reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
My mieliśmy podzialac i dupa...poszłam się odświeżyć i @ przylazla.punktualna jak zawsze. Choć myślałam że jutro może bo miałam wrażenie że owu była w 13 dc...i choć wiedziałam czułam że będzie to i tak się rozryczałam. A M do mnie-nie płacz. No to ja mu -"jak mam nie płakać jak znów mam pier...okres którego nienawidzę i nie mogę zajść w ciążę!". I poszłam wyć do łazienki. Nie wiem czy nie skończy się tym że pójdę do gina po tabletki anty i tak mi ustawi żeby mieć @ 4 razy w roku. Żeby mi co miesiąc nie przypominała o kolejnej porażce...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana wiem co czujesz ale nie możesz się poddawać - uda się! Musi!

Przyszła @

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh.... przykro mi wredota jedna. Tak bym chciała, żeby ten maj był dla nas wszystkich szczęśliwy...

Ja dziś mam tez doła - wczoraj po inseminacji miałam jakąś nadzieję, że się uda a dziś już nie mam. Temperatura jakoś nie wzrasta więc nie było owu, pewnie te pier....ne pęcherzyki znowu nie popękały :( i ch... że już im nawet plemniki dostarczyłam pod ku...wa sam nos!!!! Sorry ale tak mnie wkurza to serio jakbym mało tam miała w środku problemów to jeszcze ciule nie pękają i w pizdu poszła kasa...

MoKa nie nakrecaj sie tak negatywnie, stres nie służy. Kiedy ewentualnie będziesz testowac?

Powiedzieli, że ewentualnie jak się jutro okaże, że pękły to testować mam 14 maja... czyli jeszcze kupa czasu ale to już jakoś mniej mnie stresuje. Nastawiłam się, ze pierwsze IUI rzadko jest udane. Tylko żeby pękły bo jak zastrzyk nie pomógł to mnie najbardziej wkurzy, że zmarnowane IUI tylko przez to, że mała dawka w zastrzyku, że mogli dać podwójny

Dziewczyny czy po dongu mialyscie ciągle ochotę?? Na mnie on chyba aż za bardzo działa . M uradowany.
Nie, ja nie mam jakos mega ochoty moze Twoj Dong jakis magiczny. [emoji3][emoji3][emoji3]
No właśnie tak jakoś sporo zaczęło mi lecieć taki wodnisty, postanowiłam wiec, ze dogłębnie się temu przyjrzę No i tam w środku siedzi sobie taki hmmm jakby to określić białawy i wogole się nie ciągnie, przykleja się do palców :) może jeszcze za wcześnie hmm będę się temu musiała dokładniej przyjrzeć :)

[emoji64]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry