslalam ze nic z tego nie będzie ale spotykalismy się i jakoś jesteśmy razem do dziś choć muszę powiedzieć ze z moim charakterem ciężko jest i choć mu nie przyznaje to podziwiam go za cierpliwość

Do góry