reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A my 6 lat razem i 2 lata po ślubie [emoji5] poznaliśmy się u M na imprezie, na którą poszłam ze wspólnymi znajomymi. Najpierw nie chciałam związku bo byłam świeżo po rozstaniu, ale tak zabiegał, ze zmieniłam zadanie :-D po 7 miesiącach się oświadczył przy wszystkich znajomych w sylwestra a po 4 latach wzięliśmy ślub [emoji173]
Choć nie zawsze jest kolorowo to kocham mojego męża [emoji173]
A teraz do szczęścia brakuje nam tylko małego cudu...
Wkrótce się pojawi ten Cud![emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gabrika piękna z was para. No i oby to była @ . Szybciej staranka będą
@ paraplu gratulacje :) pierścionek śliczny. Może rzeczywiście chłop się stresowal zareczynami:) a spodziewałas się czy totalna niespodzianka ?

My w sierpniu mamy 10 rocznicę bycia razem a 5 ślubu. Poznaliśmy się przez znajomych. Widzieliśmy się ze 3 razy jak zostaliśmy para bez zbędnych słów. Ja się zakochałam po uszy no i on chyba też bo po dwóch tygodniach powiedział że mnie kocha. No i tak powtarza do dziś hehe. Żeby nie było nie zawsze jest kolorowo ale ogólnie dogadujemy się:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu gratulacje! Piekny.

Wybaczcie nieobecnosc ale najpierw niedziela u tesciow, pozniej migrena. Ale nadrobilam wszystko :)

Ja z moim P znamy sie ze szkoly. Spodobal mi sie na korytarzu... chyba przez rok do niego wzdychalam. W koncu wymyslilam ze jak przyjdzie sam na studniowke to oznacza znak od losy i mam dzialac. jakos pozniej sie zdobylo namiary na gg. Gadalismy, spotykalismy sie na korytarzach. Teraz jestesmy 8 lat razem w tym prawie 3 po slubie.

Od prenatalnych miałam tyllko jedną wizytę, wtedy młody odwrócony tylkiem, także nie było widać, ale w czw. Wizyta i mam nadzieję, że już będę wiedziała co i jak :)

Czytałam ostatnio na innym wątku, że miałaś problem z rodzinką i papierochami, brrr. Sama pewnie będę musiała z tym walczyć i aż mną trzęsie... współczuję

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ale jestem ciekawa kto tam mieszka u Ciebie :) no u mnie po problemie, bo nie jezdze do tesciowki juz poki co i dziecko mi sie nie truje tymi wstretnymi fajami, naprawde nie mam ochoty malemu fundowac dziecinstwa w dymie

@gabrika, śliczna z was para! [emoji7]
Fajny temat, ja z moim M jestem już 11 lat, a po ślubie będzie we wrześniu 5 [emoji6]on z temperamentem, ja spolegliwa i spokojna także się uzupełniamy. Jest nie raz wybuchowy i najpierw cos powie, a potem pomyśli, ale jest też bardzo wrażliwy i ma dobre serce [emoji3].

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O kurcze jakie historie :)
Ja z moim Mężem poznaliśmy się na lodowisku - pierwszym razem w ogóle nie rozmawialiśmy, on tylko krążył wokół mnie i się uśmiechał :) tydzień później znów się spotkaliśmy w tym samym miejscu i już podjechał i się przedstawił :) to była dość skomplikowana historia bo ja wtedy byłam w związku od 2.5 roku ale ze zakochalam sie prawie od pierwszego wejrzenia to szybko rozstalam sie z tamtym i zaczęłam się spotykać z przyszłym Mężem. W lipcu tamtego roku wzięliśmy ślub a razem jesteśmy już 3 lata z hakiem :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

O maj dziewczyny. Jak tak Was czytam to chyba należę do nielicznego grona starych - oczywiście tylko stażem. Znamy się 11 może 12 lat (serio nie pamiętam roku) a małżeństwem jesteśmy 9 lat.
Mieliśmy kryzysy i ciężkie chwile ale zawsze je pokonywaliśmy i kocham go nad życie bo jest moim cudem na ziemi.
Poznaliśmy się w Sylwestra. Wyobraźcie sobie, że w pipidówie zabitej dechami na szczycie góry były trzy domki. W pierwszym ze znajomymi ja (zrozpaczona i nienawidząca mężczyzn czyli świeżo po rozstaniu) w drugim pusto a w trzecim On z kolegami. Przyszli do nas bo zabrakło im alkoholu i chcieli odkupić. Do dziś czuję to jego spojrzenie wtedy w chatce...
Potem okazało się, że mieszka w bloku obok mojego od dziecka... Mieszkaliśmy od siebie jakieś 20 metrów a musieliśmy do jakiejś dziury pojechać, żeby się spotkać :)

My znowu oboje dosc temperamentni... na inne sposoby. Ja wkurzam sie szybko i szybko mi przechodzi i juz sie chce tulic, a on jak juz sie wkurzy to jeeezu... 2 dni focha i bez kija nie podchodz.
Czasami mamy sie ochote pozabijac zwlaszcza ze razem pracujemy. Ale na szczescie czesciej klocimy sie o roznice zdan zwiazane ze sprawami w pracy niz sprawy domowo-zwiazkowe. W domu to wiadomo - klotnie o smieci i skarpety ;)

Lux chodziło o to, że bodaj teściowa wzięła dziecko zaraz po wypaleniu papierosa, nie mając rąk...

U mnie moja mama dużo pali, wychodząc od niej z mieszkania wszystko piore... nie wiem jak to z dzieckiem będzie :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moi rodzice też :/ i tak wywalczyłam, że palą w jednym pokoju, bo przy mnie całe życie palili, tragedia. Ale i tak jak mały od nich wraca, to ubrania mu smierdzą, nie znoszę tego :/

My znowu oboje dosc temperamentni... na inne sposoby. Ja wkurzam sie szybko i szybko mi przechodzi i juz sie chce tulic, a on jak juz sie wkurzy to jeeezu... 2 dni focha i bez kija nie podchodz.
Czasami mamy sie ochote pozabijac zwlaszcza ze razem pracujemy. Ale na szczescie czesciej klocimy sie o roznice zdan zwiazane ze sprawami w pracy niz sprawy domowo-zwiazkowe. W domu to wiadomo - klotnie o smieci i skarpety ;)

U nas podobnie, też podobne temperamenty i czasem ciężko.

A my nie mamy ciekawej historii. Mój do mnie napisał na fb, bo przeglądał znajomych naszej wspólnej koleżanki, spodobałam mu się i uznał, że zagada. Jak przeczytałam wiadomość, to pomyślałam "co za typ, żeby na fb pisać", raz mu odpisałam i później tydzień się nie odzywałam, ale po tygodniu coś się wydarzyło, byłam nie w humorze, chciałam odreagować i coś mu odpisałam na poprzednią wiadomość. Od słowa do słowa, umówiliśmy się do kina i od tamtej pory się spotykaliśmy. On mieszkał 50 km ode mnie, potrafił po całym dniu w trasie przyjechać do mnie na 5 minut, żeby mnie zobaczyć :) ot historia :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama

Haha mój też z "tych" z fochem 2-3 dniowym [emoji23] i te skarpetki ! Najbardziej mnie trafia nie jak znajduje pod łóżkiem, na krześle czy pod stołem.. najbardziej wkurzam się jak zostawia je pod pralką !!! Tak jakby nie można było otworzyć i wrzucić do środka !! ‍♀️ [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry