reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A dlugo sie znaliscie przed wpadka? Jak chcesz to opisz Wasza historie, uwielbiam jak ktos opisuje swoje zycie. Ludzie maja tyle fascynujacych rzeczy do powiedzenia. Oczywiscie, tylko jest chcesz cos napisac :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Hmmm.. no znalismy sie krotko bo ok 6 miesiecy.moj maz był moim pierwszym i tak zostało do dziś.znamy się ok 12 lat a teraz w kwietniu mieliśmy 11 rocznicę ślubu.jak wpadłam to nagle szybki ślub czyli w 6 miesiącu ciazy i tak leci.po jakimś czasie decyzja o 2 dziecku ale już planowana;).no a teraz po 8 latach zapragnęłam znowu dzidziusia.no i tyle w sumie.powiem ci ze nie raz zalowalam tak szybkiego slubu ale teraz jest super:)

reklama
@Paraplu, Wy 2 lata jesteście razem? To mi się ubzdurało, że 4 [emoji12] nie wiem czemu [emoji12] nam kurde w tym roku 5 stuknie, nie mogę uwierzyć [emoji33]

@gabrika ślicznie wyglądałaś [emoji8] dobrze, że @ przyszła, starania się zbliżają :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
U nas też 5 niedługo :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu, Wy 2 lata jesteście razem? To mi się ubzdurało, że 4 [emoji12] nie wiem czemu [emoji12] nam kurde w tym roku 5 stuknie, nie mogę uwierzyć [emoji33]

@gabrika ślicznie wyglądałaś [emoji8] dobrze, że @ przyszła, starania się zbliżają :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Tez nie wiem czemu :p poznalismy sie w sierpniu 2015. Tez jestem w szoku, ze to juz 2 lata stuknie bo mam wrazenie, ze to bylo wczoraj.

Może cykl pod tytułem "Jak poznałam swoją 2 połówkę"?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zadna romantyczna historia :p poznalismy sie na portalu badoo [emoji85] napisal do mnie, gadal calkiem sensownie (w przeciwienstwie do reszty) [emoji23] i umowilismy sie na kawe, liczylam na zwykla znajomosc bo bylam swiezo po rozstaniu z eksem i nie w glowie mi byly amory. Ale bardzo go polubilam w realu i tak jezdzilismy do siebie prawie co drugi dzien (dzielilo nas 40km). Ot i cala historia :)

Od prenatalnych miałam tyllko jedną wizytę, wtedy młody odwrócony tylkiem, także nie było widać, ale w czw. Wizyta i mam nadzieję, że już będę wiedziała co i jak :)

Czytałam ostatnio na innym wątku, że miałaś problem z rodzinką i papierochami, brrr. Sama pewnie będę musiała z tym walczyć i aż mną trzęsie... współczuję

Chodzi o palenie przy dziecku?

@ spóźnia się dopiero 2 dni. To test z wczoraj

super! serdecznie gratuluje i trzymam lciuki zeby wszytsko bylo dobrze!

Dla tych co nie maja fb. Z Berlina wrocilam z tym cudenkiem
emoji7.png

WOW!!! Piekny! Super Kochana tak się ciesze ze wszysko sie wyjasnilo i to JAK :)

Oj, u nas ciągle ten sam problem, ale ja na dodatek jestem taka, że nie chcę wydawać kasy jak ma mi się później nie podobać, bo na czymś musieliśmy zaoszczędzić :p dlatego postanowiliśmy już więcej kasy nie wkładać w to mieszkanie (tylko konieczne wydatki), a zbieramy już co się da na nowy dom :)

No wlasnie u nas jakby udalo sie zajsc w ciaze i bedzie dzidzia to zrobi sie tez za ciasno ale do zmiany mieszkania (jesli wogle bedzeiemy zmieniac) to jeszze trzy lata wiec chce cos zrobiic dla siebie i troszke odswierzyc po swojemu :)

Po za tym naprawde piekna z Was para i super ze @ przyszla to coraz blizej staranek!

Może cykl pod tytułem "Jak poznałam swoją 2 połówkę"?
emoji6.png

hehehe moze byc ciekawie :) My juz razem 13 lat a 9 po slubie!

Acchhh... zapomniałam dodać w poprzednim poście wieści ode mnie :)

Byliśmy dzisiaj z M. na komunii mojej chrześnicy, było bajecznie :):) oczywiście nie zabrakło zezowatego selfie [emoji14]

Zobacz załącznik 805445

Ale, ale... nie uwierzycie... przyszła do mnie @!!!! W 35 dc!!! Strasznie się cieszę, no ale już nie miała sobie wybrać innego terminu, tylko akurat ja odpieprzona, elegancka jak nie wiem, a tu ona [emoji14] Bez jakichkolwiek objawów, tylko lekko ćmiły mnie jajniki na mszy w kościele! Aż zastanawiam się, czy to na pewno @... Ale jeżeli tak, to chyba (nie wierzę, że to piszę), trzeba się cieszyć :):)
Piękna para w Was;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez nie wiem czemu [emoji14] poznalismy sie w sierpniu 2015. Tez jestem w szoku, ze to juz 2 lata stuknie bo mam wrazenie, ze to bylo wczoraj.

U mnie zadna romantyczna historia [emoji14] poznalismy sie na portalu badoo [emoji85] napisal do mnie, gadal calkiem sensownie (w przeciwienstwie do reszty) [emoji23] i umowilismy sie na kawe, liczylam na zwykla znajomosc bo bylam swiezo po rozstaniu z eksem i nie w glowie mi byly amory. Ale bardzo go polubilam w realu i tak jezdzilismy do siebie prawie co drugi dzien (dzielilo nas 40km). Ot i cala historia :)

Lux chodziło o to, że bodaj teściowa wzięła dziecko zaraz po wypaleniu papierosa, nie mając rąk...

U mnie moja mama dużo pali, wychodząc od niej z mieszkania wszystko piore... nie wiem jak to z dzieckiem będzie :/

Lux chodziło o to, że bodaj teściowa wzięła dziecko zaraz po wypaleniu papierosa, nie mając rąk...

U mnie moja mama dużo pali, wychodząc od niej z mieszkania wszystko piore... nie wiem jak to z dzieckiem będzie :/

Założę się, że Twoja mama jak będzie wiedziała, że odwiedzisz ją z dzieckiem będzie wietrzyć mieszkanie jeden dzień wcześniej, albo nawet przestanie palic w mieszkaniu. Tak było z moją mamą, gdy moja siostrzenica była malutka. Do dzisiaj jak przyjeżdża do niej, to mam pali w ogrodzie, nigdy w domu.

Tez nie wiem czemu [emoji14] poznalismy sie w sierpniu 2015. Tez jestem w szoku, ze to juz 2 lata stuknie bo mam wrazenie, ze to bylo wczoraj.

U mnie zadna romantyczna historia [emoji14] poznalismy sie na portalu badoo [emoji85] napisal do mnie, gadal calkiem sensownie (w przeciwienstwie do reszty) [emoji23] i umowilismy sie na kawe, liczylam na zwykla znajomosc bo bylam swiezo po rozstaniu z eksem i nie w glowie mi byly amory. Ale bardzo go polubilam w realu i tak jezdzilismy do siebie prawie co drugi dzien (dzielilo nas 40km). Ot i cala historia :)

U nas też znajomość z internetu[emoji6]był taki portal iLove. No i kiedyś przysłał mi wiadomość:"Jesteś bardzo piekną kobietą. To mój nr gg."
Myślę sobie: jaki płytki tekst. I myśli że będę pisać do niego pierwsza? Ale popatrzyłam na foto i se myślę:niezły. Napisałam:a to mój nr gg. Za jakiś czas na gg pisze nieznany numer. Sprawdzam w katalogu- Arnold lat 36...Pomyślalam:k...jakiś stary dziad (ja miałam 28 lat[emoji1])i jeszcze imię dziwaczne...potem skojarzyłam że to ten z ilove. Coś tam popisaliśmy i po tyg.piszę mu że może dziewczynie nie wypada ale trzeba się spotkać w realu bo takie pisanie to strata czasu. Były wakacje,wszyscy w parach...na co on odpisał że miał zaproponować spotkanie w weekend[emoji6]po 1 randce nie byłam optymistką co do dalszych losów. Na 3 randce wstyd się przyznać-poszliśmy na całość[emoji6] po roku zamieszkaliśmy razem a po 1.5 zaczęliśmy się starać. Ślub był w 5 mcu ciąży po doszliśmy do wniosku że trzeba sprawy formalne uregulować...
Kocham go,czasami mam ochotę zabić ale[emoji6]tata jest cudownym!
A to moje 2 Skarby[emoji173]
1494187276-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my 6 lat razem i 2 lata po ślubie ☺ poznaliśmy się u M na imprezie, na którą poszłam ze wspólnymi znajomymi. Najpierw nie chciałam związku bo byłam świeżo po rozstaniu, ale tak zabiegał, ze zmieniłam zadanie :-D po 7 miesiącach się oświadczył przy wszystkich znajomych w sylwestra a po 4 latach wzięliśmy ślub ❤
Choć nie zawsze jest kolorowo to kocham mojego męża ❤
A teraz do szczęścia brakuje nam tylko małego cudu...

Do góry