arrow92
Fanka BB :)
Dziewczyny utworzyłam wątek o plemnikach staraczek 2017. Tz.o plemnikach partnerów Staraczek z naszego wątku. Może jednak zrobić ogólny? Tz.żeby pisał tam każdy kto może coś powiedzieć na ten temat??
Link do: Badanie nasienia- wyniki,sposoby na poprawę parametrów -Staraczki 2017
Tak żeby wszystkie informacje o sposobach leczenia,informacje,ciekawostki dot.badania nasienia były w 1 miejscu.
Nie wiem czy utajniać wątek tylko dla nas?
Jakieś opinie i pomysły?[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie super pomysł, na pewno będę się udzielała
Ooo kochana, nareszcie wrocilas ! Stęskniłam się! Super, że się nie poddajecie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba próbować
O maj jak sobie przypomnę gdzie i w jakich warunkach my z moim potrafiliśmy Chyba trzeba by do tego wrócić
No to testujemy mam nadzieję razem a otem razem świętujemy!!!
Powiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)
Kochana ja po Pregnylu (zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków) miałam identyczne bóle. Także nie martw się o to, na pewno to dobry znak niepokojąca jest jednak ta temperatura... może lepiej zostać pod kołderka i wspomóc się herbatka z cytryna?
A powiedz mi, przystępując do iui musiałaś zrobić jakieś dodatkowe badania?
Dziewczyny ja doskonale Was rozumiem, ze każda @ przynosi rozczarowanie i złość. Zabija nadzieje i gasi pragnienie maleństwa. Ale musimy być silne babeczki. Jesteśmy kobietami, które zostały stworzone do stworzenia nowego życia. Cieszmy się sobą, partnerem a reszta z czasem przyjdzie... ze wspomagaczami ale przyjdzie. Nie wolno się poddawać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom