reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny! Wracam do gry [emoji5]
Nie ma opcji żebym Was nadrobiła dlatego ogólnikowo witam nowe staraczki i gratuluje zafasolkowanym [emoji5]

M po operacji, żeby się zregenerował całkowicie to musza minąć jeszcze dwa miesiące, ale postanowiliśmy nie marnować czasu. Ja dzisiaj zaczynam nowy cykl i planuje go calutkiego przebadać. :) hormony, monitoring itd.
Mam nadzieje ze to już z górki... kurka wodna tyle lat próbowania i nic. Jak operacja nie pomoże to już zdecydowanie in vitro na wrzesień :)
Pozdrawiam Was kobitki [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooo kochana, nareszcie wrocilas ! Stęskniłam się! Super, że się nie poddajecie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kochane :)

@kotek87 trzymam kciuki za kolejny cykl :* musisz być silna. :*

@arrow92 super, ze wróciłaś. :) powodzenia :) oby mąż szybko doszedł do siebie i dzialajcie! :)

@Paraplu jak tam Parasoleczko? Jak z K? Jesteś cały czas sama i mamy?

Mój mały bardzo szalał wczoraj w brzuszku jak już się położyłam. Cudownie się czuję :) a majówka intensywna. Albo my w gościach albo goście u nas :)
Aaa ja też już chcę coś czuć!!!! Buu [emoji14]

@MoKa trzymam &&&& za pozytwny test za pare dni ktore pewnie będą dla Ciebie najdłuższe ....dla mnie bynajmniej czas przed @@@ ciągnie sie niemiłosiernie :unsure::shocked2::blink:
@gabrika co u Ciebie kochana jak samopoczucie juz lepsze ?
@marc takie plamienia zawsze miałaś czy to tak po tym dongu?
@kotek87 przykro mi ze wredna.@@@ przyszła ... ostatnio cos te nasze forum stoi jkby w miejscu samych nieszczęść ....
:hmm::-( :(
@renia200 może ta czerwona wiedzma juz nie przyjdzie życzę ci tego z calego seduszka ....
U mnie dzis 25dc / 31 może 28 dni + - :happy:
Tak sie zastanawiam czy coś ten jod z nad morza mi pomógł w tym cyklu coś czy doopa :happy::-D no co skoro pomagaja dongi ,ziólka,i inne specyfiki to ja moge wierzyć w to że zmiana klimatyczna tez może wspomóc to czy tamto :laugh2::laugh2: poki co nic na to nie wskazuje bo moje "urojone objawy"ciąży to co miesiac mnie nawiedzaja juz zaczynam myśleć że sa w zmowie z ta wredna.@@@@ :laugh2::oo:
Pogoda u mnie w kratke raz slonce raz deszcz no kur....zwariować można a tu nie ma żadnych nadzieji na poprawę poproszę koleżanki z forum z rejonu polski obdarzonej słońcem o oddanie mi mojej pogody sprzed 2 dni :-D;-) ;);-) ;)
Kciuki kochana, kiedy test? :)

Ja kibluje w pracy. Nie jest źle- tylko 17 wychowanków (maturzyści) i mam sushi[emoji6]ale wolałabym przytulać się do moich Skarbów...

Co do testów -zrobiłam w swoim życiu 2 - pierwszy tydzień po terminie @ i te 2 kreski mają teraz 7 lat (test mam na pamiątkę) a drugi rok temu w lipcu bo mi się 3 dni spóźnił ale wiedziałam że raczej nie ciąża bo było w dni niepłodne ale miałam mieć rtg i rwana 8 plus antybiotyk. Rano był test po południu @...
Wolę nie testować przed terminem @...podobno dość często zdarza się ciąża biochemiczna...chyba wole myśleć że to jednak @....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kibluje w pracy. Nie jest źle- tylko 17 wychowanków (maturzyści) i mam sushi[emoji6]ale wolałabym przytulać się do moich Skarbów...

Co do testów -zrobiłam w swoim życiu 2 - pierwszy tydzień po terminie @ i te 2 kreski mają teraz 7 lat (test mam na pamiątkę) a drugi rok temu w lipcu bo mi się 3 dni spóźnił ale wiedziałam że raczej nie ciąża bo było w dni niepłodne ale miałam mieć rtg i rwana 8 plus antybiotyk. Rano był test po południu @...
Wolę nie testować przed terminem @...podobno dość często zdarza się ciąża biochemiczna...chyba wole myśleć że to jednak @....

Aż boję się pytać... Co to jest ciąża biochemiczna?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Występuje w przypadku, gdy test ciazowy oraz beta hcg wykazuje wynik dodatni lecz w obrazie usg nie potwierdza sie istnienia pęcherzyka płodowego...

Czyli, ze doszło do zapłodnienia, niestety nie do zagnieżdżenia...

Pozdrawiam was kochane Kobitki z krzaków, doszłam do siebie po tym wirusie tylko busy mam w pracy i ta nadchodząca Komunia mnie troche przeraża. Chciałabym zeby juz było po[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak ja Tobie zazdroszczę takiego szybkiego na łonie natury;) szczerze mówiąc zawsze w domu;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podziwiam ... zawsze mam stracha ze ktoś mnie nagra i na YouTube wrzuci [emoji23][emoji23] tez tylko w domu lol

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry