reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Plemniki nie ok. I oprócz witaminek nic się nie da zrobić...a witaminki to g...działają.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No to skok w bok indeed[emoji16] a na poważnie to niech się chłop rusza, dobrze odżywia, nie przegrzewa. Suple też złe nie są. Pestki dyni, orzechy, sezam... Nie da się tego naprawić??

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to skok w bok indeed[emoji16] a na poważnie to niech się chłop rusza, dobrze odżywia, nie przegrzewa. Suple też złe nie są. Pestki dyni, orzechy, sezam... Nie da się tego naprawić??

Kur...mąż 3 razy w tyg ćwiczy. Nie pije nie pali. Jaj nie grzeje. Na chłodni pracuje. I zdrowe jedzenie...i co? Dupa. I gdzie tu sprawiedliwość?? Cpaja piją palą i dzieci na potęgę plodza
A witaminki i orzechy brazylijskie wcinal 3 mce przed badaniem...
Ilość i ruchliwość ok. Morfologia do dupy. I tu nie bardzo da się polepszyć...

No mało śmieszne.

Poza tym mamy jedno dziecko. Więc niby jestem w lepszej sytuacji niż ktoś kto stara się o pierwsze a jednak kur...niektórzy 5 mają! Albo nie chcą i mają...zabijają...i wk..
Mnie ta cholerna niesprawiedliwość!

Sorry, je chciałam Cię urazić. To był tylko żart. Mnie tam bawi ale nie każdy musi chwytać czarny humor. Cóż wiec, życzę powodzenia [emoji106]

[emoji64]

No mało śmieszne.

Poza tym mamy jedno dziecko. Więc niby jestem w lepszej sytuacji niż ktoś kto stara się o pierwsze a jednak kur...niektórzy 5 mają! Albo nie chcą i mają...zabijają...i wk..
Mnie ta cholerna niesprawiedliwość!

No prawda, ale nic nam do tego. My musimy pozytywnie myśleć i działać. Cuda się zdarzają! [emoji4] nawet jak się nie uda tym razem to przynajmniej będzie przyjemnie [emoji6]

No prawda, ale nic nam do tego. My musimy pozytywnie myśleć i działać. Cuda się zdarzają! [emoji4] nawet jak się nie uda tym razem to przynajmniej będzie przyjemnie [emoji6]

Sęk w tym że ja już tą przyjemność straciłam chyba...ehh @ idzie więc i nastrój do dupy
Zresztą nigdy nie byłam optymistką

No dobra jesteśmy od godziny w klinice i nie wiem czy nas zaraz alkomatem nie zbadają albo nie odmówią iui ze względu na nasz stan psychiczny.
Mój kochany mąż sprawił, że się popłakałam... ze śmiechu. Pani w rejestracji też się śmiała cały czas z nas. Hasła mojego męża "przez wypełnianie tych druków już mi się odechciało, para uleciała i ciężko będzie strzelać" albo na pytanie Pani o ilość dni abstynencji (seksualnej) zapytał "mojej czy żony" idt. Cały czas generalnie jeden wielki rechot. Za to go kocham bo normalnie jakbym sama była to tylko bym histeryzowała i się stresowała a tak to uśmiech jest :)

No dobra jesteśmy od godziny w klinice i nie wiem czy nas zaraz alkomatem nie zbadają albo nie odmówią iui ze względu na nasz stan psychiczny.
Mój kochany mąż sprawił, że się popłakałam... ze śmiechu. Pani w rejestracji też się śmiała cały czas z nas. Hasła mojego męża "przez wypełnianie tych druków już mi się odechciało, para uleciała i ciężko będzie strzelać" albo na pytanie Pani o ilość dni abstynencji (seksualnej) zapytał "mojej czy żony" idt. Cały czas generalnie jeden wielki rechot. Za to go kocham bo normalnie jakbym sama była to tylko bym histeryzowała i się stresowała a tak to uśmiech jest :)

Trzymam kciuki, uda się! Będą z tego dzieci :)

[emoji64]

Joaszka chęć posiadania drugiego dziecka nie jest mniejsza od pierwszego. Przynajmniej u mnie tak jest. I zgadzam się co do niesprawiedliwości, wiele rodzin zapewniłoby max miłości, czasu a mają problem z zajściem w ciążę.

Super ze macie taku humor przynajmniej mniej stresu :)

A u mnie a nadal nie ma no niech juz przychodzi.
Jedyne co to śluz troszkę kolorze bladego różu. Ale tylko w środku. Na wkładce nic.
Brzuch nie boli.
Jedyne co mam narazie to biegunkę ale u mnie to standard po obiedzie...

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joaszka chęć posiadania drugiego dziecka nie jest mniejsza od pierwszego. Przynajmniej u mnie tak jest. I zgadzam się co do niesprawiedliwości, wiele rodzin zapewniłoby max miłości, czasu a mają problem z zajściem w ciążę.
Szkoda tylko że ta chęć naszła nas dopiero po 7 latach...gdzie zaraz bliżej mi do menopauzy niż rodzenia dzieci...

Do góry