reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny utworzyłam wątek o plemnikach staraczek 2017. Tz.o plemnikach partnerów Staraczek z naszego wątku. Może jednak zrobić ogólny? Tz.żeby pisał tam każdy kto może coś powiedzieć na ten temat??
Link do: Badanie nasienia- wyniki,sposoby na poprawę parametrów -Staraczki 2017

Tak żeby wszystkie informacje o sposobach leczenia,informacje,ciekawostki dot.badania nasienia były w 1 miejscu.

Nie wiem czy utajniać wątek tylko dla nas?

Jakieś opinie i pomysły?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie super pomysł, na pewno będę się udzielała :)

Ooo kochana, nareszcie wrocilas ! Stęskniłam się! Super, że się nie poddajecie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba próbować :)

O maj jak sobie przypomnę gdzie i w jakich warunkach my z moim potrafiliśmy ;) Chyba trzeba by do tego wrócić ;)

No to testujemy mam nadzieję razem a otem razem świętujemy!!!

Powiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)

Kochana ja po Pregnylu (zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków) miałam identyczne bóle. Także nie martw się o to, na pewno to dobry znak :) niepokojąca jest jednak ta temperatura... może lepiej zostać pod kołderka i wspomóc się herbatka z cytryna?

A powiedz mi, przystępując do iui musiałaś zrobić jakieś dodatkowe badania?

Dziewczyny ja doskonale Was rozumiem, ze każda @ przynosi rozczarowanie i złość. Zabija nadzieje i gasi pragnienie maleństwa. Ale musimy być silne babeczki. Jesteśmy kobietami, które zostały stworzone do stworzenia nowego życia. Cieszmy się sobą, partnerem a reszta z czasem przyjdzie... ze wspomagaczami ale przyjdzie. Nie wolno się poddawać :)
1493887840-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Img w normie 0.25 norma do 0.85.
Kurcze ale co to za zakazenie??
Przeszkadza to w zajciu w ciaze i donoszeniu ??
Wogole pierwszy raz mam w moczu bakterie

Jak maszIgM w normie, to nie masz co się przejmować :) Groźna jest w ciąży jak jest IgM dodatnie, czyli jak jest aktywna..
Ty już ją przeszłaś i IgG będzie u Ciebie, bo to tak jakby przeciwciała.. O więcej pdpytaj się lekarza, bo nie chce w błąd wprowadzac

Jak maszIgM w normie, to nie masz co się przejmować :) Groźna jest w ciąży jak jest IgM dodatnie, czyli jak jest aktywna..
Ty już ją przeszłaś i IgG będzie u Ciebie, bo to tak jakby przeciwciała.. O więcej pdpytaj się lekarza, bo nie chce w błąd wprowadzac
Też mi się tak wydaje ale najlepiej zapytać lekarza [emoji6]

Witam dziś kojec drogie kobietki [emoji1] u mnie przypływ jakiejś nowej energii. Chciałabym coś zmienić w życiu. Zmienić swoje myślenie i jakoś zainwestować we własny rozwój wewnętrzny ale nie mam pomysłu. Ta zmiana diety chyba dała mi kopa. Tym bardziej że wczoraj byłam na zakupach ciuchowych i jak widziałam swoje okropne ciało w lustrze to się zalamalam ale też mi to tak dało jakąś energię że muszę coś z tym zrobic. Dodatkowo doladowalam się pozytywną motywujaca muzyka i jestem gotowa [emoji6] chociaż siłownię że względów finansowych muszę odłożyć do 'po urlopie' [emoji5] ale działamy [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]
U mnie wykres dziś tak wygląda. Owu chyba była 13dc (14dc nie biorę pod uwagę bo piłam dwa piwka dzień wieczorem 13dc)
1493890845-aaaaaa.png

Uprzedzajac pytania wszystkie serduszka z zabezpieczeniem [emoji6]

Ktoś testuje na dniach? [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry