Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mieliśmy podzialac i dupa...poszłam się odświeżyć i @ przylazla.punktualna jak zawsze. Choć myślałam że jutro może bo miałam wrażenie że owu była w 13 dc...i choć wiedziałam czułam że będzie to i tak się rozryczałam. A M do mnie-nie płacz. No to ja mu -"jak mam nie płakać jak znów mam pier...okres którego nienawidzę i nie mogę zajść w ciążę!". I poszłam wyć do łazienki. Nie wiem czy nie skończy się tym że pójdę do gina po tabletki anty i tak mi ustawi żeby mieć @ 4 razy w roku. Żeby mi co miesiąc nie przypominała o kolejnej porażce...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbyś pisała o mnie [emoji4]Też często kochamy się na pieska. Mam tyłozgięcie macicy i podobno to najlepsza pozycja. Też się trochę wylewa.... Ostatnio się staram tak obrócić żeby jak najmniej tracić
Nie, ja nie mam jakos mega ochoty moze Twoj Dong jakis magiczny. [emoji3][emoji3][emoji3]Dziewczyny czy po dongu mialyscie ciągle ochotę?? Na mnie on chyba aż za bardzo działa . M uradowany.
No właśnie tak jakoś sporo zaczęło mi lecieć taki wodnisty, postanowiłam wiec, ze dogłębnie się temu przyjrzę No i tam w środku siedzi sobie taki hmmm jakby to określić białawy i wogole się nie ciągnie, przykleja się do palców może jeszcze za wcześnie hmm będę się temu musiała dokładniej przyjrzeć
[emoji64]
Ja biore wiesiolka w kapsulkach co prawda pierwszy cykl razem z dongiem ale na razie nie czuje poprawy@Windy91 już sobie wszystko przeczytałam i zamówiłam te kapsułki zobaczymy
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dziewczyny czy po dongu mialyscie ciągle ochotę?? Na mnie on chyba aż za bardzo działa . M uradowany.